מהפכת חברות הסלולר בישראל
נכתב ב- 17/07/2012, 12:11
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 17/07/2012, 15:23
פלאפון מצטרפת לחגיגה: 1 שקל לדקת שיחה בחו"ל
אם חשבתם שפלאפון כל כך נחמדים, מדובר בחבילה בסיסית של 300 ש"ח בחודש שמעניקה לכם 300 "משהו". המשהו הזה הוא דקות או SMS או מגה גלישה (שאפשר לנצל איך שרוצים נגיד 200 דקות, 50 SMS ו50 מגה גלישה). ה"חידוש" עכשיו הוא שאם תנצלו את ה300 שאתם מתחייבים לנצל כל חודש, תקבלו את תעריף החריגה באותו מחיר. ואה כן, אם לא בא לכם לשלם 300 שקל בחודש אתם תשלמו 150 שקל בחודש ותקבלו 150 משהו במחיר של 2 שקלים לדקה / SMS / מגה גלישה.
http://www.globes.co...?did=1000766574
די למונופול! אל תצטרפו למבצעים של פלאפון / אורנג' / סלקום!!! תעברו מהררררררררררררררררררררר לגולן או HOT מובייל או רמי לוי או יופון או הוםסלולר.
- אבי ד, cRaZy-BoY, xori ו-1 אחר אוהבים את זה
נכתב ב- 17/07/2012, 17:51
ד''א, מי שראה את החשבונית שלהם באינטרנט- נותנים פירוט על כל הודעה ושיחה..פשוט תענוג =]
- אבי ד ו cRaZy-BoY אוהבים את זה
נכתב ב- 17/07/2012, 17:59
אני כבר מעל חודש בגולן ואין לי תלונות.
ד''א, מי שראה את החשבונית שלהם באינטרנט- נותנים פירוט על כל הודעה ושיחה..פשוט תענוג =]
אפשר תמונה ? (מצונזרת כמובן

נכתב ב- 17/07/2012, 18:57
http://img18.imagesh...68/96365498.jpg
http://img707.images...29/68382373.jpg
הם חייבו אותי על SMSים שלא עשיתי לאנגליה וארגנטינה.... גנבו ממני שתי שקל! תאמינו לי על החברות האלה אותו חרא! אין מנוס!!!
חחח סתם, התקשרתי אליהם עכשיו, הם אמרו שיש בעיה במערכת וזה יזוכה בחשבונית הבאה, כנראה לכל אלו עם אייפונים הייתה בעיה דומה
ד"א, אם כבר אני כותב פה.
אז הסתכלתי לפני כמה זמן על האשראי שלי, על כל ההורדות, וראיתי משהו מוזר, הורדה של 6.90 ש"ח בחודש למשך 36 חודש (סה"כ 248 ש"ח בערך) מלא אחרת מחברת סלקום החמודה שלנו. אני לא אישרתי תשלום כזה, בטח לא של 6.90 לחודש למשך שלוש שנים לסכוח המצחיק הזה, ולא היה לי מושג על מה זה. התקשרתי לסלקום לברר על מה ולמה. ואחרי איזה 5 שעות בטלפון במצטבר, הסתבר שזה היה תשלום על הSIM שקיבלתי מהם, 248 שקל על פאקינג סים מסכן!! איזה גנבים, ועוד בלי שאני יודע, בטח הייתי אומר להם: "כן סבבה, סים ב248 שקל, נשמע הגיוני, אה וגם תחייבו אותי ב36 תשלומים בשביל שזה יקל על החשבון החודשי".... בקיצור עוד לפני שבכלל דיברתי איתם, יש אופציה באתר של החברת אשראי לבטל עסקאות שאתה לא מכיר, אז ביטלתי, והחודש אני רואה החזרים על ה3 חודשים האחרונים וביטול העסקה. היום המנהלת שדיברתי איתה מספר פעמים חזרה עליי ואמרה לי שהיא לא מצאה את החוזה שלי ואין לה שום תיעוד שאני אישרתי תשלום כזה (דההההה!!) אז היא מזכה אותי בסכום דרך חברת האשראי, אז יכול להיות שהם יזכו אותי בעוד 248 שקל חחחח. זה יכול להיות נחמד. מין נקמה קטנה על כל הכסף שהם גנבו ממני.
וראוי לציין שהיא דווקא הייתה ממש בסדר וניסתה לעזור למרות שציינתי לה שאני לא לקוח שלהם, ושאין לה אפשרות לזכות אותי בחשבונית הבאה או משהו כזה. היא התקשרה אליי בדיוק מתי שהיא אמרה ובאמת שניסתה לעזור, זה ראוי לציין לטובה בקטע הזה.

- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 17/07/2012, 23:16
נכתב ב- 18/07/2012, 12:35
הינה:
http://img18.imagesh...68/96365498.jpg
http://img707.images...29/68382373.jpg
הם חייבו אותי על SMSים שלא עשיתי לאנגליה וארגנטינה.... גנבו ממני שתי שקל! תאמינו לי על החברות האלה אותו חרא! אין מנוס!!!
חחח סתם, התקשרתי אליהם עכשיו, הם אמרו שיש בעיה במערכת וזה יזוכה בחשבונית הבאה, כנראה לכל אלו עם אייפונים הייתה בעיה דומה
ד"א, אם כבר אני כותב פה.
אז הסתכלתי לפני כמה זמן על האשראי שלי, על כל ההורדות, וראיתי משהו מוזר, הורדה של 6.90 ש"ח בחודש למשך 36 חודש (סה"כ 248 ש"ח בערך) מלא אחרת מחברת סלקום החמודה שלנו. אני לא אישרתי תשלום כזה, בטח לא של 6.90 לחודש למשך שלוש שנים לסכוח המצחיק הזה, ולא היה לי מושג על מה זה. התקשרתי לסלקום לברר על מה ולמה. ואחרי איזה 5 שעות בטלפון במצטבר, הסתבר שזה היה תשלום על הSIM שקיבלתי מהם, 248 שקל על פאקינג סים מסכן!! איזה גנבים, ועוד בלי שאני יודע, בטח הייתי אומר להם: "כן סבבה, סים ב248 שקל, נשמע הגיוני, אה וגם תחייבו אותי ב36 תשלומים בשביל שזה יקל על החשבון החודשי".... בקיצור עוד לפני שבכלל דיברתי איתם, יש אופציה באתר של החברת אשראי לבטל עסקאות שאתה לא מכיר, אז ביטלתי, והחודש אני רואה החזרים על ה3 חודשים האחרונים וביטול העסקה. היום המנהלת שדיברתי איתה מספר פעמים חזרה עליי ואמרה לי שהיא לא מצאה את החוזה שלי ואין לה שום תיעוד שאני אישרתי תשלום כזה (דההההה!!) אז היא מזכה אותי בסכום דרך חברת האשראי, אז יכול להיות שהם יזכו אותי בעוד 248 שקל חחחח. זה יכול להיות נחמד. מין נקמה קטנה על כל הכסף שהם גנבו ממני.
קוראים לזה "שיטת מצליח". פלאפון, סלקום ופרטנר התמחו בזה. אגב, רוב המנויים שלהם דווקא לא עולים על התרגילים האלה, לכן גם ברוב המקרים הכסף נשאר אצלם. אגב, הנציגה היתה נורא נחמדה אליך, כיוון שאתה כן עלית על זה, ויש לך עילה לתביעה נגדם, לכן הם גם ממהרים לסגור את הסיפור.
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 18/07/2012, 13:40
נכתב ב- 18/07/2012, 14:37
לענייננו, גולן שלחו בשבוע שעבר מיילים להרבה לקוחות שחוייבו מעבר לצורך בחבילה הרגילה, זאת שללא ההגבלה. אני מניח שיעשו אצלהם בדק בית ויחזירו את הכספים גם למי שמנוי על החבילה ללא ההגבלה.
נכתב ב- 18/07/2012, 16:14
בשלישי שעבר קבעתי עם הוט מובייל שיבואו להביא לי את ה-SIM. הגיעו בלי שום ניג'וס בשעה שנקבעה (בחינם בשביל טלפון אחד).
ה-SIM הגיע עם מספר זמני, השליח שלח SMS כלשהו דרכו ותהליך הניוד התחיל, תוך 3 שעות המספר הרגיל שלי חזר.
הכל עבר בשלום, הבעיה היחידה הייתה שנאלצתי להגדיר ידנית את האינטרנט (מקבלים דף הוראות מהוט) למרות שהייתה אמור לקבל קובץ הגדרות ב-SMS (אולי זה כי יש לי גלקסי נקסוס שנקנה בארה"ב? לא יודע אם יש קשר).
חוויות השימוש כרגע: האינטרנט מהיר מאוד, אין בעיות קליטה (מלבד זה שלפעמים מתנתקת לי השיחה עם חברה שלי, מה שגורם לי לחשוד שבשיחות ארוכות במיוחד נוצרות בעיות - אבל לצערי אני לא מדבר עד כדי כך הרבה עם אנשים אחרים כדי להשוות).
סה"כ - שווה.
נכתב ב- 18/07/2012, 16:23
אבי ד, אם הם יגנבו ממני 2 שקל ולא 200 שקל, אז שירגישו חופשי גם לקחת 20 שקל יותר. :>
לענייננו, גולן שלחו בשבוע שעבר מיילים להרבה לקוחות שחוייבו מעבר לצורך בחבילה הרגילה, זאת שללא ההגבלה. אני מניח שיעשו אצלהם בדק בית ויחזירו את הכספים גם למי שמנוי על החבילה ללא ההגבלה.
למה הם בכלל צריכים לגנוב ממך משהו?!?
גולן עשו טעות פשוטה, הבילינג שלהם בחבליה ללא הגבלה פועל הרי בחישוב יחיד, זה אותו מחיר לא משנה כמה תדבר. אבל הם לא לקחו בחשבון שהחודש הראשון צריך להיות מחוייב באופן-יחסי. כלומר, אם התשלום חל בכל 1 לחודש, ונניח שהצטרפת ב-16, אז בחודש הראשון בלבד אתה אמור לשלם 99/2 ולא תשלום מלא. זה הסיפור.
נכתב ב- 18/07/2012, 17:07
נכתב ב- 18/07/2012, 18:32
המפץ הסלולרי נמשך: פרטנר מגיבה לחברות החדשות בשני מסלולים למשפחה ברשת אורנג': שלושה מנויים ב-270 שקל לחודש והצעה לצרף ילדים למסלול מוגבל שיחות, עם 140 יחידות חינם. שימו לב: המסלולים מתייקרים אחרי שנה[/font]
http://www.ynet.co.i...4257242,00.html
אל תתפתו!! אסור לחזור לחרא הזה גם אם משלמים קצת פחות. אחר כך נשלם על זה הרבה יותר!
- d1f2, cRaZy-BoY ו yosefddd אוהבים את זה
נכתב ב- 18/07/2012, 19:09
איך משלמים קצת פחות? 270/3 = 90. אז וואלה יופי אני מקבל גם שיחות לחו"ל במחיר הזה וואווווווווווווווווווווווווווווווו.אל תתפתו!! אסור לחזור לחרא הזה גם אם משלמים קצת פחות. אחר כך נשלם על זה הרבה יותר!
נכתב ב- 18/07/2012, 19:11
:\ חשבתי רק על גולן, שזה יוצא 297איך משלמים קצת פחות? 270/3 = 90. אז וואלה יופי אני מקבל גם שיחות לחו"ל במחיר הזה וואווווווווווווווווווווווווווווווו.
אל תתפתו!! אסור לחזור לחרא הזה גם אם משלמים קצת פחות. אחר כך נשלם על זה הרבה יותר!

נכתב ב- 18/07/2012, 19:17
לי אישית לא איכפת לי שהמחירים יעצרו באזור הזה.
התקווה הבאה: שרמי לוי יתחיל למכור כרטיסי טיסה וישבור כאן את השוק. אבל זה כבר חלום רחוק (:
- HomerSimpson אוהב את זה

נכתב ב- 18/07/2012, 19:19
באמת הייתה להם טעות בחשבונית בחודש הראשון, והם מייד שלחו חשבונית זיוכי ואחרי יומיים חשבונית מתוקנת כמו שצריך =]
באמת ברוך ה' עד עכשיו אין לי בעיות והכל עובד נהדר! וגם מקבלים הגדרות של האינטרנט והMMS בהודעה שניה אחרי שמכניסים את הסים,[לא כמו בהוט מובייל שצריך לשלוח להם SMS או להגדיר ידנית]
- אבי ד אוהב את זה
נכתב ב- 18/07/2012, 22:49
האמת עכשיו בדקתי בגלל הטענה שלך ואני קולט שגולן טלקום משווקת את החבילות באותו מחיר כמו בצרפת.האמת שמחירי הסלולר ירדו ממש לזנות... אני לא אתפלא אם ישראל היא בין 3 המדינות הזולות בעולם בתחום הזה.
למי שלא יודע, האב הרוחני של גולן טלקום היא חברת Free הצרפתית ששברה את שוק התקשורת הצרפתי עם חבילת טריפל מהפכנית בזמנו כשהכל כלול ב-20 יורו. Free נכנסה לתחום הסלולר בצרפת ממש בתחילת 2012 עם מחירים שוברי שוק.
כמובן שגולן משתמשת בתשתית ובגב הכלכלי של Free אבל מה שייחודי (או לא ייחודי - תלוי איך אתם מסתכלים) הוא שגולן משווקת את אותן החבילות באותם המחירים גם בישראל! כן כן, מדינת ישראל עם 7 מיליון איש מקבלת את אותם המחירים כמו עשרות מיליוני הלקוחות הפוטנציאלים בצרפת. חבילה ללא הגבלה ב20 יורו (98.6 שקל בהמרת מטבע) וחבילה בסיסית של 60 דקות ו60 SMS (ללא גלישה!) ב-2 יורו לחודש (9.86 בהמרת מטבע).
אז מה ההבדל בין ישראל לצרפת אתם שואלים? המהירות. לחברת FREE יש מליוני לקוחות עם מודמים מתקדמים לחיבור לאינטרנט הכוללים גם תא סלולרי קטן. אז מעבר לשימוש הפרטי שלכם בתא הסלולרי, הוא פתוח גם לכל שאר הלקוחות של FREE. והמהירות? כמו תשתית קווית.

- אבי ד ו Lightning אוהבים את זה
נכתב ב- 22/07/2012, 13:18
חברות הסלולר יחויבו לחסום נדידה לרשתות סלולריות זרות שכנות ללא היתר
http://www.globes.co...?did=1000767665
- BeBest אוהב את זה
נכתב ב- 23/07/2012, 14:49
יוצא שאני אשלם 220 שקל על 400 דקות וסמסים, וגלישה ללא הגבלה במהירות 1.4 מגה.
בנוסף ל2 מכשירים שאני משלם עליהם 145 שקל ביחד.
עכשיו הדקות והסמסים יותר ממספיקים לי, אבל אני לא מוצא שום תחלופה לגלישה ללא הגבלה במהירות סבירה שהיא לא 256kbps.
חשבתי להישאר עם סלקום אבל בעוד 20 או 10 שקלים אני יכול לעבור לגולן או להוט.
הבעיה ששניהן מגבילות את מהירות הגלישה לאחר 3gb.
לא הצלחתי למצוא לכמה גולן מגבילים את המהירות..
או שיש הצעה שווה אחרת שאני אוכל לגלוש בלי הגבלה..
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים