עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

למה לא כדאי להוריד מהורדות.מת

• אנא התחבר בכדי להגיב
249 תגובות לנושא זה

#221 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:10

מתנצלים.
פורסמה הודעה בפורום צוות.

תמונה שפורסמה

לצוות TVNetIL: הדבר לא נעשה במכוון.
אותו מעלה טופל משמעתית והדבר לא יישנה, עמכם הסליחה.

כל הכבוד, מקווה שבאמת לא תהיה שוב את הבעיה הזו.

#222 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:13

מצטער להגיד לך אבל הקלטה לא מתקרבת ולו טיפה לרמת ההשקעה והמאמץ שנעשה בתרגום וסנכרון של כתוביות, לכן אין שום סיבה להשוות. וכמובן שעדיין לא יצא לי לראות קבוצה שמשחררת קובץ SRT לגולשים ו"מרשה" רק לאתרים ספציפים להשתמש בו. כפי שאמרתי הפגיעה בגולשים לצער כולם אומנם נעשת, אך זו כמובן החלטה שלכם מה להקליט ומה לא... אבל זו לא בקשה לגיטימית בשום צורה להעלות תוכן לאינטרנט הפיראטי ולדרוש עליו בלעדיות.

חוץ מהעובדה שמאטים האתרים שיענו לבקשה, אין זו בקשה לגיטימית בשום צורה. כמה שאתם משקיעים על ההקלטה וכל יום ושבוע מתייצבים בשביל שלגולשים יהיה את התוכן גם באינטרנט, עדיין זו הקלטה של תוכן שלא שייך לכם, והוא אסור מבחינה חוקית. זה כמעט כמו "הגונב מגנב פטור", אני מבין את זה שזה לא ממש יפה לעשות את זה. אבל העובדה שאתם מבקשים את הבקשה הזאת מאוד רחוקה מהמציאות.

מדוע אין סיבה להשוות ברמה הרעיונית? הקבצים הם קבצים אשר נוצרו על ידי? אין סיבה להפריד ולו רק בגלל מספר השעות וההשקעה המחשבתית הרבה המושקעת במלאכת התרגום.
אתה לא מכיר קבוצה שמשחררת תרגומים ב SRT ושמרשה לאתרים ספציפיים להשתמש בו? איפה אתה גולש תגיד לי? קבוצת Qsubs לא מרשה לאתר Torec לפרסם את התרגומים שלהם בעקבות היסטורייה ארוכה מאוד. אתר טורק מצפצף על רצון הקבוצה.
אפילו נרחיב את ההשוואה הזאת לגמרי: המתרגם / המקליט משקיע שעות למען גולשיו הנאמנים כדי שיוכלו להנות. לאחר פירסום העשייה, בא איזה מעלה פשוט ומפרסם את פועלו תוך מספר דקות באתר אשר יגרום לו תועלת כספית תוך ציפצוף ופגיעה במי שסייע להגדלת ההנאה עבור גולש.

כתוביות לעומת הקלטה זו יצירה. מבלי קשר לעובדה שכתוביות דורש מאמץ רב יותר מהקלטה.
QSUBS לא רוצים שטורק יעלו כתוביות שלהם משום שהם פגעו להם בקרדיט (מה שלא נפגע אצלכם) ומשום ששינו להם את היצירה (סנכרון) מה שגם לא נפגע אצלכם. אם יש סיבות אחרות, אשמח לשמוע עליהם (אני מאמין שיש, כמו כל המסע נקמה שהוא עשה להם, אבל אני לא רואה לזה הצדקה לבקש לא להעלות). וערוצי הטלויזיה לא משקיעים שעות של עבודה ומאות אלפי שקלים על פרק שהם מצפים שהקהל יצפה בערוץ 22 (או כל ערוץ אחר) וכך הערוץ ירוויח מהפרסומות וכך הכסף יעבור אליהם, בשביל שאיזה מישהו יבוא ויקליט את זה במחשב ויפרסם לכולם?

