הוא שחקן התקפה, לא שחקן מרכז מגרש ולא בלם. מילא לא לפתוח איתו אבל הוא בקושי בקושי בקושי נכנס גם בדקות סיום של משחקים כשהם מובילים.

ליגת האלופות 2013/14
נכתב ב- 24/03/2014, 02:19
נכתב ב- 24/03/2014, 08:37
שוב פעם, מודריץ כן שיחק בשנה שעברה, ושיחק לא מעט. אמנם היכולת הייתה לא משהו אבל הוא שיחק.
בכל מקרה זה דיון עקר, הוא באמת רק חודשיים בקבוצה אבל כל העניין שמוריניו לא נותן לו אפילו קצת במה. בכל מקרה פשוט נחכה ונראה מה יהיה איתו.
נכתב ב- 01/04/2014, 22:39
בלי מסי ברסה לא היתה מסתדרת? בלי אינייסטה ברסה לא היתה בכלל ברבע באלופות. שלא נדבר על מקום שני בליגה.
נכתב ב- 01/04/2014, 22:55
לא ראיתי את המשחק של באיירן/יונייטד, לצערי הרב.
או שזה הפתעת השנה, או שבאיירן לא כאלה מפחידים כמו שמדברים עליהם.
נכתב ב- 01/04/2014, 23:05
אלוהים יודע מה שחקן כמו וולבק עושה אצלנו. נראה לי הוא אשכרה משלם ליונייטד כסף כדי שישאירו אותו. שיפרקו לו את הברך אמן!!!
נכתב ב- 01/04/2014, 23:06
לא ראיתי את המשחק של באיירן/יונייטד, לצערי הרב.
או שזה הפתעת השנה, או שבאיירן לא כאלה מפחידים כמו שמדברים עליהם.
לא, זה בגלל שדיוויד מאוס החזיר את היונייטד לסיגנון הפועל יהוד. דפקנו בונקר שמתאים לרמה שלנו כרגע - קבוצת תחתית. וגם יש לנו (ואני מקווה שהוא ישאר) את דה חאה. שוער פשוט אדיר
נכתב ב- 01/04/2014, 23:10
אני בכללי לא מצליח להבין איך שחקנים עדיין מנסים להקפיץ/להקשית מעל נוייר. הוא הוכיח עשרות פעמים שהוא פשוט מגיע להכל.
וגם באיירן שיחקו ממש לא טוב היום
נכתב ב- 02/04/2014, 00:20
עם היכולת הזאת של בארסה ואתלטיקו, ריאל לא תחזיק מולם שנייה אחת במידה והם יפגשו העונה.. זה מפחיד כמה הם טובים..
אגב, היו השנה 4 משחקים אם אני לא טועה בין בארסה לאתלטיקו. בכולם נגמר תיקו.
-
נכתב ב- 02/04/2014, 00:42
כי אתלתיקו עם הגנה מפחידה, אפילו בארסה לא מצליחה לכנס לרחבה, נכון עדיין היא עם יותר אחוזים, אבל היא לא יכולה לכנס,
ובלי קשר שאתלתיקו באו עם רעל!!!
לצערי לא ראיתי את המשחק של באיירן, ואני אוהד באיירן, הייתה לי הרגשה לא טובה וכתבתי את זה פה, יונטייד זאת הגרלה קשה מאוד (בשבילנו דווקא.)
לכם היא קלה, אני מקווה ומאמין שבאיירן לא תספוג בבית ואז נגמר הסיפור.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 02/04/2014, 00:48
עם היכולת הזאת של בארסה ואתלטיקו, ריאל לא תחזיק מולם שנייה אחת במידה והם יפגשו העונה.. זה מפחיד כמה הם טובים..
על מה אתה מדבר?
אתלטיקו לא שיחקו כ"כ טוב בכלל... שיחקו בונקר אחושלינג! 10 שחקנים בהגנה בכל התקפה של בארסה.
ברצלונה שיחקה יותר טוב, ואלדס לדעתי היה הודף את השער של דייגו.
ולא אני לא אוהד ברצלונה
נכתב ב- 02/04/2014, 01:10
באיירן אוברייטד. כולם מתלהבים מהחזקת הכדור וכמות המסירות אבל בשורה התחתונה הם לא מייצרים הרבה מצבי הבקעה.
יונייטד היו יותר מסוכנים היום.
נכתב ב- 02/04/2014, 07:14
מויס עשה בדיוק מה שהיה צריך לעשות ובדיוק מה שכל קבוצה הייתה עושה. זה שולנסיה וולבק עזרו למגנים כי 2 המגנים של באיירן עלו תמיד לא אומר שזה בונקר - ככה עושים הגנה היום ברמות הגבוהות, מי ישמור אותם אתה? כל הקבוצה מאחורי הכדור - כמו שצריך - זה לא בונקר.
באיירן עם שליטה במשחק אבל כלום ושום דבר... מאוד מתחיל להזכיר את ברסה. שפפ לא יזיין תמוח על הטיקי טקה כי כאשר הם לא שמים גולים בסגנון הזה הם עוברים לסגנון של שנה שעברה עם חלוץ מטרה ומשחק יותר ישיר.
יונייטד עם משחק מצויין ומויס הראה שהוא לא כזה ילד.
נכתב ב- 02/04/2014, 07:30
איך אני אוהב את זה שאתם מבקרים קבוצה עם איזה 40 משחקים ללא הפסד באחת הליגות הכי קשות בעולם. אין אין לכו תאמנו אותם אתם, בטח תביאו להם 50 ניצחונות רצופים ו8 תארים בשנה.
נכתב ב- 02/04/2014, 15:22
וזה לא שהם הפסידו, הם עשו תיקו, ואנשים יוצאים עליהם כאילו הם שיחקו נגד הפועל מרמורק,
בוא לא נשכח שזה יונייטד, והמשחק באולד טרפורד, בעונה שאין להם כבר מה להפסיד וכל הכבוד (ואל תזיינו לי בשכל שאין למנצ'סטר כבוד) מונח במשחק הזה.
נחכה לגומלין ואז נדבר...
ותראו את liverpool
באיירן אוברייטד. כולם מתלהבים מהחזקת הכדור וכמות המסירות אבל בשורה התחתונה הם לא מייצרים הרבה מצבי הבקעה.
יונייטד היו יותר מסוכנים היום.
ברגע זה הוכחת שאתה הטרול כדורגל הכי גדול שהיה בפורום, לא מגיעים להבקעה? ביירן עם 82 שערי ליגה!!! ו28 משחקי ליגה.
והקבוצה שלך עם 88 ב32 משחקים, זה די דומה, אבל באיירן ספגה 16 וליברפול 32....
אבל בגלל שהזכרון שלך כלכך חלש אני אזכיר לך כמה דברים, פעם אחרונה שלקחת אליפות הייתה ב1990, בן כמה אתה? הכרת את הקבוצה אז? התרגשת ממש בטח לא?
overrated אם כבר זה איך שהגעתם למקום ראשון בליגה האנגלית....
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 02/04/2014, 16:00
ליגה גרמנית לא רמה. יונייטד השנה קבוצת מרכז טבלה באנגליה והביסה פעמיים, בקלות, את לברקוזן שבמקום השלישי בגרמניה.
גם נגד יונייטד וגם נגד ארסנל באיירן מתמסרת ומתמסרת אבל מצבים - לא ממש.
וכל הכבוד לבאיירן שמבקיעה כמעט כמו ליברפול. אחת היא קבוצת כוכבים שגדולה על הליגה שלה בכמה מספרים והשניה היא קבוצה של שחקנים שלא היו רצויים במועדונים אחרים (למעט סוארז) ושחקנים צעירים שאף אחד לא הכיר בליגה הכי קשה בעולם.
ואני לא יודע מה קשור הזיכרון שלי, עוד פחות מה קשורה הפעם האחרונה שליברפול לקחו אליפות ובטח תלמד אותי על המועדון הזה...
הגענו למקום הראשון באנגליה בזכות. ולרגע לא אמרתי שבאיירן לא קבוצה מצוינת. אבל עושים מהם הרבה יותר ממה שהם. כולם גומרים מכמות המסירות שלהם כאילו זה אומר משהו חוץ מ- כמות מסירות. יונייטד היו מסוכנים יותר אתמול והתמסרו רבע מהכמות של באיירן, מקסימום.
