אולי אני לא מבהיר את עצמי מספיק טוב.
הם חזקים מאוד, בוודאי שאחת הכי חזקות באירופה. אבל הם לא טובים כמו שעושים מהם. לדעתי הם פחות טובים מעונה שעברה. עיקר הבעיה שלי היא שמחמיאים להם על ה"שיפור" מעונה שעברה ודברים כאלה רק בגלל שגווארדיולה הוא מנג'ר שלהם. איך אמר איציק "ניטשה" זוהר באולפן האלופות לפני כמה שבועות: הוא שיפר אותם בדרכים שלא באים לידי ביטוי במה שרואים בעין, הוא שיפר אותם מבחינה רוחנית...
לא יודע אם הוא כזה טוב או לא. יש לי ספקות לגביו. אני חושב שההצלחה בברצלונה מרשימה ביותר אבל הוא קיבל קבוצה מוכנה פחות או יותר. השלד והשיטה היו קיימים כבר. הרכש היה בינוני במקרה הטוב (ציגרינסקי, איבהימוביץ', סונג, מסצ'ראנו...). גם בבאיירן אני לא נופל מהרכש שעשה. לזכותו ייאמר שהוא ידע לנצל את מה שכבר היה שם בצורה מצוינת.
בבאיירן מינכן הוא קיבל את הקבוצה הכי חזקה בעולם, אחרי שדרסה את גרמניה ואירופה, מועדון בלי תחרות בכלל בגרמניה ובכלל אחד המועדונים הכי חזקים ומפוארים בעולם שמנוהל בצורה מצוינת. כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לא להרוס יותר מדי ולהמשיך להינות.
בשביל שאני באמת אחזיק ממנו, אני רוצה לראות אותו מצליח במועדון שהוא צריך גם לבנות משהו ולא רק להינות מהתשתית האדירה שהוא יורש.
כולם אומרים כמה הוא אמיץ ללכת לבאיירן אחרי ההצלחה שלהם. איזה שטויות. אמיץ היה ללכת לאינטר, או למילאן.
ולא הבנתי מה הקטע עם גרמניה והמונדיאל. יש להם נבחרת אדירה. אני לא מתרשם מהחוזק של הליגה, לא של הכדורגל הגרמני.