#223 royall

royall

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,379 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:16

תמונה שפורסמה

משפט שמאד אהבתי ללא הבדל דת גזע ומין.
אם אני אני משום שאני אני ואתה אתה משום שאתה אתה, אז אני אני ואתה אתה.
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB

(אני)

#224 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:22

כתוביות לעומת הקלטה זו יצירה. מבלי קשר לעובדה שכתוביות דורש מאמץ רב יותר מהקלטה.
QSUBS לא רוצים שטורק יעלו כתוביות שלהם משום שהם פגעו להם בקרדיט (מה שלא נפגע אצלכם) ומשום ששינו להם את היצירה (סנכרון) מה שגם לא נפגע אצלכם. אם יש סיבות אחרות, אשמח לשמוע עליהם (אני מאמין שיש, כמו כל המסע נקמה שהוא עשה להם, אבל אני לא רואה לזה הצדקה לבקש לא להעלות). וערוצי הטלויזיה לא משקיעים שעות של עבודה ומאות אלפי שקלים על פרק שהם מצפים שהקהל יצפה בערוץ 22 (או כל ערוץ אחר) וכך הערוץ ירוויח מהפרסומות וכך הכסף יעבור אליהם, בשביל שאיזה מישהו יבוא ויקליט את זה במחשב ויפרסם לכולם?

אז Qsubs הציבו תנאי כי תינתן להם הזכות לשלוט בזמן הפרסום (במקרים של סנכרון + הגהה וכ'ו) וזה מקובל אבל כשאנחנו מבקשים שלא יפגעו בצוות שלנו על ידי פירסום באתרים אחרים זה לא מקובל?
אין גם ספק שלתרגם קשה יותר מלהקליט אך האם להעלות למספר שרתים / ליצור קובץ טורנט זוהי פעולה מסובכת יותר מפעולת ההקלטה שצריך להעריך אותה פחות?
בקשר לערוצים המסחריים, תאמין לי שהם עושים מספיק כסף ואם הם לא היו מרוויחים כסף מהעסק, הם לא היו נמצאים בו. קל לך לבוא ולצעוק חמס חמס כמו אלי"ס כשאין על מה.
לסיום, אם הנושא לא היה חוקי, לא הייתי מתעסק בו.

#225 yosse

yosse

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:25

http://filesharingta...ealistic-173759
זה ריאליסטיק למי ששאל
טילבליסטיק

#226 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:27

אז Qsubs הציבו תנאי כי תינתן להם הזכות לשלוט בזמן הפרסום (במקרים של סנכרון + הגהה וכ'ו) וזה מקובל אבל כשאנחנו מבקשים שלא יפגעו בצוות שלנו על ידי פירסום באתרים אחרים זה לא מקובל?
בקשר לערוצים המסחריים, תאמין לי שהם עושים מספיק כסף ואם הם לא היו מרוויחים כסף מהעסק, הם לא היו נמצאים בו. קל לך לבוא ולצעוק חמס חמס כמו אלי"ס כשאין על מה.

הם ביקשו שיתנו להם קרדיט ראוי ושלא יגעו ביצירות שלהם, ורק להם תהיה הזכות לסנכרן את התרגומים שלהם, שזו בקשה יותר מלגיטימית! (לא יודע לגבי זמן הפרסום של הסנכרון).
אז כן, כשאתם מבקשים שלא יעלו בכלל את ההקלטות שלכם, זה לא לגיטימי.

בקשר לערוצים המסחריים, זו סתם הייתה דוגמא. אני סמוך ובטוח שהם מרוויחים מעל ומעבר. ואם הם היו מאפשרים לי לצפות בתכנים שאני רוצה מבלי לשלם סכומים אסטרונומים ובאיזו שעה שמתשחק לי. אז כנראה שלא הייתי מחפש הורדות. אבל מכוון שזה לא כך, אני יותר מתומך במי שמקליט ומעלה תכנים ישראלים.

#227 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:32

אביתר, אני חייב לומר שאני מאוד מעריך את הצעד שנקטת בו, במיוחד אהבתי את המשפט אותו הדגיש רויאל.
מקווה שבחלט יעזור להבא.

#228 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:32

הם ביקשו שיתנו להם קרדיט ראוי ושלא יגעו ביצירות שלהם, ורק להם תהיה הזכות לסנכרן את התרגומים שלהם, שזו בקשה יותר מלגיטימית! (לא יודע לגבי זמן הפרסום של הסנכרון).

אנחנו מבקשים שהאתרים יפעלו על פי התנאים שאנחנו דורשים. התנאי אותו אנחנו דורשים הוא הפנייה אלינו.
כאשר בוצעה פנייה בעבר לאתר Hebits, הם סירבו נמרצות. במידה והיו שומרים על ראש פתוח, מי יודע, אולי היינו מגיעים להסכם כלשהו.
בקשר להורדות, האם יש הצדקה להעלות את אותו התוכן שוב לאותם השרתים (אותם השרתים חלקי 3) תוך פגיעה בנו ורווח כספי של המעלים הנמרצים מה גם שאתר הורדות.נט "מפעיל" צוות של 2 מקליטים (+אחד חיצוני) שכאשר אינם מצליחים להקליט את כל התוכניות, הם מעתיקים מאיתנו כאשר הם מתחרים בנו.

#229 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:47

אה, גם לי זה לא מובן זה בסדר..מחר נחשוב על מה לעשות איתו כי אתם יודעים מה שהוא עשה לכם רוב הסיכויים שיעשה גם לנו אם נסלק אותו אבל נראה

לוקחים כל IP שהוא תקף איתו בעבר ומכניסים ל-Black List דרך ה-Control Panel של השרת והוא לא יצליח לתקוף גם אתכם, כמו שהוא לא המשיך לתקוף אותנו.
חוץ מזה, זו עברה פלילית ואתם יכולים להעביר את ה-IP האישי שלו לספקית בצירוף לוגים.

נראה לי שאתם מצליחים לשבור את שיאי הצביעות של עצמכם.

מעשה ה-NFO ילדותי וחמור לא פחות! וטרם הבנתי מה היתה מטרתו מלכתחילה.

אתה חמוד אתה.
מה פשר הכינויים העלובים של ה"צוות" שלכם?

#230 אורח_Master-D_*

אורח_Master-D_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:53

אנחנו מבקשים שהאתרים יפעלו על פי התנאים שאנחנו דורשים. התנאי אותו אנחנו דורשים הוא הפנייה אלינו.
כאשר בוצעה פנייה בעבר לאתר Hebits, הם סירבו נמרצות. במידה והיו שומרים על ראש פתוח, מי יודע, אולי היינו מגיעים להסכם כלשהו.
בקשר להורדות, האם יש הצדקה להעלות את אותו התוכן שוב לאותם השרתים (אותם השרתים חלקי 3) תוך פגיעה בנו ורווח כספי של המעלים הנמרצים מה גם שאתר הורדות.נט "מפעיל" צוות של 2 מקליטים (+אחד חיצוני) שכאשר אינם מצליחים להקליט את כל התוכניות, הם מעתיקים מאיתנו כאשר הם מתחרים בנו.

זה יפה איך שאתה דואג לשנות את הגרסה שלך כל 30 שניות
לשכוח הסכמים כשמתאים לך

מצד אחד כשבסייפר בכלל לא נתנו לכם קרדיט ועכשיו הסכימו לתת אז אתה משבח אותם
לעומת זאת אנחנו שכן נותנים קרדיט אז מאתנו אתה דורש שנפסיק להעלות בכלל ?

כשהייתה לך בעיה ובאת אלינו , הצלחנו להגיע לעמק השווה
משום מה עכשיו אתה מצליח לשכוח מכל זה

#231 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:59

זה יפה איך שאתה דואג לשנות את הגרסה שלך כל 30 שניות
לשכוח הסכמים כשמתאים לך

מצד אחד כשבסייפר בכלל לא נתנו לכם קרדיט ועכשיו הסכימו לתת אז אתה משבח אותם
לעומת זאת אנחנו שכן נותנים קרדיט אז מאתנו אתה דורש שנפסיק להעלות בכלל ?

כשהייתה לך בעיה ובאת אלינו , הצלחנו להגיע לעמק השווה
משום מה עכשיו אתה מצליח לשכוח מכל זה

אתר סייפר החליט להפסיק לפרסם תכנים שלנו לאחר בקשתנו.
אנחנו לא רוצים שתעלו את התכנים שלנו אצלכם אך אם אתם כבר מצפצפים עלינו ועושים מה בא לכם, אז שלפחות יהיה קרדיט ראוי ומסודר.

#232 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:03

מקווה שהריבים ימשיכו, אני רואה שינויים לטובה בסצינה.

#233 NoamChen

NoamChen

אני בחבר'ה

• חבר של כבוד
  • 927 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:09

מקווה שתהיה מלחמה בתל אביב. לא יזיק שם איזה שיפוצון קטן.

#234 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:10

הבועה תחסום את המלחמה.

#235 Eviatar@Cipher

Eviatar@Cipher

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 119 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:19

אנחנו לא רוצים שתעלו את התכנים שלנו אצלכם אך אם אתם כבר מצפצפים עלינו ועושים מה בא לכם, אז שלפחות יהיה קרדיט ראוי ומסודר.

חייב לתקן כאן: לא החלטנו שנפסיק לפרסם תכנים שלכם.
התכנים שלכם מצויינים ואיכותיים כיאה לקבוצת מקליטים ומקודדים מהשורה הראשונה. אנחנו לא עוסקים בקידוד\הקלטה\תרגום אלא מהווים TOP-SITE לתכנים כאלו ולפיכך - לא מהווים תחרות עבורכם.
מה שכן הוחלט בפורום צוות מצומצם, הוא:

1. לתייג בצורה נפרדת העלאות מ-TVNetIL ולהקפיד על קרדיט הולם + הפנייה. (לא רק אצלכם כמובן אלא שכאן נתתי מילה שלי וכאן נקפיד יותר מכולם)
2. אשכולות קיימים חסרי קרדיט הולם נערכים בשעות אלו מחדש תוך הוספת קרדיטים + הפניות.

לגבי החומרים שאתם מפרסמים - ניסיון העבר מלמד שיש להם ביקוש רב, ואנו מחוייבים לספק אותם (בין היתר) לגולשינו.
אם תרצו לשלב לוגו שלכם+היפר-קישור לאתר שלכם בכל הורדה - אין לנו שום בעיה עם זה. שלח לי בפרטי לוגו PNG והוא ישולב בכל העלאה שלכם.

בברכה.

תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

#236 blofasssA

blofasssA

אם היאוש בא לקראתך...תן לו יד לא יקרה כלום

• רשומים
  • 1,218 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:22

נוו שMaster-D ייתן לי עדות אופי על אדם

עריכה:
אני רואה שהשיחה נגמרה אה..?

האמת שלמנות מה הוא עושה\עשה יכול לקחת חיים שלמים

מדובר בחרא של בן אדם
שצוחק על חוקי הטראקרים
יוצר לעצמו משתמשים מרובים באתרים

אני יכול להמשיך

ובקשר לסייפר
טוב נו אז מה עוד חדש
כמו שאמרו אין קרדיטים , לא שמים על בלעדיות

כי לגנוב זה הדבר היחיד שהם יכולים לעשות

חחחח מה עוד מה עוד?
http://www.fribiz.com/referrer/blofasssA
תרמתי הרבה, תרמו גם לי בכך שתרשמו דרכי, תודה :)

#237 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:24

חייב לתקן כאן: לא החלטנו שנפסיק לפרסם תכנים שלכם.
התכנים שלכם מצויינים ואיכותיים כיאה לקבוצת מקליטים ומקודדים מהשורה הראשונה. אנחנו לא עוסקים בקידוד\הקלטה\תרגום אלא מהווים TOP-SITE לתכנים כאלו ולפיכך - לא מהווים תחרות עבורכם.
מה שכן הוחלט בפורום צוות מצומצם, הוא:

1. לתייג בצורה נפרדת העלאות מ-TVNetIL ולהקפיד על קרדיט הולם + הפנייה. (לא רק אצלכם כמובן אלא שכאן נתתי מילה שלי וכאן נקפיד יותר מכולם)
2. אשכולות קיימים חסרי קרדיט הולם נערכים בשעות אלו מחדש תוך הוספת קרדיטים + הפניות.

לגבי החומרים שאתם מפרסמים - ניסיון העבר מלמד שיש להם ביקוש רב, ואנו מחוייבים לספק אותם (בין היתר) לגולשינו.
אם תרצו לשלב לוגו שלכם+היפר-קישור לאתר שלכם בכל הורדה - אין לנו שום בעיה עם זה. שלח לי בפרטי לוגו PNG והוא ישולב בכל העלאה שלכם.

בברכה.

הבטחות לחוד ומעשים לחוד.
אני חוזר בי מכל הדברים הטובים שאמרתי על סייפר.
גם הורדות.נט הוא TOP-SITE שבסך הכל מקליט חלק מהדברים עצמו. גם הם לא מתחרים בנו. גם FXP הוא TOP-SITE שמפרסם מכל הבא ליד.
כל אתר שמפרסם תכנים שלנו לוקח אותם ללא רשות ובסופו של דבר פוגע בגולשים על ידי הפסקת סיקורן של סדרות פחות פולאריות אצלנו אשר יכולות להיות פופלאריות מחוץ לאתר. אם כולם יהיו נגדנו, אנחנו נהיה נגד כולם ונסגור האתר, הרי גם ככה הכל נמצא אצל כולם.

#238 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:24

במיוחד על התחנה המרכזית וכל מיץ הזבל ששפוך ברדיוס של 2-3 ק"מ משם.

#239 OhAd^S

OhAd^S

WwW.HoRaDoT.Net

• רשומים
  • 666 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎23:57

בדיוק, אני איתך.
d1f2, נראה לך ריאלי גם לבקש את זה?
יש לכם סה"כ קרדיט בתוך כל תוכן שנלקח ממכם בקובץ הוידאו.. כשאני הייתי שם היה גם בסיקורים.
עכשיו כבר הפסקתי לעקוב מה הולך שם.
לבקש שלא יעלו את זה זה לחיות באשליה!
קרדיטים עד כמה שידוע לי קיבלתם
ואם הורדות היו מפסיקים להעלות את התכנים שלכם כמו שאתה מבקש זה פשוט היה לירות לעצמם ברגל.
ואני כבר ממזמן לא שם אז אני אובייקטיבי.

נוו שMaster-D ייתן לי עדות אופי על אדם

עריכה:
אני רואה שהשיחה נגמרה אה..?

האמת שלמנות מה הוא עושה\עשה יכול לקחת חיים שלמים

מדובר בחרא של בן אדם
שצוחק על חוקי הטראקרים
יוצר לעצמו משתמשים מרובים באתרים

אני יכול להמשיך

חחחח מה עוד מה עוד?

מאסטר.. הבנאדם קצת משוגע אבל בנאדם זהב.. !

ואני בטוח שיש פה ממש לא מעט אנשים שאדם עזר להם ויוכלו להסביר לך מי זה אדם..:|
תמונה שפורסמה

#240 Avi@d

Avi@d

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 604 הודעות

נכתב ב- ‎24/02/2010‏, ‎00:09

אדם מלך!

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים