לקרוא לחצרוני שמאל טיפה בעייתי בהתייחס לזה שהוא מתעב את מרצ.
"כזכור, הפרופסור הוא קול צף. בקרוב יתפרסם המאמר שמבהיר לאן יצוף ביום שלישי. ובינתיים, זה הזמן לחשוף את מי אני רוצה לראות מחוץ לכנסת הזו - והתשובה מפתיעה.
אשמח לראות את Meretz מרצ נעלמת. זו מפלגה שרוצה לעשות טוב לכולם חוץ מאשר לי. אם הפרוגרמה שלה היתה מתגשמת לא היה נשאר לי גרוש בכיס, כי הכל היה הולך לחד הוריות, למובטלים מערד ולתא ההומו-לסבי של מעלות תרשיחה.
אני מעדיף אלף חרדים שמתפללים שלוש פעמים ביום כי הם לא מבינים שאי אפשר אחרת על אשת כותל אחת שיש לה פטיש על טלית, ואני מעריך יותר מאה ביגמיסטים בדווים שנהנים מהחיים (כי כמו ש-David Crosby שר "I don't really see - why can't we go on as three") על מיכל רוזין שבפרצוף זועם דורשת לפטר פרופסורים שחושבים שיש בעולם הזה עבירות חמורות יותר מלהגיד על אישה שהיא נראית פצצה.
אין לי מושג מה גורם לפוליטיקאים המוזרים של מרצ עם רגשות של כריזנטמה והיגיון של בקטריה להתעסק בשטויות, אבל זה מה שהם עושים שנים. הם שמו עין עקומה על הכיס שלי, ולכן אני מאוד אשמח לראות אותם מחזירים ציוד ומפסיקים למרר את החיים לגברים אשכנזים עם כסף. המטרה, כידוע, היא להחזיר שטחים, להקים מדינה פלסתינאית ולפרק התנחלויות, ובשביל המטרה הזו גם ביגמיסטים בדווים מספיק טובים."
הבן אדם לא איתנו בשום צורה.. מאמין שהוא יאושפז בכפייה בזמן הקרוב..
כל ניסיון לקשר אותו למחנה כלשהוא זה דמגוגיה זולה.