אולד-טראפורד ראה השנה כבר כמה וכמה תבוסות והפסדים לקבוצות הרבה פחות טובות מבאיירן. כשסיטי עשו מהם צחוק זה לא היה "מלחמה על הכבוד"? כשליברפול?
באיירן באה ונתנה משחק לא טוב אתמול (למרות שהתמסרו מיליון פעם). היא קבוצה פחות קטלנית משנה שעברה רק מה, אף אחד לא באמת רוצה להגיד שגווארדיולה אולי טועה כשהוא מחדיר בקבוצה את הרצון להתמסר ולהתמסר במקום גם לבעוט לשער פה ושם ושכמות המסירות היא מוגזמת ולא בהכרח מהווה פלטפורמה התקפית טובה יותר ממה שכבר היה שם.
נכתב ב- 02/04/2014, 16:47
על מה אתה מדבר?
אתלטיקו לא שיחקו כ"כ טוב בכלל... שיחקו בונקר אחושלינג! 10 שחקנים בהגנה בכל התקפה של בארסה.
ברצלונה שיחקה יותר טוב, ואלדס לדעתי היה הודף את השער של דייגו.
ולא אני לא אוהד ברצלונה
לסגור איך שהם סגרו את בארסה, בקאמפ נו. לספוג שער 1 בלבד.
לצאת ב-1-1, וכל זה בלי דייגו קוסטה.
נכון, השער שלהם היה די במקרה, אבל זה לא משנה.. כי הם תמיד מוצאים איך להבקיע, למרות הבונקר שלהם..
ושוב, בלי דייגו קוסטה, שהוא המכונת שערים שלהם העונה.
-
נכתב ב- 02/04/2014, 17:17
אני מסכים עם זה שבאיירן פחות טובים משנה שעברה,
אבל עדיין מדובר באחת מה3 קבוצות הכי חזקות בעולם. ומותר לה לעשות תיקו. בטח שהיא יודעת שיש עוד משחק.
ככה זה גרמני, זה הכל כמו מכונה, 1-1 זאת אחלה תוצאה בשבילה, היא סופגת הרבה פחות שערים
(בטח אחרי שיש לה 40 משחקים ללא הפסד) להגיד שהיא אובררייטד זאת סתם הטרלה, או שאני לא יודע איך להגדיר את זה...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 02/04/2014, 17:32
היא אוברייטד כי היא לא חזקה כמו עונה שעברה והמספרים שלה קצת משקרים. כולם מתלהבים שהם לקחו אליפות 7 מחזורים לפני סוף העונה ואיזה מדהים ומה גווארדיולה עשה שם אבל עונה שעברה לקח להם בסה"כ מחזור אחד יותר לקחת אליפות (אם אני לא טועה). הליגה שם חלשה (ודורטמונד, היחידה שאיכשהו יכולה לתת תחרות, קרסה העונה עם פציעות) ובאירופה היא עדיין לא ממש הרשימה מול יריבות ברמה (ניצחה והפסידה נגד הסיטי, ניצחונות לא הכי משכנעים נגד ארסנל) וגם במשחק אתמול, לא ממש הקשתה על יונייטד חלשה.
כמו שאני לא מתרגש בינתיים מפאריז, ככה גם באיירן. ההצלחות בליגות שלהם לא מרשימות אותי ובאירופה עדיין לא ראיתי משהו מרשים נגד יריבה ברמה.
עונה שעברה באיירן היו מפחידים, העונה הם פחות. מחזיקים יותר בכדור, מתמסרים יותר זה כן. אבל עם פחות תכלס.
זאת לא הטרלה זה פשוט לא להתלהב כמו רוב האנשים מכל מה שגווארדיולה עושה.
נכתב ב- 02/04/2014, 17:38
מסכים איתך די על הרוב, חוץ מזה שהם כן חזקים מאוד לדעתי, נחכה להמשך ונדע.
ואני גם חושב שבטח שהגיע לה לנצח את ארסנל.
בקשר לזה שפפ לא כזה עשה טוב אני מסכים... אבל אוטוטו יש מונדיאל, ושם יש גרמניה אז אם התגעגעת
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים