הבדלים מטורפים.... מערכת הפעלה בגרסה 8.1 ולא 6 (שאני עם המכשיר ה'ישן' ויש לי גרסה 8.0.0, אבל אומרים שיש לה באגים (אני אישית עוד לא נתקלתי במשהו, אבל עצרו את העדכונים כרגע)
בכל מקרה נראה לי שעדיף לקנות את הזול מביניהם...
נכתב ב- 08/11/2018, 12:51
הבדלים מטורפים.... מערכת הפעלה בגרסה 8.1 ולא 6 (שאני עם המכשיר ה'ישן' ויש לי גרסה 8.0.0, אבל אומרים שיש לה באגים (אני אישית עוד לא נתקלתי במשהו, אבל עצרו את העדכונים כרגע)
בכל מקרה נראה לי שעדיף לקנות את הזול מביניהם...
נכתב ב- 08/11/2018, 13:52
אותה הגברת בשינוי אדרת. לפחות היו מוסיפים שקע רשת.
נכתב ב- 08/11/2018, 15:39
תודה, אבל כבר פג תוקפו של הקופון וכנראה זה עולה המון (90 דולר).
השאלה אם שווה להזמין את זה ? :
https://www.gearbest...l?lkid=10932001
הבנתי שרק השלט שונה, החומרה זהה וגם המכשיר הישן מתעדכן לאנדרואיד 8.
נכתב ב- 08/11/2018, 17:06
סליחה על הדאבל, אין לי אפשרות לערוך :
מצאתי את האתר הזה וגם מצאתי קופון הנחה, אז בסה"כ כולל משלוח זה יצא סביבות 240 ש"ח :
https://www.banggood...ur_warehouse=HK
אני יודע שזה Pre Order.
האם האתר מוכר ואמין ?
נכתב ב- 08/11/2018, 19:44
חכה עד יום ראשון - יום הרווקים הסיני.
נכתב ב- 08/11/2018, 21:54
נכתב ב- 08/11/2018, 22:01
בעגלת הקניות ואז בקופה.
נכתב ב- 08/11/2018, 22:12
הקופון לא עובד גם ככה
נכתב ב- 09/11/2018, 13:47
סליחה על הדאבל, אין לי אפשרות לערוך :
מצאתי את האתר הזה וגם מצאתי קופון הנחה, אז בסה"כ כולל משלוח זה יצא סביבות 240 ש"ח :
https://www.banggood...ur_warehouse=HK
אני יודע שזה Pre Order.
האם האתר מוכר ואמין ?
כן, בנגוד אתר אמין.
נכתב ב- 10/11/2018, 20:01
נכתב ב- 24/11/2018, 00:07
בהמשך לדיון, הורדתי סרט 4K HDR וגם אני לא הצלחתי לנגן אותו ב PLEX. משום מה- PLEX מנסה לעשות transcoding מ hevc ל h265, מה שגורם למעבד בשרת לגמגם.
הורדתי Serviio וכעת אני יכול להריץ את הסרט דרך הנגן המובנה של הטלוויזיה, בלי צורך בסטרימר או KODI. עובד מעולה עם סרט של 50 ג'יגה, מזהה HDR וכמובן כתוביות בפורמט תקין. מעולה.
העדכון האחרון לאפליקציית PLEX עבור סמסונג טי וי פתרה לחלוטין את הבעיה. כעת אפשר לנגן 4K בלי transcoding בצורה חלקה.
בכלל, אחלה עדכון לאלפליקציה. שדרוג עצום.
נכתב ב- 24/11/2018, 00:31
בהמשך לדיון, הורדתי סרט 4K HDR וגם אני לא הצלחתי לנגן אותו ב PLEX. משום מה- PLEX מנסה לעשות transcoding מ hevc ל h265, מה שגורם למעבד בשרת לגמגם.
הורדתי Serviio וכעת אני יכול להריץ את הסרט דרך הנגן המובנה של הטלוויזיה, בלי צורך בסטרימר או KODI. עובד מעולה עם סרט של 50 ג'יגה, מזהה HDR וכמובן כתוביות בפורמט תקין. מעולה.
העדכון האחרון לאפליקציית PLEX עבור סמסונג טי וי פתרה לחלוטין את הבעיה. כעת אפשר לנגן 4K בלי transcoding בצורה חלקה.
טוב לדעת, האמת כשקניתי את הטלוויזיה ניסיתי גם להריץ סרטים ב-PLEX המובנה של הטלוויזיה (גם סמסונג כמובן), ונשבר לי המוח מלנסות לסדר את זה..
אחר כך, בדומה ל-ds123, גם הורדתי את Serviio, והצלחתי להריץ תכנים, אבל יש בעיה מסויימת עם הטלוויזיה של סמסונג, שתכנים של 4K שיש בהם הרבה "Channels" (אם זו המילה הנכונה) כמו לדוגמא קבצי כתוביות מובנות, קבצי אודיו, תפריטים וכו', יכול לגרום לסרטים להיתקע כל כמה שניות.
הפתרון היה הסטרימר עם קודי, שתכלס גם הממשק שלו והנוחות של הכתוביות האוטומטיות, פשוט חוסכים כל כך הרבה כאבי ראש.
אם העידכון של PLEX מסדר גם את העניין של הרצת סרטי 4K עם המון Chennels כמו שרשמתי פה למעלה, אז יש מצב שזה פיתרון אחלה האמת.
ב-PLEX אגב יש אפשרות להוריד כתוביות בצורה אוטומטית (פחות או יותר) כמו בקודי?
בקודי נגיד יש לי Addon של כמה אתרי כתוביות ישראליים (wizdom וסאבסנטר) וכל פעם שאני מריץ פרק של סיינפלד לדוגמא, אני יכול להוריד ולהפעיל את הכתוביות בצורה כמעט אוטומטית תוך 10 שניות.
-
נכתב ב- 24/11/2018, 02:23
טוב לדעת, האמת כשקניתי את הטלוויזיה ניסיתי גם להריץ סרטים ב-PLEX המובנה של הטלוויזיה (גם סמסונג כמובן), ונשבר לי המוח מלנסות לסדר את זה..
אחר כך, בדומה ל-ds123, גם הורדתי את Serviio, והצלחתי להריץ תכנים, אבל יש בעיה מסויימת עם הטלוויזיה של סמסונג, שתכנים של 4K שיש בהם הרבה "Channels" (אם זו המילה הנכונה) כמו לדוגמא קבצי כתוביות מובנות, קבצי אודיו, תפריטים וכו', יכול לגרום לסרטים להיתקע כל כמה שניות.
הפתרון היה הסטרימר עם קודי, שתכלס גם הממשק שלו והנוחות של הכתוביות האוטומטיות, פשוט חוסכים כל כך הרבה כאבי ראש.
אם העידכון של PLEX מסדר גם את העניין של הרצת סרטי 4K עם המון Chennels כמו שרשמתי פה למעלה, אז יש מצב שזה פיתרון אחלה האמת.
ב-PLEX אגב יש אפשרות להוריד כתוביות בצורה אוטומטית (פחות או יותר) כמו בקודי?
בקודי נגיד יש לי Addon של כמה אתרי כתוביות ישראליים (wizdom וסאבסנטר) וכל פעם שאני מריץ פרק של סיינפלד לדוגמא, אני יכול להוריד ולהפעיל את הכתוביות בצורה כמעט אוטומטית תוך 10 שניות.
בדקתי בינתיים על סרט 4K אחד ששוקל 20 ג'יגה, רץ חלק עם כתוביות.
יש ל PLEX פלאגין להורדת כתוביות אוטומטית מ- opensubtitles. אני אישית מעדיף להוריד ידנית. הרבה פעמים זה מוריד לי משם תרגום מכונה.
נכתב ב- 24/11/2018, 02:44
זו הבעיה ב-opensubtitles, נראה לי כל התכנים שם זה תרגום מכונה כמעט. בקודי יש את הפלאגין של אתרים ישראליים, זה נורא נוח.
דבר נוסף, אין גם קשר בין המשקל של הסרט לבעיות שציינתי.
זה תלוי כמה הקובץ "עמוס" בדברים כמו כתוביות מובנות בתוך הסרט (יש נגיד סרטי 4K שיש בתוכם 10 שפות שונות של כתוביות), כמה ערוצי שמע שונים וכדומה.
אם לא נתקלת בבעיות כאלה, אז הרווחת.
-
נכתב ב- 24/11/2018, 03:12
זו הבעיה ב-opensubtitles, נראה לי כל התכנים שם זה תרגום מכונה כמעט. בקודי יש את הפלאגין של אתרים ישראליים, זה נורא נוח.
זה תלוי כמה הקובץ "עמוס" בדברים כמו כתוביות מובנות בתוך הסרט (יש נגיד סרטי 4K שיש בתוכם 10 שפות שונות של כתוביות), כמה ערוצי שמע שונים וכדומה.
אם זה עוזר,
אתה יכול להוריד את ה"דברים" הנוספים מהקונטיינר mkv באמצעות התוכנה הזו.
זה ממש פשוט, פשוט מורידים/מוסיפים Vים, מה גם שאם יש לך דיבובים לשפות נוספות זה גם מוריד ממשקל הסרט.
נכתב ב- 24/11/2018, 13:05
שוב, ניסיתי רק קובץ אחד (והוא לדעתי די סלחני, יש לו רק כתוביות מובנות באנגלית ופס קול אחד). מאמין שלאורך זמן אני אדע.
אבל בכל אופן, ממש כתוב ב- change log של פלקס שבעיית הטרנסקודינג ב- 4K תוקנה, כך שאני אופטימי.
נכתב ב- 23/12/2018, 22:31
נכתב ב- 24/12/2018, 19:15
אתה מדבר על העדכון האחרון לאוריו?
נכתב ב- 25/12/2018, 20:15
כן העדכון שבעצם שינה את המערכתאתה מדבר על העדכון האחרון לאוריו?
נכתב ב- 19/10/2019, 05:24
רק רציתי להגיד, שאני עם הסטרימר כבר שנה וחצי בשימוש יום-יומי, וזו אחת הרכישות הכי טובות שעשיתי.
יש לציין שרכשתי בנוסף את המתאם רשת על גבי USB, וגם לקחה לי תקופת זמן מסוימת עד שהגדרתי את הסטרימר ואת הקודי בצורה מושלמת.
מאז המכשיר עובד בצורה חלקה ומריץ גם תכני 4K בלי בעיות.
אז תודה רבה על ההמלצה
-
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים