מז"א? הבעיה של ביתר בניגוד למכבי זה שאנחנו לא מספיק טובים לפרוץ הגנות קשות, (עזוב את זה שבלי זהבי לדעתי אתם גם לא מקום 4.)
אני גם יוצא מנקודת הנחה שזר של טביב זה לא זר של אף אחד בארץ. ושאנחנו נשענים יותר מידי על אצילי, (מאז ששכטר הגיע נשענים גם עליו)
כל קבוצה בליגה שתשחק נגדנו פתוח יכולה לקבל בראש, סתם בשביל הקטע אורפז, ה11 שלכם הרבה יותר טובים משלנו?
נדבר על 11, מגן ימני יש לכם יותר טוב, שני בלמים אני בספק אם שלכם יותר טובים משלנו, יש לנו בלם הכי טוב בארץ (רואדה) שהוא לא רואה את גארסיה, טיבי באמת מעולה, אבל יש הרגשה של ירידה, מגן שמאלי עומרי בן הרוש זה מגן? פייר מאטוביץ יותר אחראי ממנו.
קשר אחורי, הכי טוב בארץ שלכם חד משמעית, דוד אמר שהוא המודל שלו לחיקוי. מצד שני, אני חושב שהמשולש הקידמי שלנו עדיף על שלכם בכל אספקט חוץ מזהבי.וגם שהקישור שלנו יותר טוב משלכם.
רוקאביצה לא עדיף על בן חיים? (בהכל כן, גם במהירות. תבדוק אותי.) שכטר (בבית"ר.) לא עדיף על בן בסט? אצילי לא עדיף על מיכה? פריירה ואיגיבור זה ממש קרוב, לפעמים איגיבור מתעלה ולפעמים פריירה.
הבעיה שלנו זה עומק, וחוסר כשרון נגד קבוצות שמסתגרות, לבאר שבע אין את הבעיה הזאת חד משמעית, לנו (וגם לכם) יש, לראיה המשחק שלכם נגד ראשון בגביע.
אם זהבי עובר לב"ש היא לוקחת אליפות ואם הוא בא לביתר ביתר לוקחת אליפות. הוא האיוון ברייקר חד משמעי.
בקשר לחיפה, אני לא יודע מה הבעיה שם, כימקלים או משהו כזה, הם באמת פחים שלא ראה העולם, גם הקטע ששחקנים טובים הופכים להיות חרא שחקנים שם.