עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#241 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎08:09

אויש

באמא שלי כמה לוזרים באשכול אחד.

מה עושה אותך "פחות " לוזר ממני?, תפסיק לנסות לצאת פה חכם יותר מכולם עם תגובות מתנשאות.

בפעם השניה באותו אשכול, או שאני סטלה, אבל הסברתי את עצמי ולא הבנת,
עוד פעם,
מה קרה? נמר אכל פרה, ביג פאקינג דיל,
זאת דרכו של עולם, מה הלאה? אנשים יעשו פה מארב באפריקה וירדימו נמרים?
אל תבין לא נכון, אני לא הולך ברחוב ויורה בחתולות, ואני גם נגד התעללות בכללי.
אבל מכאן ועד להתבאס / להתעצבן שנמר אכל פרה, זה שנות אור.

לזרוק אוכל חיי זה התעללות ואסור בהרבה מדינות.(גניי חיות).

#242 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎10:53

אני מאוד מבולבל.
ועכשיו גם טיפה מודאג ..

גברים וסויה
איזופלבונים מעכבים פעילות של אנזים חשוב נוסף, הפעם בגברים. ארומטז, אנזים שנמצא אצל גברים, הופך טסטוסטרון לאסטרוגן. למה? כיון שהאחרון חשוב לפעילותו התקינה של המח, ואסטרוגן אינו מופרש בגוף הגבר באופן רגיל, כך שיש לייצר אותו מטסטוסטרון.

בקבוצה גדולה של גברים מהוואי, כולם אמריקאים ממוצא יפני, ראו החוקרים הופעה של דמנטיה (שטיון) מסוג מסוים בשעורים של פי 2.4 יותר מבאוכלוסיה הרגילה. אצל גברים אלה מצאו החוקרים הזדקנות מואצת של המח ואף ירידה מהירה בגודל שלו. תופעה זאת היתה ביחס ישר לכמות הטופו שאכלו הגברים האלה, ולא מדובר בצריכה אדירה או גדולה במיוחד. להזכירכם, טופו ומוצרי סויה אחרים מכילים איזופלבונים שמעכבים את האנזים ארומטז ואת יצור האסטרוגן. חסך באסטרוגן "אמיתי" הוא זה שגרם ככל הנראה לתופעה. המחקר המדובר מומן על ידי מכוני הבריאות האמריקאים, ה- NIH, ונערך על 7000 גברים – ממוצאים שונים, כולם מהוואי. הנתונים נאספו על פני 30 שנה ויותר והמחקר הוא אחד המקיפים והאמינים ביותר שנעשו בתחום אי פעם ופורסם ב- 96'.

תופעות נוספות שמופיעות אצל גברים קשורות באסטרוגן, בספירת זרע נמוכה, באיכות זרע נמוכה ובעיות אחרות. תופעות דומות שויכו כבר מזמן לשימוש בפי.סי.בי. ודי.די.טי., חומרי הדברה דמויי אסטרוגן שנשארים בטבע וחוזרים אלינו במים שאנחנו שותים ובאויר שאותו אנחנו נושמים. בזכות כל זה, חומרים אלה זכו כבר מזמן לכינוי "ecostrogens".

נלקח מכאן - http://www.soya.co.i...itle=נזקי הסויה

וגם כאן יש מידע מעניין

http://www.angelfire...soya/giluy.html

למה לא עושים מחקר עולמי, עצום, עם עשרות אלפים של מתנדבים, ובודקים מה הסיפור האמיתי של הסויה?

עריכה:

מצאתי במקומות רבים טענות ש"כוס חלב סויה ביום מכילה כמות אסטרוגן בדיוק כפי שמכילה גלולה.", זה לא בסדר .. מה אתם אומרים?

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#243 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎11:08

הנה עוד הוכחה שזה חרטא כל השטויות האלה.
אני מציע לכל האנשים פה לראות הכוכב האנושי,
תסתכלו מה אומרים שם על בני האדם, שהם יכולים להסתגל להכל,
היחידים שיכולים להיות בכל מקום בעולם, אם זה במדבר ואם זה בקור.
אנשים שם תופסים לוויתן עם במבוק, אתה חושב שמעניין אותם כוס סויה?
  • RuinSain אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#244 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎11:17

גם אני נגד אלה שמחשבים מה איך וכמה לאכול, כל מה שאני רואה אני אוכל בלי חשבון ואני לא קרוב להיות עם טיפה שומן עלי.
פשוט לא אוכל סוכר,מתוקים וחלב זהו! כמובן עושה ספורט

אני אוכל הפוך ממך: חטיפים, מתוקים, עוגיות, וכמובן בשר, ואני לא משמין אני רזה.
הדבר הכי שנוא עליי זה לחשב אם אני אוכל ככה אז אני אשמין, לך זדיין מה אני צריך להיות טרוד במחשבות על להשמין.

אני רזה אש אם כל מה שאני אוכל, ועוד אומרים לי שאני צריך להשמין.

אבל אתה לא בריא, אתה פשוט פוגע בעצמך

תעשו כמוני, אני אוכל בריא ביום יום אבל פעם בשבוע בד"כ שישי אני אוכל מה בראש שלי וזה המון ה-מ-ו-ן חטיפים ממתקים וכל השטויות וזה לא פוגע בי בשום דרך WHATSOVER(בטט לשעבר)!
ואלעד אל תתיחס לזיבולי מוח האלה מחקרים מPUBMED(מדעיים) הגיעו למסקנות שסויה בכמות נורמלית(לא לבסס את כל התזונה עליה) זה בסדר...
תגיד מה אתה עושה בארוחות משפחתיות וכאלה? על האש נגיד גם? אני רציני לא שואל סתם, איך אתה יכול להגיד לא לאיזה סינטה איכותי או אנטריקוט טוב...

#245 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎11:34

טופו זה מעובד, אני התכוונתי לצרוך סויה כמו שהיא.
ועדיין לא שמעתי על מישהו שמת מזה, או שהרופא אומר שהוא חייב להפסיק עם זה למה זה הורג אותו.
אגב בסדרה הזאת לא צורכים סוכר מתוקים ופחממות פשוטות - בדיוק כמו שאמרתי לך שזאת הדרך הטובה ביותר.

#246 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎11:41

הנה עוד הוכחה שזה חרטא כל השטויות האלה.
אני מציע לכל האנשים פה לראות הכוכב האנושי,
תסתכלו מה אומרים שם על בני האדם, שהם יכולים להסתגל להכל,
היחידים שיכולים להיות בכל מקום בעולם, אם זה במדבר ואם זה בקור.
אנשים שם תופסים לוויתן עם במבוק, אתה חושב שמעניין אותם כוס סויה?

הכוכב האנושי בהחלט סדרה מדהימה אבל אני לא מבין מה הקשר לנושא?
שניר העניין פה לא לשרוד, אלה לשרוד לאורך זמן.
אני בטוח שתוכלת החיים שלהם נמוכה, כי חסרים להם המון דברים בתזונה.
זה גם לא נוגד שום דבר. אח של סבא שלי בן 103 והוא אוכל בשר כל חייו. מזה אומר? כלום!
גנטיקה טובה זה מה שזה אומר.
אבל אנשים עם גנטיקה רעה, עם פונטציאל לבעיות לב בגיל 50, שזה הכי מבאס בעולם כי נשאר לך כל כך הרבה לחיות,
ויש המון טענות ומחקרים לאחרונה שתזונה מהצומח בלבד יכולה להתגבר על הגנטיקה. ולנצח המון מחלות גם עם הן תורשתיות.

תגיד מה אתה עושה בארוחות משפחתיות וכאלה? על האש נגיד גם? אני רציני לא שואל סתם, איך אתה יכול להגיד לא לאיזה סינטה איכותי או אנטריקוט טוב...

אני לא טבעוני מטעמי אידיאולוגיה, אלה מסיבות בריאותיות.
אז כמובן כשיש ארועים כאלה, על האש עם חברים אני אוכל כמו קינג. חודש שעבר הייתי בחתונה בקיסריה, מה אתה חושב אכלתי סלט כל הערב? :)
אבל ...
ככל שהזמן עובר התשוקה שלי לבשר יורדת. עכשיו אני כבר בכלל לא חושב עלזה (בניגוד לחודש הראשון)
עכשיו כשאני מדמיין המבורגר זה אפילו לא מגרה אותי. כן כשאני אוכל אותו יהיה מדהים, אבל ביום יום זה כבר לא העניין.

טופו זה מעובד, אני התכוונתי לצרוך סויה כמו שהיא.
ועדיין לא שמעתי על מישהו שמת מזה, או שהרופא אומר שהוא חייב להפסיק עם זה למה זה הורג אותו.
אגב בסדרה הזאת לא צורכים סוכר מתוקים ופחממות פשוטות - בדיוק כמו שאמרתי לך שזאת הדרך הטובה ביותר.

זה לא צריך להרוג אותך כדי שזה לא יהיה בריא.
הטענות נגד הסויה הן חמורות. בעיקר עם המין הגברי.
רציתי שתשתפו בידע שלכם, במקורות מידע שטוענים אחרת או מזדהים עם מה שרשמתי.
  • Geralt of Rivia אוהב את זה

#247 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎21:05

שימו לב לדוגמאות קשות של פגיעה באינטרס הציבורי מצד תאגידים שדואגים לרווח שלהם על חשבון בריאות הציבור - והאמינו לי שהדברים נכונים גם לגבי התאגידים ותעשיית הבשר והחלב בארץ :

שיטה אחת היא, כמו במקרה של זאהן, בלימת מחקרים בעזרת לחץ פוליטי וכלכלי. הדו"ח מזכיר גם את נסיגתו של ברק אובמה מהבטחתו להורות לסוכנות להגנת הסביבה (EPA) לבחון מחדש את התקנות המקלות של ממשל בוש לגבי פליטת גזי חממה. אובמה שינה את דעתו אחרי שבכירים בבית הלבן נפגשו עם לוביסטים של תעשיית הכימיקלים שהזהירו כי הגברת הפיקוח על זיהום האוויר "תגרום לאובדן משרות במשק".

[את זה אתם פשוט חייבים לקרוא!]

לאחר שפרסם מחקר בכתב העת המדעי "נייצ'ר" שבו ציין שדנ"א מתירס מהונדס גנטית זיהם זן תירס מקומי במקסיקו, הגיע למערכת כתב העת מבול של מכתבי ביקורת על הנתון ועל המחקר כולו. האשמות מפורטות במיוחד הגיעו משני קוראים זועמים, "מרי מרפי" ו"אנדורה סמטצ'ק", שטענו כי ידוע להם שצ'אפלה מוטה אידאולוגית נגד ההנדסה הגנטית, ומנסה לגייס את העיתון המדעי לקידום משנתו. בלחץ ההתנגדויות התפרסמה ב"נייצ'ר" הודעה על המחלוקת סביב נתוני המחקר. במקביל, באוניברסיטה סירבו להמשיך את הקביעות של צ'אפלה, בין היתר כי הביע התנגדות לכך שמחלקתו תמומן על ידי ענקית התרופות השוויצרית נוברטיס. חקירה מאוחרת גילתה שמרפי וסמטצ'ק הם שמות בדויים, ושמכתביהם הגיעו ממשרדי ביווינגס גרופ, חברת יחסי ציבור שעבדה עבור מונסנטו, תאגיד החקלאות ששולט בשוק הזרעים של תירס מהונדס גנטית.

לכתבה המלאה!

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#248 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎01:32

• Pyrophoenix אוהב את זה

#249 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎05:38

מחקר בהחלט מעניין.
אבל שמעת פעם על Evidence based medicine?
http://he.wikipedia....אה_מבוססת_ראיות
זה מה שמלמדים כל סטודנט לרפואה כבר ביום הראשון.

זה מחקר שהוא עדיין בחיתולים וצריך קבוצה מאוד גדולה של טבעונים בכזה גודל שתבטיח מובהקות סטיסטית.
עד אז הכל בגדר ההיפותזה.

#250 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎12:29

טוב אני שוקל מאוד ברצינות לחזור לאכול בשר.

אחרי שקראתי קצת הבנתי שכמות החלבון המומלצת לבנאדם ליום היא 0.8 גרם חלבון לקילוגרם משקל גוף.
למתאמנים/ספורטאים מומלץ 1-1.8, תלוי בסוג האימון.
ניקח אמצע וגיד שאני צריך 1.2 גרם.
אני שוקל 71. 71*1.2 = 85 גרם חלבון. ליום.

מאוד מאוד קשה לי להגיע לשם ע"י תזונה טבעונית.
אני מרגיש באימונים שלי שכבר חודשיים צועד במקום. אולי זה סתם פסיכולוגי.
וזה כל כך מבאס גם לשמוע שב100 גרם חזה עוף, מצויים 29 גרם חלבון.
כאילו מספיק שאוסיף עוף בארחות צהריים, שבה הייתי רגיל לאכול לפחות 200 גרם, כבר צרכתי כמעט 60 גרם חלבון שזה קרוב ל75% מהצריכה היומית.

עריכה: חשוב לציין שגם אם אני מחשב לפי המינימום, 0.8.
אני צריך לצרוך 56 גרם חלבון ביום.
שזה אפילו קשה בפני עצמו.

#251 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎12:36

מחקר בהחלט מעניין.
אבל שמעת פעם על Evidence based medicine?
http://he.wikipedia....אה_מבוססת_ראיות
זה מה שמלמדים כל סטודנט לרפואה כבר ביום הראשון.

זה מחקר שהוא עדיין בחיתולים וצריך קבוצה מאוד גדולה של טבעונים בכזה גודל שתבטיח מובהקות סטיסטית.
עד אז הכל בגדר ההיפותזה.

אין ספק, אבל אני לא חושב שיזיק לנסות.

אלעד, אולי כדאי שתשאל בפורום "צמחונות וטבעונות" בתפוז? או שפשוט תלך לדיאטנית טבעונית ותבדוק איתה.

#252 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎12:38

זה שטויות, כי אף מחקר לא סגור על עצמו כמה חלבון צריך. אפשר להביא מחקרים שנעים מ 0.8 ועד 2.0 לכל ק"ג משקל גוף.
אבל שוב אתה לא צריך ללכת לפי זה, אתה אוכל מה שנוח לך ז"א מה שמרגיש לך טוב ולא מחשב לפי קלוריות או חלבונים מבין?

ואני אעלה פה תמונה של דוד שלי מאימון שלו ( הוא טבעוני ראו פוד יענו רק פירות ירקות ואגוזים שקדים, ואז תגיב)

ובמקרה שאתה כן מעוניין ללכת לפי חלבונים אז בעדשים יש כמות של 30 ג"ר חלבון למאה גרם, גם בחומוס מבושל יש הרבה כנ"ל סויה.

#253 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎12:42

אלעד מי שמתאמן אירובי צריך 1.2-1.5 לק"ג משקל גוף, מי שמרים משקולות צריך 1.5-2.5 לק"ג משקל גוף.
יש קוטג 1% שומן שיש בו הרבה חלבון, יש טונה במים שיש בה הרבה חלבון וכו...
אגב החיסרון בשני המוצרים המוזכרים שהם מגעילים...

#254 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎12:50

אלעד, אולי כדאי שתשאל בפורום "צמחונות וטבעונות" בתפוז? או שפשוט תלך לדיאטנית טבעונית ותבדוק איתה.

אני אבדוק שם.

זה שטויות, כי אף מחקר לא סגור על עצמו כמה חלבון צריך. אפשר להביא מחקרים שנעים מ 0.8 ועד 2.0 לכל ק"ג משקל גוף.
אבל שוב אתה לא צריך ללכת לפי זה, אתה אוכל מה שנוח לך ז"א מה שמרגיש לך טוב ולא מחשב לפי קלוריות או חלבונים מבין?

ואני אעלה פה תמונה של דוד שלי מאימון שלו ( הוא טבעוני ראו פוד יענו רק פירות ירקות ואגוזים שקדים, ואז תגיב)

ובמקרה שאתה כן מעוניין ללכת לפי חלבונים אז בעדשים יש כמות של 30 ג"ר חלבון למאה גרם, גם בחומוס מבושל יש הרבה כנ"ל סויה.

yosef זה לא שטויות.
חלבונים בונים שרירים זאת עובדה.
אני לא מחשב קלוריות זה לא מעניין אותי, אבל לאחרונה התחלתי לחשב חלבונים.
אולי דוד שלך ניכן בגנים מעולים, אבל כדי שאני אעלה את מסת השריר שלי אני צריך חלבון.
תודה על המידע לעדשים וחומוסים, לא ידעתי אתזה. אני הולך לתת שבוע ניסיון ולהיכנס לזה בראבק.

אלעד מי שמתאמן אירובי צריך 1.2-1.5 לק"ג משקל גוף, מי שמרים משקולות צריך 1.5-2.5 לק"ג משקל גוף.
יש קוטג 1% שומן שיש בו הרבה חלבון, יש טונה במים שיש בה הרבה חלבון וכו...
אגב החיסרון בשני המוצרים המוזכרים שהם מגעילים...

אני רץ ומתאגרף לכן זה באמצע. יותר שואף לאירובי.
הקטע שקוטג' וטונה הם דברים שלא אפשריים בתזונה טבעונית.
וטונה במים או בשמן זה מעולה לדעתי. אני מת על הטעם :)

#255 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎12:56

קוטג הוא בכלל לא בריא, הוא מלא בחלבון חלב.
טונה יותר מחצי חבילה ביום פוגע בגוף יש הרבה כספית.
והגוף שלך יודע לייצר חומצות אמינו, לפחות חלק מהם ככה שחלק מהחלבון, "לא שווה". לעומת שקדים שיש בהם 21 גר חלבון שבא רק מחמצות אמינו שהגוף אינו יכו להיצר. ז"א שהחלבון של השק הכי איכותי שיש

#256 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎13:06

yosef חלאס כבר לזיין תשכל עם המיתוסים שלך, מצטער שאני מגיב בצורה הזו אבל זה כבר עבר כל גבול אתה זורק זיוני שכל ולא מביא ביסוסים.
בוא נתחיל מזה שהטונה בארץ היא לא טונה לבנה והטונה בארץ לא מכילה כספית ברמה גבוהה כמו בארה"ב.
אלעד אם אתה רוצה פורום נורמלי שמבסס את הכל ולא מבלבל את המוח על מיתוסים כנס לפורום LBS פתח הודעה ותקבל עצות נורמליות, אממה תציין שאתה צמחוני טבעוני או וואט-אבר לפני זה יש שם הרבה כאלה שיוכלו להמליץ לך על מאכלים שמכילים חלבון.
אגב אלעד - אני מבין אנשים טבעוניים על רקע אידיאולוגי אבל זה ממש לא בריא יותר ככה ש...

#257 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎13:35

העצות שם שוות לתחת שלי, הם ממליצים של על הזרקת חומרים אנאבוליים שהורסים את כל האיברים הפנימיים.
בניגוד אליך אני קורא ספרים, ושם יש הרבה מידע מפורט ועדכני.
ואמרתי לך אני אעלה פה תמונה של דוד שלי ואז תראה שהתזונה שלו מצויינת, זיינו לו שם ( בפורום המעלוב הזה) שיהיה לו סוכר גבוה כי הוא אוכל רק פירות ירקות איגוזים שקדים, נחש מה הסוכר שלו בדם הוא 79 ( מתחת ל 70 זה סכרת, מעל 100 זה לא טוב ככה שהוא מצויין).

#258 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎13:40

העצות שם שוות לתחת שלי, הם ממליצים של על הזרקת חומרים אנאבוליים שהורסים את כל האיברים הפנימיים.
בניגוד אליך אני קורא ספרים, ושם יש הרבה מידע מפורט ועדכני.
ואמרתי לך אני אעלה פה תמונה של דוד שלי ואז תראה שהתזונה שלו מצויינת, זיינו לו שם ( בפורום המעלוב הזה) שיהיה לו סוכר גבוה כי הוא אוכל רק פירות ירקות איגוזים שקדים, נחש מה הסוכר שלו בדם הוא 79 ( מתחת ל 70 זה סכרת, מעל 100 זה לא טוב ככה שהוא מצויין).

בוא נתחיל מזה שסכרת זה מעל 110 ולא פחות מ70, דבר נוסף הוא שאף אחד לא ממליץ על שום חומרים אנבוליים אלא אם כן משתמש שואל לגבי זה.(ובד"כ אותו אחד יהיה מפתח גוף מקצועי).
דוד שלך אוכל איגוזים ושקדים מגניב, מה אתה בא להגיד בזה?
סבתא רבא שלי אוכלת כל היום שוקולדים ובמבה נוגט והיא בת 105 סבבה?
מה אני אומר בזה בעצם? תבין לבד...

#259 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎17/08/2012‏, ‎13:51

שאלו אני עניתי אם אתה חושב שאתה טועה תוכיח, אני את שלי כבר אוכיח.
וסבתא שלך שתחיה עד 120 תאכל מה שהיא רוצה, גם אתה ושיהיה לכם בכיף.
ויש סכרת של יותר מידי סוכר, ויש מצב שהוא גם לא טו של פחות מידי סוכר.
והמפתחיים עלאק הם לאו דווקא אנשים מקצועיים, למשל חבר שלי שהתחיל להתנסות בעזרת הפורום הנ"ל.

#260 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎18/08/2012‏, ‎18:24

קוטג הוא בכלל לא בריא, הוא מלא בחלבון חלב.

חלבון חלב הוא החלבון הכי איכותי.

טונה יותר מחצי חבילה ביום פוגע בגוף יש הרבה כספית.

חרטא. לא בכל דגי הטונה יש כספית בכמות מסוכנת.
אל תסתמך בדבריך רק על וויקיפדיה.
בטונה מקופסאות שימורים יש כמות שלא מסוכנת. (מדובר בסוגי דגי טונה שונים)
אגב, יש מלא אנשים שלוקחים כדורי Omega3 משמן דגים או שותים את זה,
אבל הם לא מודעים לכך שנמצא ששמן דגים מסרטן ברמות אחרות כיוון שהוא מכיל חומר שנקרא PCB.
זה הרבה יותר מסוכן מלאכול דגי טונה.

והגוף שלך יודע לייצר חומצות אמינו, לפחות חלק מהם ככה שחלק מהחלבון, "לא שווה". לעומת שקדים שיש בהם 21 גר חלבון שבא רק מחמצות אמינו שהגוף אינו יכו להיצר. ז"א שהחלבון של השק הכי איכותי שיש

כל סוגי השקדים והאגוזים משמינים מאוד.
אתה לא יכול לאכול אך ורק אותם כדי לקבל חלבון.
יש כמו מומלצת לכל דבר.
אני כרגע אוכל 6 אגוזי מלך ביום (לא קלויים) כדי לקבל חומצות אמינו ו-Omega3.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים