כן, עזר על חשבון אחרים.הם ביקשו שיתנו להם קרדיט ראוי ושלא יגעו ביצירות שלהם, ורק להם תהיה הזכות לסנכרן את התרגומים שלהם, שזו בקשה יותר מלגיטימית! (לא יודע לגבי זמן הפרסום של הסנכרון).אז Qsubs הציבו תנאי כי תינתן להם הזכות לשלוט בזמן הפרסום (במקרים של סנכרון + הגהה וכ'ו) וזה מקובל אבל כשאנחנו מבקשים שלא יפגעו בצוות שלנו על ידי פירסום באתרים אחרים זה לא מקובל?כתוביות לעומת הקלטה זו יצירה. מבלי קשר לעובדה שכתוביות דורש מאמץ רב יותר מהקלטה.
QSUBS לא רוצים שטורק יעלו כתוביות שלהם משום שהם פגעו להם בקרדיט (מה שלא נפגע אצלכם) ומשום ששינו להם את היצירה (סנכרון) מה שגם לא נפגע אצלכם. אם יש סיבות אחרות, אשמח לשמוע עליהם (אני מאמין שיש, כמו כל המסע נקמה שהוא עשה להם, אבל אני לא רואה לזה הצדקה לבקש לא להעלות). וערוצי הטלויזיה לא משקיעים שעות של עבודה ומאות אלפי שקלים על פרק שהם מצפים שהקהל יצפה בערוץ 22 (או כל ערוץ אחר) וכך הערוץ ירוויח מהפרסומות וכך הכסף יעבור אליהם, בשביל שאיזה מישהו יבוא ויקליט את זה במחשב ויפרסם לכולם?
בקשר לערוצים המסחריים, תאמין לי שהם עושים מספיק כסף ואם הם לא היו מרוויחים כסף מהעסק, הם לא היו נמצאים בו. קל לך לבוא ולצעוק חמס חמס כמו אלי"ס כשאין על מה.
לסיום, אם הנושא לא היה חוקי, לא הייתי מתעסק בו.
אז כן, כשאתם מבקשים שלא יעלו בכלל את ההקלטות שלכם, זה לא לגיטימי.
בדיוק, אני איתך.
d1f2, נראה לך ריאלי גם לבקש את זה?
יש לכם סה"כ קרדיט בתוך כל תוכן שנלקח ממכם בקובץ הוידאו.. כשאני הייתי שם היה גם בסיקורים.
עכשיו כבר הפסקתי לעקוב מה הולך שם.
לבקש שלא יעלו את זה זה לחיות באשליה!
קרדיטים עד כמה שידוע לי קיבלתם
ואם הורדות היו מפסיקים להעלות את התכנים שלכם כמו שאתה מבקש זה פשוט היה לירות לעצמם ברגל.
ואני כבר ממזמן לא שם אז אני אובייקטיבי.נוו שMaster-D ייתן לי עדות אופי על אדם
עריכה:
אני רואה שהשיחה נגמרה אה..?
האמת שלמנות מה הוא עושה\עשה יכול לקחת חיים שלמים
מדובר בחרא של בן אדם
שצוחק על חוקי הטראקרים
יוצר לעצמו משתמשים מרובים באתרים
אני יכול להמשיך
חחחח מה עוד מה עוד?
מאסטר.. הבנאדם קצת משוגע אבל בנאדם זהב.. !
ואני בטוח שיש פה ממש לא מעט אנשים שאדם עזר להם ויוכלו להסביר לך מי זה אדם..
קיצר אשכול חפור.