כמו שאמרתי. יותר נוח לי להקים ספריה פרטית שלי. את רוב הסדרות אני רואה בטאבלט שלי או בטלפון. אם הייתי משתמש בנטפליקס, החבילה הייתה נגמרת ביומיים-שלושה. לכן אמרתי שאני משלם על השירות ובקושי משתמש בו. אין לי בבית יס או הוט. ואני לא מתכוון לשלם את הסכומים הגבוהים האלו על שירות חרא, איכות חרא. ובלי vod.
אגב, גם רוב המוזיקה שלי היא בהורדה לא חוקית. כמו שאמרתי יש שירותים שהם יקרים ללא הצדקה ואני לא מתכוון לשלם מאות שקלים בחודש על דיסקים כי בארץ אין כמעט אופציה לקנות עותקים דיגיטלים. והרבה דברים לא זמינים באייטיונס. וגם אני משלם על Spotify. כי זה שירות שאני מאמין בו.
כל האפליקציות בטלפון שלי, שילמתי עליהם. כי אם המחיר הוגן. אין סיבה לא לשלם.
זהו. יש לך עוד התחכמויות?
ברור שיש.
אתה לא יכול להגיד שאתה תומך בקניה חוקית של תכנים, אבל אך ורק לפי מה שנראה לך "מחיר הוגן" או "מאמין בשירות".
זה די טיפשי.
אתה לא יודע כמה חברה מסויימת מרוויחה משירות מסויים, או כמה כסף היא השקיעה בו. לכן, אתה לא יודע אם המחיר באמת "הוגן".
("כמו שאמרתי יש שירותים שהם יקרים ללא הצדקה")
הוגן לפי הכיס שלך אולי. אבל זה לא מדד.
הינה תראה: אני תומך בקניה חוקית של תכנים אך ורק לפי מה שנראה לי "מחיר הוגן" או שאני "מאמין בשירות".
יוו איזה קטע!!! אני כן יכול להגיד את זה!
אני מחליט כמה כסף אני מוציא על תכנים, לא אתה ולא החברות יחליטו בשבילי, ואם לדעתי המחיר לא הוגן, אז אני לא אשלם עליו. במיוחד שיש לי אלטרנטיבות בחינם. וזה לא שאני אומר "יש בחינם אז שיזדיינו".... אני אומר, עד שלא יהיה שירות שיהיה לטעמי ויעלה בצורה הוגנת. ממני הם לא יראו שקל. בעידן של היום יש לי את האפשרות הזאת להנות מתכנים גם בלי לשלם, אז לי יש את היד החזקה פה....
החברות בארץ בעיקר וגם בעולם צריכות להבין שאנשים מוכנים לשלם על תוכן, אבל לא במחירים המטורפים של היום. אני אגיד לך כמה כסף אני מוכן לשלם על ערכת התוכן המושלמת: בערך 400 שקל. לדעתי זה מחיר הוגן. עכשיו מה זה כולל המחיר הזה ומה אני מתכוון לערכת התוכן המושלמת.
שירות תוכן של טלויזיה וסרטים על גביי האינטרנט: שירות מלא של סרטים וסדרות חדשים וחדשות. עם אפשרות להוריד את התוכן למכשיר מקומי לX זמן על מנת לא לבזבז תעבורה של שירות הסלולר. מה שאומר שאני חושב שנטפליקס צריכים לאפשר לי להוריד את התכנים למכשיר לפסק זמן מסויים. אני מוכן לשים על זה 100-150 שקל.
שירותי מוזיקה כמו ספוטיפי: הם מאפשרים הורדה של תכנים למכשיר המקומי ואני מאוד מרוצה מזה, הייתי רוצה לראות אותם משפרים את הממשק שיהיה אפשר להקים ספרית תכנים יותר אינדיבידואלית. מוכן לשלם 50 שקל בחודש.
שירות סלולר: מוכן לשלם עד 100 שקל לחבילה ללא הגבלה בשיחות. ואינטרנט ללא הגבלה או בסביבות ה40-50 ג'יגה בחודש על דור רביעי.
שירות אינטרנט: אינטרנט במהירות של 100 מגה הורדה והעלאה. תשתית+ספק במחיר של עד 100 שקל.
שירות ספורט בשידור ישיר: עד 30-40 שקל בחודש. לחבילה מלאה של כל הספורט שהם משדרים היום. לתכנים שמעניינים את רוב הישראלים כמו הליגה הישראלית וליגת האלופות שיהיו בעברית כמובן. והתוכן שפחות מעניין כמו פוטבול וNBA שיהיה גם שידורים מהערוצים האמריקאים.
יצאנו בסיבובת ה440 שקל בחודש לחבילה מטורפת. רואה... אני ממש לא חמדן ומוכן לשלם כסף על תוכן. אבל זה הגבול שלי. ועד שזה לא יגיע למצב הזה אני אשתמש באלטרנטיבות החינמיות והזולות העומדות לרשותי.