עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#221 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎10:24

גם אני נגד אלה שמחשבים מה איך וכמה לאכול, כל מה שאני רואה אני אוכל בלי חשבון ואני לא קרוב להיות עם טיפה שומן עלי.
פשוט לא אוכל סוכר,מתוקים וחלב זהו! כמובן עושה ספורט

#222 smooki

smooki

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 154 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎11:14

גם אני נגד אלה שמחשבים מה איך וכמה לאכול, כל מה שאני רואה אני אוכל בלי חשבון ואני לא קרוב להיות עם טיפה שומן עלי.

אני אוכל הפוך ממך: חטיפים, מתוקים, עוגיות, וכמובן בשר, ואני לא משמין אני רזה.
הדבר הכי שנוא עליי זה לחשב אם אני אוכל ככה אז אני אשמין, לך זדיין מה אני צריך להיות טרוד במחשבות על להשמין.

אני רזה אש אם כל מה שאני אוכל, ועוד אומרים לי שאני צריך להשמין.

#223 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎11:18

יש אנשים שבורכו בגנים טובים.
אני אוכל קצת ומשמין.
  • eladfo, Geralt of Rivia ו הנסיך המדליק אוהבים את זה

#224 smooki

smooki

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 154 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎11:20

אני אוכל קצת ומשמין.

תתרום לי קצת שומן?

#225 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎12:42

#226 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎18:38

אני אוכל הפוך ממך: חטיפים, מתוקים, עוגיות, וכמובן בשר, ואני לא משמין אני רזה.
הדבר הכי שנוא עליי זה לחשב אם אני אוכל ככה אז אני אשמין, לך זדיין מה אני צריך להיות טרוד במחשבות על להשמין.

אני רזה אש אם כל מה שאני אוכל, ועוד אומרים לי שאני צריך להשמין.

אבל אתה לא בריא, אתה פשוט פוגע בעצמך

#227 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎13/08/2012‏, ‎22:59

אני אוכל קצת ומשמין.

תתרום לי קצת שומן?

אם זה היה אפשרי, הייתי הבנאדם הכי נדיב בעולם. :)

#228 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎14/08/2012‏, ‎13:42

http://www.youtube.com/watch?v=ONAWkeDmyQc

סתם שאלה פילוספית, מה תאמרו על זה?
http://www.youtube.com/watch?v=uHmcsJ0DaOk
אמרתי לא מזמן את מה שאני חושב, אם היינו יותר מדי מוסריים, אזי היינו גם מונעים מהטורפים לקרוע לחיות אחרות את האיברים בעודם בחיים. אילן כתב לי בנושא הזה, שאנחנו לא צריכים להיות מוכתבים על ידי הטבע. אם כך, מדוע אנחנו נותנים לטורפים להתייחס ככה אל שאר החיות? מדוע שלא נמנע מהם להרוג אותם בצורה כה אכזרית? בואו נהרוג אותם במכות חשמל ונשליך אותם לאריות.

אני לא מדבר כרגע על ההשלכות האקולוגיות של דבר כזה ובבקשה אל תכנסו איתי לזה. אני מדבר נטו על המוסריות והחמלה שמנסים להעלות כאן. אם אנחנו באמת יצורים כל כך נעלים, יפה נפש ומלאי חמלה לסובב אותנו, כיצד אנחנו נותנים לפשעים החמורים שהטורפים מבצעים להתבצע? מדוע איננו עוצרים את זה. כיצד אנחנו מלמדים את ילדינו בבית הספר את הדברים הנוראיים האלה? אולי אפשר לבטל את דעתי בהינף יד כי הטענה שלי היא מופרכת מדי אבל לטעמי אין שום הבדל בין שב ואל תעשה לבין תעשה. עם כל הכבוד, רוב החיות מומתות בארה"ב ע"י מכות חשמל וברוב המקומות האחרים בעולם החיות מומתות בדרכים הרבה יותר הומניים מאשר על ידי טורפים. אחרי הכל, אם אנחנו לא נהרוג את החיות, הם יומתו בסופו של יום ע"י הטורפים במוקדם או במאוחר. אם כבר להיות הומני אז להיות הומני עד הסוף ולענות על השאלה הפילוסופית הראשונה, כיצד ניתן לתת להם למות בצורה כל כך נוראה אבל לנו אסור.

לגבי הסרטון שהבאתי, זה די העלה אצלי שאלה, האם הפעולה נכונה? אולי הם פעלו נכון? הרי אחרי הכל, הם לא פגעו בשום מרקם של הטבע, האריות ניזונות אחרי הכל מפרה, אז מה ההבדל בעצם אם להרוג אותה במכת חשמל או להשליך אותה בעודה בחיים על מנת שתסבול יותר? אחרי הכל, בשניהם יגרם אקט ההריגה הנוראי שאנחנו בתור אנשים הומניים ויפה נפש לא יכולים להרשות לעצמנו לעשות.

#229 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎14/08/2012‏, ‎16:20

בהתייחסות למה שקורה בטבע עצמו ולא מה שקרה בסרטון, יש שני הבדלים מרכזיים בין מה שקורה בטבע לבין מה שאנחנו עושים.
טורפים חייבים את הבשר כדי לחיות, בלעדיו הם ימותו ברעב. אנחנו לא.
הנטרפים חיים בחופשיות ותמיד יש להם סיכוי להימלט מהטורף ולהמשיך לחיות. אף חיה בטבע לא נולדה כשתאריך שחיטתה או טריפתה ידוע מראש. לכולם יש תקווה וחופש לחיות. אנחנו כולאים חיות בתנאים לא תנאים, ולא משאירים להם שום צל של תקווה לחיות.

אבל מה הנקודה שאתה מנסה להעביר בעצם? אם אנחנו לא יכולים או לא מוכנים להקל את הסבל של כל החיות בעולם, אז אין טעם שנקל את הסבל של החיות שאנחנו גורמים להם את הסבל?
  • Murdock אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#230 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎14/08/2012‏, ‎17:04

מה הקשר בין אריה שאוכל חיות, לבין ההתעללות שיש בתעשיית הבשר.
ואם אתה מתקשה להבין ההרג של החיה הרבה הרבה פחות גרוע מהתנאים וההתייחסות שהיא מקבל או לא לפני שהורגים אותה

#231 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎14/08/2012‏, ‎17:19

בהתייחסות למה שקורה בטבע עצמו ולא מה שקרה בסרטון, יש שני הבדלים מרכזיים בין מה שקורה בטבע לבין מה שאנחנו עושים.
טורפים חייבים את הבשר כדי לחיות, בלעדיו הם ימותו ברעב. אנחנו לא.
הנטרפים חיים בחופשיות ותמיד יש להם סיכוי להימלט מהטורף ולהמשיך לחיות. אף חיה בטבע לא נולדה כשתאריך שחיטתה או טריפתה ידוע מראש. לכולם יש תקווה וחופש לחיות. אנחנו כולאים חיות בתנאים לא תנאים, ולא משאירים להם שום צל של תקווה לחיות.

אבל מה הנקודה שאתה מנסה להעביר בעצם? אם אנחנו לא יכולים או לא מוכנים להקל את הסבל של כל החיות בעולם, אז אין טעם שנקל את הסבל של החיות שאנחנו גורמים להם את הסבל?

השרה לי להיות טיפה מתלהם, אבל אני קיבלתי דוגמא לא מזמן פה בנושא שאנחנו בתפתחנו במשך השנים, עצם התפתחותנו אמורה להביא אותנו לשלב בו אנו לא אוכלים את הבשר. אחרי הכל, אם נרצה אנחנו יכולים לחיות גם ללא הבשר. הנה הוכחה קטנה ללביאה ששרדה גם ללא בשר והייתה צמחונית http://creation.com/...uldnt-eat-meat. הנקודה שבאתי להעלות היא לא מה שאתה רושם אלא טיפה יותר מזה. הנקודה היא שהחיות הם חיות אחרי הכל, אתם הולכים סחור סחור ואני רואה כאן שוב ושוב גם כאן וגם ברחוב את כל הבולשיט של הטבעוניים והצמחוניים מנסים למכור על בשר זה רצח. כל העלאות המודעות האלו לא שונים ממה שאני רושם כאן. אני רושם את דעתי, דעתי היא שאנחנו אומניבורים, במשך עשרות אלפי שנים אנחנו ניזנו ממזון מהחי ללא בעיות חריגות וללא הטפות מוסר כל כך גדולות. בגלל היותנו אומניבורים אנחנו צורכים בעלי חיים ולדעתי, הדבר הזה שרובם דואגים להשמיט הוא ללא ספק ההצדקה הגדולה שלנו להרג חיות.
אגב, למי שמתקשה, הנה הסבר מדעי לכך: http://www.ncbi.nlm..../pubmed/2697806

גארי יורופסקי, נותן הרצאה בנושא בעלי חיים וצמחונות. ההרצאה מופיעה ביוטיוב בשתי גרסאות: מלאה ומצונזרת, ושתיהן יחד בגרסת התרגום העברי נצפו מעל 300 אלף פעמים. הגרסה האנגלית ללא התרגום עברה את ה800 אלף צפיות. ההרצאה גרועה, אבל מושכת קהל. איך ?
ההרצאה מושכת תשומת לב: יש בה דימויים מתחום השואה, השוואת בשר לרצח, סרטי זוועה על רקע מוזיקה עליזה, המרצה מומן בעבר על ידי ארגון PETA, אסיר לשעבר, חסר השכלה בתחום, משווה את עצמו כבר בהתחלה לישו ולמרטין לותר קינג וחוזר על מוטיב זה גם לקראת סוף ההרצאה, המרצה מדבר בביטחון עצמי רב, נע הרבה בהרצאה, פונה לרגש, מציע לציבור לקנות מותגים (מצהיר שאין לו מזה רווח), מדי פעם מקשקש ומציג שטויות כעובדות, כמו שהביצה זה הווסת של התרנגולת, או שהאדם הוא אוכל עשב במקורו. יש כאן הצגה "טובה", ומוצמד אליה בד"כ כותרת "ההרצאה הטובה ביותר שתראו אי פעם" (אתר אנונימוס) או "ההרצאה הכי חשובה שתשמעו אי פעם" (אתר יוטיוב). אבל היא לא הכי טובה, מדובר בדמגוגיה, בטכניקות של מנהיג כת, או של שטיפת מוח.

http://www.pinat-hay.com/gaga.htm

#232 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎14/08/2012‏, ‎22:57

כבר הגבתי על ה"מאמר" של מר "פינת חי". ואם אתה חושב שיש הצדקה לאכול בשר, שיבושם לך. זה עדיין לא סותר בשום צורה את העובדה שמתעללים בחיות הללו בצורה נוראית עוד הרבה לפני השחיטה שלהן, אין ספק שמדובר בדבר לא מוסרי בעליל.

#233 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎14/08/2012‏, ‎23:19

אם אתה אוכל בשר למה אתה לא מפיץ פה מידע למה לקנות ביצי חופש
או לקנות בשר שרועה בבאחו( ברמת הגולן יש המון מוכרים כאלה)

הסיבה היא שאחרי שאתה אוכל בשר ומסתכל על חיה כעל אוכל, לא מעניין אותך וחסכון של כמה שקלים עדיף על פני דאגה לחלשים ממך, אבל תזכור כשאתה לא דואג לחלשים ממך חזקים לא ידאגו לך.

#234 N.S

N.S

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 311 הודעות

נכתב ב- ‎15/08/2012‏, ‎01:39

אז מה המסקנה?
לשחוט בצורה אחרת או להפוך לצמחונים?

אני אישית, מת על בשר ולא מעניין אותי איך הם נשחטים...זו האמת.
בסופו של דבר, אני אוכל בשר כאילו מעולם לא ראיתי את הסרטון הזה...

#235 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎15/08/2012‏, ‎10:01

תגידו צמחוניים אוכלים דגים?

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#236 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/08/2012‏, ‎10:34

באמא שלי כמה לוזרים באשכול אחד.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#237 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎15/08/2012‏, ‎10:51

שניר מצטער על הבוטות אבל אולי תסתום כבר? חוץ מלקרוא פה לאנשים כוסיות ולוזרים לא אמרת שום דבר חכם באשכול הזה... חלאס, שחרר.
תמונה שפורסמה

#238 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎15/08/2012‏, ‎11:57

מה עושה אותך "פחות " לוזר ממני?, תפסיק לנסות לצאת פה חכם יותר מכולם עם תגובות מתנשאות.

#239 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎01:22

אויש

מה עושה אותך "פחות " לוזר ממני?, תפסיק לנסות לצאת פה חכם יותר מכולם עם תגובות מתנשאות.

בפעם השניה באותו אשכול, או שאני סטלה, אבל הסברתי את עצמי ולא הבנת,
עוד פעם,
מה קרה? נמר אכל פרה, ביג פאקינג דיל,
זאת דרכו של עולם, מה הלאה? אנשים יעשו פה מארב באפריקה וירדימו נמרים?
אל תבין לא נכון, אני לא הולך ברחוב ויורה בחתולות, ואני גם נגד התעללות בכללי.
אבל מכאן ועד להתבאס / להתעצבן שנמר אכל פרה, זה שנות אור.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#240 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎16/08/2012‏, ‎07:52

אויש

בפעם השניה באותו אשכול, או שאני סטלה, אבל הסברתי את עצמי ולא הבנת,
עוד פעם,
מה קרה? נמר אכל פרה, ביג פאקינג דיל,
זאת דרכו של עולם, מה הלאה? אנשים יעשו פה מארב באפריקה וירדימו נמרים?
אל תבין לא נכון, אני לא הולך ברחוב ויורה בחתולות, ואני גם נגד התעללות בכללי.
אבל מכאן ועד להתבאס / להתעצבן שנמר אכל פרה, זה שנות אור.

"נמר אכל פרה" איזה מצחיק אתה.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים