עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#261 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎19:39

אולי אני לא מבהיר את עצמי מספיק טוב.

הם חזקים מאוד, בוודאי שאחת הכי חזקות באירופה. אבל הם לא טובים כמו שעושים מהם. לדעתי הם פחות טובים מעונה שעברה. עיקר הבעיה שלי היא שמחמיאים להם על ה"שיפור" מעונה שעברה ודברים כאלה רק בגלל שגווארדיולה הוא מנג'ר שלהם. איך אמר איציק "ניטשה" זוהר באולפן האלופות לפני כמה שבועות: הוא שיפר אותם בדרכים שלא באים לידי ביטוי במה שרואים בעין, הוא שיפר אותם מבחינה רוחנית...

לא יודע אם הוא כזה טוב או לא. יש לי ספקות לגביו. אני חושב שההצלחה בברצלונה מרשימה ביותר אבל הוא קיבל קבוצה מוכנה פחות או יותר. השלד והשיטה היו קיימים כבר. הרכש היה בינוני במקרה הטוב (ציגרינסקי, איבהימוביץ', סונג, מסצ'ראנו...).  גם בבאיירן אני לא נופל מהרכש שעשה. לזכותו ייאמר שהוא ידע לנצל את מה שכבר היה שם בצורה מצוינת.

בבאיירן מינכן הוא קיבל את הקבוצה הכי חזקה בעולם, אחרי שדרסה את גרמניה ואירופה, מועדון בלי תחרות בכלל בגרמניה ובכלל אחד המועדונים הכי חזקים ומפוארים בעולם שמנוהל בצורה מצוינת. כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לא להרוס יותר מדי ולהמשיך להינות.

בשביל שאני באמת אחזיק ממנו, אני רוצה לראות אותו מצליח במועדון שהוא צריך גם לבנות משהו ולא רק להינות מהתשתית האדירה שהוא יורש.

כולם אומרים כמה הוא אמיץ ללכת לבאיירן אחרי ההצלחה שלהם. איזה שטויות. אמיץ היה ללכת לאינטר, או למילאן. 

ולא הבנתי מה הקטע עם גרמניה והמונדיאל. יש להם נבחרת אדירה. אני לא מתרשם מהחוזק של הליגה, לא של הכדורגל הגרמני.

#262 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎20:30

זה בדיוק הקטע, זאת קבוצה שדומה מאוד לבאיירן, בלי המאמן הזה,

אני גם לא אוהב את מה שהוא עשה מהם.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#263 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎20:47

יאאאאאאאלה פריז! כולי תקווה שתיתן בראש לצ'לסי.

#264 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:24

ליברפול, בטח שהוא אמיץ שהוא הלך לבאיירן. כמעט כל דבר שהוא יעשה רק יוציא אותו פחות טוב. איזה סיבה בעולם יש לו ללכת לקבוצות כמו מילאן או אינטר? אחת כולה מושחתת מהיסוד והשנייה יותר נפילה מבני יהודה... אני גם חושב שבאיירן של שנה שעברה שיחקה יותר יפה אבל השנה הם פשוט מוחצים, לא מפסידים. אני מאמין שהם ידפקו רביעייה למנצ'סטר בגומלין.

אגב, ריאל מפרקת..

#265 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:34

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

#266 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:40

ב2-1 עוד הייתה תקווה בגומלין, אבל ב3-1, אין סיכוי.

בא לי לרצוח את לואיז, איזה גול עצמי מפגר, עיוור היה יכול להיזהר יותר ממנו.

#267 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:42

לא מגיע לצ'לסי לעלות, קבוצה שמשחקת מגעיל.

כל הקבוצות של מוריניו כאלה.

#268 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:53

יש לי כאב ראש מרוב ההבנה שלך בכדורגל.

• Sparkles ו avihai23 אוהבים את זה

#269 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:57

חחחח קליפס תתעסק בסרטים שם אתה אולי מבין יותר.

לגבי המשחק - צ'לסי הכתיבה את הקצב וקיבלה גולים מכלום. אבל כשיש לך את טורס בהתקפה אין הרבה למה לצפות. ממש חבל, פריס לא עשתה הרבה ועשתה גולים במזל.
עונה הבאה צ'לסי תהיה מוכנה יותר.

#270 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:58

האמת שממה שראיתי היום (לא שראיתי כזה הרבה), צ'לסי משחקים יפה דווקא. מסירות קצרות, מדוייקות, חכמות. מהלכים יפים. יש שחקנים ברמה מאוד מאוד גבוהה בצ'לסי (הזאר, אוסקר) רק שאין להם חלוץ תותח. יש את אטו שלא שיחק (נכון?) ואת טורס שמשנולדתי לא מצליח לשים גול אחד אפילו... סה"כ הם קבוצה טובה, למרות שלדעתי הם השלישיים באנגליה.

#271 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:58

liverpool העלית הרבה נקודות טובות, וכאוהד באיירן גם אני מסכים שהכדורגל התכליתי והמהיר תחת היינקס היה יותר מרשים ויפה לעין. אבל סיכומים עושים בסוף. בוא נראה איך באיירן תסיים את הקדנציה שלה העונה בליגת האלופות ואז נדבר.

ואתה מדבר על העניין עם לברקוזן. צריך לזכור שחוץ מבאיירן אין אף קבוצה בגרמניה עם תקציבים שמתקרבים אפילו לאלו של הצמרת באנגליה, ולכן התוצאות בהתאם. אבל שאלקה שהייתה אז קבוצת תחתית בגרמניה ניצחה את אינטר 5-2 בסן סירו עונה אחרי שאינטר זכתה בליגת האלופות, אז מה?

טוטנהאם וארסנל, קבוצות עשירות הרבה יותר מלברקוזן ושאלקה חטפו תבוסות מביכות בליגה העונה. סה"כ שאלקה ולברקוזן הן קבוצות מאוד צעירות וחסרות ניסיון, הן לא ברמה הזאת, בשביל זה הם יצטרכו ניהול ברמה של דורטמונד ובאיירן ויותר כסף, כי כישרונות לפחות בשאלקה יש.

וגם ברצלונה הגדולה של פפ התקשתה מאוד במשחקי חוץ בשלבי הנוקאאוט, כולל מול צ'לסי של 2012 שלא הייתה טובה בהרבה מיונייטד הנוכחית.

#272 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:03

יש לי כאב ראש מרוב ההבנה שלך בכדורגל.

בסדר, אתה אוהד של הקבוצה, מה הפלא שזו התגובה?

אבל בתור אחד שהליגה האהובה עליו היא האנגלית, העונה אני לא סובל את הכדורגל של צ'לסי.

#273 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:23

אני לא רואה בזה אומץ אורפז ומה שאמרת זו בדיוק הכוונה שלי. אומץ זה ללכת למועדון שיש בו אתגר רציני. בבאיירן המערכת היא מערכת מצוינת שכל מאמן סביר יצליח בה (אולי לא ברמה של טרבל אבל אליפות ושלב מתקדם באלופות).

ללכת לשקם את מילאן או אינטר זה אומץ. להחזיר את ליברפול לטופ זה אומץ, לבנות אימפריה בטוטנהאם זה אומץ.

דוראל, אני לא אומר שהם לא יקחו את ליגת האלופות. אני רק אומר שלדעתי הקבוצה פחות טובה מעונה שעברה ואני לא אוהב לראות מה שגווארדיולה עושה שם. עונה שעברה מאוד נהנתי מבאיירן. העונה לא.

ובקשר לתקציבים באנגליה וגרמניה אתה דיי מחזק את הטענה שלי. התוצאות בגרמניה לא מרשימות אותי במיוחד כי הליגה שם פשוט לא ממש תחרותית. לא מפתיע אותי שבאיירן לא נראית כזאת דורסנית גם באלופות נגד האנגליות.

אני גם לא מדבר על הליגה הגרמנית באופן כללי אלא העונה בעיקר. יש שם ירידה בכח של הקבוצות. דורטמונד זאת לא דורטמונד ושאלקה זאת לא שאלקה.

צ'לסי משחקים יפה? אני מכיר אוהדי צ'לסי שחושבים שזאת קבוצה משעממת. הגנה חזקה, מצבים נייחים והזאר.

אני מאוד אהבתי את מוריניו אבל משהו קרה לו. הוא כבר לא משעשע אלא סתם מעצבן ובכיין. אחרי המשחק הוא אמר שאין לו שחקני התקפה. זה כבר אמירה שמבקרת את השחקנים שלו וזה לא ממש לעניין ואני מניח שהוא מתכוון לחלוצים ולא לשחקני התקפה באופן כללי, אבל מי אשם בזה בדיוק? בלי סוף כסף ולא הביא חלוץ לא בקיץ ולא בינואר.

• CLIPSE אוהב את זה

#274 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:25

ליברפול, אני איתך אחי.

צ'לסי משחקים יפה זו בדיחה, אביחי, מצטער...אבל אין לך דעה משל עצמך, כולך ניזון מפרשנות של אחרים.

לא רק שיש לי מושג בכדורגל, יש לי טעם בן זונה בסרטים! חח

#275 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:30

צ'לסי משחקים יפה? אני מכיר אוהדי צ'לסי שחושבים שזאת קבוצה משעממת. הגנה חזקה, מצבים נייחים והזאר.

אני מאוד אהבתי את מוריניו אבל משהו קרה לו. הוא כבר לא משעשע אלא סתם מעצבן ובכיין. אחרי המשחק הוא אמר שאין לו שחקני התקפה. זה כבר אמירה שמבקרת את השחקנים שלו וזה לא ממש לעניין ואני מניח שהוא מתכוון לחלוצים ולא לשחקני התקפה באופן כללי, אבל מי אשם בזה בדיוק? בלי סוף כסף ולא הביא חלוץ לא בקיץ ולא בינואר.

איפה ראית שכתבתי שצ'לסי משחקים יפה? קליפס אמר שהוא שונא את הקבוצות של מוריניו כי הם הגנתיות, קליפס לא יודע שלמוריניו יש רקורד שערים בכל ליגה שבה הוא היה. איך הוא יידע אם הוא לא רואה כדורגל חוץ ממכבי? לגיטימי...
הקבוצה השנה בבנייה, היא עדיין קבוצה חזקה אבל רק בזכות המאמן שלה, אני בטוח ששנה הבאה היא תהיה בשלה יותר.

צ'לסי משחקים יפה זו בדיחה, אביחי, מצטער...אבל אין לך דעה משל עצמך, כולך ניזון מפרשנות של אחרים.

באמת שאין לי מה להגיד לך... אני מדבר כדורגל ועובדות, אתה לא. אני רואה כדורגל, אתה כנראה שלא.

#276 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:38

רקורד של שערים או לא, סגנון משחק של הקבוצות שלו משעממות לי ת'תחת.

לא חייבים להסכים, כמו שאתה לא מחזיק ממני, גם אני לא ממך...זה שאתה קורא הרבה טורי דעה, לא אומר שיש לך מושג.

#277 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:41

איזה בנייה בדיוק?
מה מונע מהם לשחק כדורגל אטרקטיבי יותר עם הסגל שיש לו?

היא קבוצה חזקה גם בזכות הסגל וגם בזכות המנג'ר. מדברים כאילו אין לו שחקנים.

ולמוריניו אין רקורד שערים באנגליה (לא יודע לגבי איטליה ופורטוגל).

#278 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:41

חחח טורי דעה...

אשמח אם קצת תפרט ותראה ידע, ולא סתם תדבר באוויר ולשחק אותה מבין משהו. 

איזה בנייה בדיוק?
מה מונע מהם לשחק כדורגל אטרקטיבי יותר עם הסגל שיש לו?

היא קבוצה חזקה גם בזכות הסגל וגם בזכות המנג'ר. מדברים כאילו אין לו שחקנים.

ולמוריניו אין רקורד שערים באנגליה (לא יודע לגבי איטליה ופורטוגל).

בנייה... הקבוצה עד שמוריניו הגיע שיחקה באופן שונה, ללא לחץ, רביעיית הגנה עמודת נמוך, וכדורים ארוכים לדרוגבה. (ועוד כמה דברים שאין לי כוח לכתוב כי אני עייף)
למה שהוא ישחק כדורגל אטרקטיבי כשהוא יוצא למשחק חוץ בפריז? צ'לסי אם ראית את המשחק היום שלטה בקצב ושלטה אסטרטגית. וכן, גם שיחקה כדורגל יפה לעיין במחצית הראשונה, תראה את המשחק - זה יעזור.

#279 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:45

אה, אז עכשיו אני צריך להרשים אותך?

וואלה, על הזין מה שאתה וצ'ך חושבים עליי, אני מעדיף לראות את הליגה הלאומית בישראל במקום קבוצה אירופאית שמוריניו מאמן אותה.

#280 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:46

בגלל זה אנחנו מכנים אותך אידיוט.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים