האם ניסית משהו אחר שתומך ב-WIFI?
כמו מה?
כרום קאסט עובד אבל לא הכי נוח חייב דרך הדפדפן...
אילו עוד דרכים יש?
נכתב ב- 29/07/2020, 20:06
האם ניסית משהו אחר שתומך ב-WIFI?
כמו מה?
כרום קאסט עובד אבל לא הכי נוח חייב דרך הדפדפן...
אילו עוד דרכים יש?
נכתב ב- 01/08/2020, 23:54
היי חברים הופיע לי הדבר הבא :
כיצד אני מסיר את זה? אני רוצה למחוק את זה כליל, מין ההסטוריה
מה זה בכלל התוכנה CCleaner
עידכון : זה קרה לי בפעם השנייה כרגע אותה ההודעה, הכנסתי דיסק און קיי, חיצוני ..
מה הקשר ? להודעה הזאתי?
מה כל פעם שאני מכניס , הרד דיסק חיצוני קופץ לי ההודעה הנ"ל?
זה פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר..
נכתב ב- 02/08/2020, 01:17
בנוסף לכל ההודעות הללו נוסף גם הדבר הזה:
ואני לא מצליח להסיר את זה.. כיצד מסירים את זה עכשיו?
נכתב ב- 02/08/2020, 09:36
חפש במיקרוסופט התייחסות ל-CC ופעל בהתאם.
נכתב ב- 02/08/2020, 10:40
נכתב ב- 11/08/2020, 10:02
התעוררה לי בעיה, הפעלתי במחשב Utorrent ללא התקנה באמצעות דיסק און קי, עכשיו כל פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה הרגילה שמותקנת במחשב שלא באופן ישיר, כלומר שלא על ידי התוכנה עצמה אלא על ידי קישור מגנט (באמצעות הדפדפן), או על ידי לחיצה על קובץ טורנט, המחשב מתבלבל ולא יודע לפתוח את התוכנה, מודיע לי "קיימת כבר גירסה פתוחה" או "האם תרצה לשנמך את הגירסה" משהו בסגנון הזה.
בקיצור הווינדוס מפנה את ההפעלה האוטומוטית לגירסה שהייתה בדיסק און קי ולא לגירסה המותקנת.
נכתב ב- 11/08/2020, 12:39
התעוררה לי בעיה, הפעלתי במחשב Utorrent ללא התקנה באמצעות דיסק און קי, עכשיו כל פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה הרגילה שמותקנת במחשב שלא באופן ישיר, כלומר שלא על ידי התוכנה עצמה אלא על ידי קישור מגנט (באמצעות הדפדפן), או על ידי לחיצה על קובץ טורנט, המחשב מתבלבל ולא יודע לפתוח את התוכנה, מודיע לי "קיימת כבר גירסה פתוחה" או "האם תרצה לשנמך את הגירסה" משהו בסגנון הזה.
בקיצור הווינדוס מפנה את ההפעלה האוטומוטית לגירסה שהייתה בדיסק און קי ולא לגירסה המותקנת.
קליק ימני על הקישור ותבצע פתח באמצעות ותפנה אותו לתוכנה שמותקנת במחשב.
(כרגע הלינק ברירת המחדל שלו ב-D.O.K.
נכתב ב- 11/08/2020, 16:21
לא עזר.
צריך משהו יותר עמוק
נכתב ב- 11/08/2020, 16:42
תחזיר את ה-DOK ותבדוק.
אם גם לא עבד לך, רוב הסיכויים שהלינק לא תקין.
נכתב ב- 11/08/2020, 22:20
תחזיר את ה-DOK ותבדוק.
אם גם לא עבד לך, רוב הסיכויים שהלינק לא תקין.
אני אבהיר זה קורה בכל קובץ או בכל מגנט.
ניסיתי לא עזר.
הנה דוגמה למה שמופיע:
http://www.siz.co.il...wjzzdy02yqy.jpg
אם אני לוחץ "לא" זה פותח את התוכנה בלי לטעון את הטורנט, אם אני לוחץ "כן", זה לא פותח את התוכנה, (כשאני מפעיל אחרי זה ידנית אז הגירסה נשארת אותו הדבר לא משתנה שהיא אצלי 3.5.5
נכתב ב- 11/08/2020, 23:28
נכתב ב- 11/08/2020, 23:35
ניסית להתקין את התוכנה מחדש? (זו שאצלך במחשב)
נכתב ב- 12/08/2020, 13:24
תבדוק אם אין לך 2 תיקיות של יוטרנט ב: C:\Users\***\AppData\Roaming.
נכתב ב- 12/08/2020, 22:05
תבדוק אם אין לך 2 תיקיות של יוטרנט ב: C:\Users\***\AppData\Roaming.
יותר קל פשוט לגשת ל %APPDATA%
נכתב ב- 22/08/2020, 12:43
אני מנסה לשחק קצת עם לינוקס ואחרי קצת סיקורים החלטתי להתקין Mint 20 ועליו גם קודי.
פתחתי וידאו בקודי והכתוביות בג'יבריש ולא עברית: בדקתי שמבחינת הגדרות בקודי כל מה שקשור לשפה נמצא על 'עברית' ונראה שהכל תקין.
החלטתי לבדוק ע"י הורדה של קובץ תרגום מאיזה אתר וכשפתחתי אותו גם הוא היה בג'יבריש.
הרצתי כל מיני פקודות בהעתק-הדבק כדי שיהיה עברית בשפות> אך זה לא עזר. גם כששיניתי את שפת הממשק של מערכת ההפעלה זה לא נתן לי לראות עברית בקובץ תרגום שהורדתי.
אין בעיה להקליד בעברית (הודעה זו נכתבה משם) ואין בעיה לקרוא עברית באתרי אינטרנט.
הצעות?
נכתב ב- 22/08/2020, 13:52
אולי הוא לא תומך ב-ANSI?
תמיר את הכתוביות ל-UTF-8 ותבדוק.
נכתב ב- 22/08/2020, 21:32
נראה לי שעכשיו זה במצב שזה מסתדר די בסדר.
בקודי עשיתי כמעט הכל מלבד לשנות את שפת הממשק לעברית> עשיתי את זה והכתוביות בעברית מוצגות נכון עכשיו.
גם דרך VLC זה מציג כתוביות בצורה נכונה.
עדיין לא הבנתי איך להציג עברית דרך הכתבן המובנה שיש שם וגם דרך LibreOffice, אבל אם אני יוצר קובץ טקסט חדש וכותב בו עברית אז העברית מוצגת נכון.
בינתיים זה מספיק לי.
נכתב ב- 22/08/2020, 22:58
אני אשלח סקריפט שמתקן את הסיפור הזה יותר מאוחר
אגב יש את הנושא הזה לכל מיני שטויות של לינוקס
http://www.qsubs.net...view=getnewpost
תעתיק את זה לתוך קובץ עם סיומת sh ותריץ עם היעד לתיקייה שמכילה את הקבצי כתוביות
דוגמה bash Fix_Encoding.sh ~/Vidoes/Lost
#!/usr/bin/env bash if [[ "$#" -gt 0 ]]; then if [[ ! -e "$1" ]]; then echo "$1: No such directory please try again" exit 1 fi cd "$1" for f in *.srt; do [[ -f "$f" ]] || continue if [[ $(file -bi "$f" | awk '{ print $2 }') != "charset=utf-8" ]]; then iconv -f Windows-1255 -t utf-8 "$f" >$f.tmp mv "$f" "$f.orig" mv "$f.tmp" "$f" fi done while true; do printf 'What To Do With The Original Files? (D=Delete, B=Backup, N=Nothing): ' read -r ans case $ans in D | d) for d in *.orig; do [[ -f "$d" ]] || continue rm -f "$d" done echo "Deleted all original files" break ;; B | b) if [[ ! -e 'Original_Files' ]]; then mkdir 'Original_Files' fi for b in *.orig; do [[ -f "$b" ]] || continue #name=$(basename $b .orig) mv $b "Original_Files/${b%.*}" done echo "Moved all original files to Original_Files folder" break ;; N | n) echo "All files are where you left them" break ;; *) echo "You picked a non exiting option try again" ;; esac done echo "Done" else echo "Usage 'bash ${0} <path to folder>'" fi
נכתב ב- 02/09/2020, 06:40
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים