אשכול הביקורות הלא רשמי!
נכתב ב- 29/05/2012, 19:06
נכתב ב- 30/05/2012, 07:23
עשוי מעולה, נוגע ללב, מרגש, סרט איכותי בכל רמ"ח איבריו.
סרט ארוך של שעתיים+, והזמן חולף בלי משים.
ממליץ לכולם בחום רב לצפות. הסרט הטוב ביותר שראיתי השנה, בלי ספק.
הסרט מתרכז במנזר בנות, ואיש מערבי שמנסה לעזור להן, בעת הכיבוש היפני של ננקינג (סין) ב-1937.
תודה לאכסנדר פן, glbegin ו-ZIPC על התרגום המשובח.
נכתב ב- 31/05/2012, 02:39
היו מלא קטעים שצחקתי בקול, הערתי את כל הבית חחחח
עושה חשק לעשות מסיבה של החיים.
נכתב ב- 31/05/2012, 02:47
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 31/05/2012, 06:40
לעזאזל איתכם והביקורות שלכם. בדיוק באתי לצפות ב-Safe House וירדתי מזה בעקבות הבאסה שהכנסתם לי לאשכול, חחח...
אני ראיתי את זה (בטעות) אחרי שקראתי את הביקורות פה והוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו.. הדבר היחיד שבאמת הציק לי הוא הצילום.
נכתב ב- 31/05/2012, 07:16
!Wicked Party, Hahahaproject x אולי אחד הסרטים הכי מהנים שראיתי בשנים האחרונות...
היו מלא קטעים שצחקתי בקול, הערתי את כל הבית חחחח
עושה חשק לעשות מסיבה של החיים.
אהבתי במיוחד את ה-ball buster הגמד חח.
סרט שטחי ורדוד, אבל נהנתי וצחקתי יפה, אז +1 ממני.
קליל ונחמד לא השתעממתי בכלל. מכוון יותר לקהל צעיר.
זה סרט סולידי, אבל אין בו הרבה תוכן, הנאה, או עניין רב.אני ראיתי את זה (בטעות) אחרי שקראתי את הביקורות פה והוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו.. הדבר היחיד שבאמת הציק לי הוא הצילום.
לא כזה גרוע... אבל עדיין הייתי מוותר, בזבוז של זמן. כל הסרט מרדף אחד ארוך וזהו.
נכתב ב- 31/05/2012, 11:12
בחצי מהקומדיות שמכוונות לנוער יש מסיבות פורעות שרואים רהיטים נשברים. זה כבר לא מרגש. לפחות בסרטים האלו זה כמה דקות, פה זה חלק גדול מהסרט. הדמויות הראשיות פשוט בלתי נסבלות. אני מבין שצריך לשמור על התבנית של המגניב, הסופר-חנון והסתם ביישן, אבל לא הייתם יכולים להביא קצת פחות מעצבנים? ואיפה הבדיחות? מישהו שותה בירה ואישה קופצת לבריכה בבקיני זה מצחיק? היו אולי 5 בדיחות בכל הסרט, וגם הן לא היו משהו. כמו שיש את הבדיחות המפגרות שמראים בערוץ הופ שמיקי מאוס מחליק על בננה, פה זה ילד בתיכון מחליק על ציצי. קורע. אבל היי, לפחות ראינו את הציצי!
נכתב ב- 31/05/2012, 11:32
חחחחחחחחחח בחור מחליק על ציצי!!!!!!!!אני לא מבין למה ההתלהבות מ-Project X.
בחצי מהקומדיות שמכוונות לנוער יש מסיבות פורעות שרואים רהיטים נשברים. זה כבר לא מרגש. לפחות בסרטים האלו זה כמה דקות, פה זה חלק גדול מהסרט. הדמויות הראשיות פשוט בלתי נסבלות. אני מבין שצריך לשמור על התבנית של המגניב, הסופר-חנון והסתם ביישן, אבל לא הייתם יכולים להביא קצת פחות מעצבנים? ואיפה הבדיחות? מישהו שותה בירה ואישה קופצת לבריכה בבקיני זה מצחיק? היו אולי 5 בדיחות בכל הסרט, וגם הן לא היו משהו. כמו שיש את הבדיחות המפגרות שמראים בערוץ הופ שמיקי מאוס מחליק על בננה, פה זה ילד בתיכון מחליק על ציצי. קורע. אבל היי, לפחות ראינו את הציצי!
נכתב ב- 31/05/2012, 14:25
זה לא סרט לחפש בו בדיחות מתוחכמות, רוצה בדיחות מתוחכמות? לך דבר עם מורדוקאני לא מבין למה ההתלהבות מ-Project X.
נכתב ב- 31/05/2012, 20:29
כל מי שאוהב חץ - וקשת, שירוץ לראות אותו
העלילה לא ממש רעה ויש שמה קטעים ממש טובים
אה, רק צריך לשרוד את העשר דקות הראשונות ואח"כ הוא ממש מרתק
- dror אוהב את זה
(הרב אלחנן ווסרמן מסביר למה "פני הדור - כפני הכלב")
בסופו של דבר; עדיף דיקטטור הגון מאשר דמוקרטיה כזאת
(יהודי ששלושה משטרים מאחוריו)
נכתב ב- 02/06/2012, 11:39
באתי עם אפס ציפיות ונהניתי מאוד...
נכתב ב- 02/06/2012, 12:12
פרוג'קט אקס סרט סבבה..טיפוסי וכזה אבל מעביר את הזמן בפנאן.
נכתב ב- 02/06/2012, 14:13
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 02/06/2012, 14:18
אהבתי תסרט רק תפרש לא אהבתי תדמות הזאת לדעתי מטומטמת אבל כל הפעלולים בסרט אהבתי וגם הילד היה נחמד.
אבל מה שהכי מעצבן שזה עם שוליים שחורים למטה ולמעלה והסרט לא היה על מסך שלם זה מעצבן.
חוץ מזה היה טוב
חבל שהסרט אין אותו ב full-sbs אלא רק ב hf-sbs
למרות שהרוב לא אהבו פה תסרט אני מאוד אהבתי תסרט ונותן לו 7.4 לסרט
- Lightning אוהב את זה
נכתב ב- 02/06/2012, 14:22
ראיתי תסרט הבא בתלת מימד במחשב:Ghost Rider Spirit of Vengeance 2012 3D Half-SBS Bluray
אהבתי תסרט רק תפרש לא אהבתי תדמות הזאת לדעתי מטומטמת אבל כל הפעלולים בסרט אהבתי וגם הילד היה נחמד.
אבל מה שהכי מעצבן שזה עם שוליים שחורים למטה ולמעלה והסרט לא היה על מסך שלם זה מעצבן.
חוץ מזה היה טוב
חבל שהסרט אין אותו ב full-sbs אלא רק ב hf-sbs
למרות שהרוב לא אהבו פה תסרט אני מאוד אהבתי תסרט ונותן לו 7.4 לסרט
HF-SBS זה משהו שאני לא מאחל לאויבים שלי. שמח שנהנית, 7.43 זה ציון טוב מאוד לסרט.
אבל טיפ לפעם הבאה שיש לך שוליים, תדביק דף לבן על השוליים. אני מעדיף את זה ככה.
- dorel310 ו Nikita אוהבים את זה
נכתב ב- 02/06/2012, 14:34
מה רע בזה רוב הסרטים היו ברשת הם ככה
ולא full-sbs
מה רע במה שמוריד?
זה בא מחולר לשנייה חצי חצי המסך ואני עושה שזה יהיה כמו סרט רגיל בלי שני חציםם
מה רע באיכות שהורדתי?
מאוד נהנתי מהסרט!
מכל דקה כמעט בסרט נהנתי חובה לצפות בסרט
ושוב מה רע ב ?hf-sbs
thebarak
תמיד הסרטים באים ככה ואז בהגדרות של המסך גם עושה sbs ואז זה מראה לי אותו לא מפוצל לא מלמטה למעלה אלא רגיל מאוד נהנתי מהסרט.
JOURNEY_2_THE_MYSTERIOUS_ISLANDאיך הסרט הזה שווה לראות אותו?
Daybreakers- וגם את זה יש לי בתלת מימד איך הסרטים הללו?
נכתב ב- 02/06/2012, 14:38
גם לי לא יצא, אבל אני סוף-סוף הולך היום עם חבר.סעמק כבר שבועיים שאני רוצה לראות גברים בשחור ולא יוצא לי.
אני מצפה לסרט די מעפן, כך שיש סיכוי טוב שאהנה ממנו.
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 02/06/2012, 14:45
אי המיסתורין - סרט ילדותי למדי ועם גרפיקה טיפשית. תבוא עם אפס צפיות, ואתה יכול להנות. היה בסדר מבחינתי. סרט קליל.JOURNEY_2_THE_MYSTERIOUS_ISLANDאיך הסרט הזה שווה לראות אותו?
Daybreakers- וגם את זה יש לי בתלת מימד איך הסרטים הללו?
DAY BREAKER - לא רע בכלל. שווה לצפות, עשוי טוב.
גוסט ריידר 2 -
נכתב ב- 02/06/2012, 18:53
-
נכתב ב- 02/06/2012, 20:44
רובכם כאן אהבתם אותו מאוד, אמרו שהוא גאוני...אני חושב שקצת הגזמתם.
נכון, סרט חמוד ומצחיק, עשוי טוב...אבל התעלה רק בגלל ג'ונה היל, עם שחקן אחר על בטוח זה היה נפילה.
הוא פשוט החזיק לבד את הסרט כשאחרים הורידו אותו, במיוחד טאטום הזה, חסר ההבעות, שחקן גרוע.
ציון 6.5.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים