עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20?

• אנא התחבר בכדי להגיב
221 תגובות לנושא זה

סקר: למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20?

למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.

למי תצביע/י בבחירות לכנסת ה-20? (מהמפלגות שעל סף אחוז החסימה)

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.
הצבעה אורחים אינם יכולים להצביע

#201 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2015‏, ‎22:25

והדבר היחיד שראוי להתייאש ממנו, זה הייאוש.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#202 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2015‏, ‎22:46

אבי, כמו שכבר כתבתי באשכול הזה הדרך לשינוי חברתי-כלכלי ברורה - להחליף את השלטון ולהקים ממשלה סוציאל-דמוקרטית. בשביל זה צריך שכמה שיותר אנשים יצביעו למפלגה שמיועדת להחליף את השלטון (או לזו שתתמוך בה בוודאות), ולקוות שאותה מפלגה תצליח להקים ממשלה. אם המטרה הזו תכשל ואותה מפלגה לא תצליח להחליף את השלטון (כמו שקרה עכשיו), אסור שהיא תשב בקואליציה בתור שותפה בממשלה ניאו-ליברלית. היא צריכה להיות אופוזיציה ועם תוצאות קצת שונות (כמו שהיו במדגמים או בסקרים) לעשות הכל כדי לבנות גוש חוסם נתניהו. כחלון אולי (בדגש גדול על אולי. הוא יכל בקלות ללכת עם הליכוד גם אם היה מקבל 20 מנדטים) יכול לשבת עם הרצוג בממשלה, אבל הוא יישב עם ביבי ולא יצטרף לגוש חוסם נתניהו וככזה הוא לא רלוונטי. הוא אולי יצליח להשיג כמה הישגים ספורים בממשלתו של ביבי, אבל אני מניח שלא לזה אתה או אני מצפים. עדיף להקים ממשלת צללים מהאופוזיציה, להציע אלטרנטיבה משם ולנסות להחליף את השלטון בבחירות הבאות.

#203 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2015‏, ‎23:11

כל מה שאמרת מקובל עלי, אלא שהאלטרנטיבה הזאת הוצבה בפני העם גם בבחירות הנוכחיות, והרוב הגדול בחר שלא לקבל אותה. אז יש רצוי ויש מצוי. כפי שכבר ציינתי, ואנחנו בהסכמה מלאה בעניין הזה, אסור לבוז'י לחבור לממשלת-אחדות כלשהי - היחיד שייצא נשכר מכך יהיה נתניהו.

אז במצב דברים כזה, ועד אשר כל שאתה (וכנראה שגם אני) שואפים לו יתממש, אני מעדיף את כחלון כשר-האוצר (עם ראשות ועדת-הכספים ושליטה בקק"ל), ולא להפקיר שוב את התיק הזה אצל "שר-העל" לענייני קלקלה, קשקשניהו, וקשקשן-משנה תורן, נושא כליו ועושה דברו, תואם שטייניץ, שיביאו אותנו שוב לבור עמוק של גרעון עצום שלא נוכל להחלץ ממנו, אלא בגזרות איומות ונוראות, שימוטטו סופית שכבות שלמות ורחבות בחברה הישראלית, ואיתה גם את ישראל כולה במוקדם או במאוחר, יש להניח.

אתה טועה לחשוב שכחלון נמצא כל הזמן בכיס של נתניהו, כי הוא ממש לא. במצב דברים אחר, אני די בטוח שהוא היה אפילו שמח ללכת עם בוז'י לקואליציה אפשרית, אלא שמצב דברים כזה פשוט לא התממש.

אגב, אם צפית בראיון שהיה הערב עם בוז'י, הוא עצמו ציין שהתקשר לכחלון כאשר עדיין היה מצב של תיקו לפי המדגמים, וביקש ממנו שלא לצאת בהצהרת תמיכה בנתניהו, וכחלון נענה לו. ואכן לא יצא בשום הצהרה כזאת - להיפך, אתמול קראתי שהוא הגיב בפוסט שזה ממש לא בטוח שיילך לקואליציה עם נתניהו, אם זה לא יאפשר לו את התנאים למימוש הבטחותיו לבוחריו ולעם ישראל.

#204 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2015‏, ‎08:29

אין ספק שכחלון הוא אחד שבעל רעיונות חיוביים ורצון אמיתי לחולל שינוי במדינה שלנו אך זהו דבר לא פשוט כלל. גם לפיד, לדעתי, נכנס לכנסת עם רצון אמיתי לעשות שינוי ואני מניח שהרצון הזה קיים גם היום אך כשאתה מגיע לליגה של הגדולים בה יש לך את הפטרון ביבי שחוסם כל צעד שלא נראה לו ויש לך ממשלה עויינת משהו אז קשה לעשות שינוי אמיתי. נחיה ונראה איך כחלון יצליח להתמודד עם התפקיד הזה, ונקווה שהתפקיד לא יהיה גדול מדיי לנעליו.

#205 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2015‏, ‎12:58

אורפז אתה שוכח שכחלון כבר היה במקום הזה, ומכיר טוב מאוד את כל אנשי הליכוד ושאר הקואליציה, הוא עבד איתם ומכיר אותם מצויין.

#206 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2015‏, ‎19:52

כן אבל תסכים איתי שמה שהיה בפעם האחרונה זה לא מה שיהיה עכשיו. היום הוא מגיע עם יותר כוח והרבה הרבה הרבה יותר ציפיות.

#207 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2015‏, ‎22:57

הוא בא עם חכמת הניסיון, וזה מאד חשוב.

#208 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎18:31

אני לא חושב שציפיות יעשו לו רע, בכלל בגלל שהוא ממותג כאופוזיציה כביכול לנתניהו מתוך הממשלה, הוא יקבל סיקור תקשורתי מאוד אוהד, כמו שהוא רגיל לקבל. וגם בגלל שהוא שר לא צעיר, עם נסיון מוכח ויש לו את כל הסיבות לעשות את התפקיד טוב, זה לא אומר שהוא יעשה את הבלתי יאמן, אבל יביא קבלות ויתפקד טוב, משום מה עושה רושם שזה משהו שכל אחד יכול לעשות חח

#209 Asailow

Asailow

אני בחבר'ה

• Q-Fame
  • 574 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎21:10

http://news.walla.co.il/item/2840251

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צבוע

• אבי ד אוהב את זה

תמונה שפורסמה

#210 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎21:55

הוא לפעמים והרבה לפעמים עושה טעויות של ילד..

עם האמריקאים שרף הכל עם הנאום בקונגרס המיותר הזה.

תמונה שפורסמה

#211 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎22:37

מבחינתו הכל בסדר. הוא ידע שאמירותיו תעוררנה סערה וישתמעו לכל פנים כגזעניות. אבל, אז מה? הוא השיג את מבוקשו - קיבל 3 מנדטים נטו רק על הספין המתועב הזה מיום הבחירות, ועכשיו הוא יתנצל, יגיד ידה ידה ידה, והכל יהיה בסדר מבחינתו. את המנדטים שלו הוא קושש. עם זאת, לדעתי העובדה שהוא שרף את כל הקלפים במערכת הבחירות הטרופה הזו, מעידה על כך שכנראה, אין לו כוונות להתמודד על קדנציה נוספת. (ותשועת ה' כערף עין לכך שאני צודק).

#212 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎22:43

אולי התקשורת והציבור הרחב בארץ לא מצליחים לגרום לו לשלם את המחיר שהוא צריך לשלם על האמירה הבזויה הזו, אבל נראה שארה"ב הולכת לעשות את זה.

זה מרגיש שאובמה הולך לנתק עוד רגע את היחסים איתנו, כל אמירה רשמית של האמריקאים היא כל כך מחושבת ויש בה איזשהי הכנסה מתחת לחגורה של ביבי.

חתיכת דרעק הביבי הזה, דפק סופית ורשמית את היחסים שלנו עם הממשל האמריקאי. נקווה שלפחות היחסים במערכות הביטחון לא נפגעו יותר מדי בעקבות כך...

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#213 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎23:24

מבחינתו הכל בסדר. הוא ידע שאמירותיו תעוררנה סערה וישתמעו לכל פנים כגזעניות. אבל, אז מה? הוא השיג את מבוקשו - קיבל 3 מנדטים נטו רק על הספין המתועב הזה מיום הבחירות, ועכשיו הוא יתנצל, יגיד ידה ידה ידה, והכל יהיה בסדר מבחינתו. את המנדטים שלו הוא קושש. עם זאת, לדעתי העובדה שהוא שרף את כל הקלפים במערכת הבחירות הטרופה הזו, מעידה על כך שכנראה, אין לו כוונות להתמודד על קדנציה נוספת. (ותשועת ה' כערף עין לכך שאני צודק).

אתה ממש מתעקש שזה מה שהביא 3 מנדטים, המנדטים היו שם תמיד.

תסתכל על מה שדניאל הביא בחירות 2013 / 2015, אותו דבר בדיוק.

ד"א לדעתי, מה שהביא מנדטים זה הסקרים האלה שהראו תיקו,

אני אמרתי לעצמי בקלפי, אולי אתן לביבי? אני לא רוצה לראות את בוז'י ואני צריך ימין חזק, אבל החלטתי ללכת על בחירה אחרת.

אני בטוח  שהיו עוד המון כמוני, שבסוף כן החליטו ביבי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#214 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎23:26

אולי התקשורת והציבור הרחב בארץ לא מצליחים לגרום לו לשלם את המחיר שהוא צריך לשלם על האמירה הבזויה הזו, אבל נראה שארה"ב הולכת לעשות את זה.

זה מרגיש שאובמה הולך לנתק עוד רגע את היחסים איתנו, כל אמירה רשמית של האמריקאים היא כל כך מחושבת ויש בה איזשהי הכנסה מתחת לחגורה של ביבי.

חתיכת דרעק הביבי הזה, דפק סופית ורשמית את היחסים שלנו עם הממשל האמריקאי. נקווה שלפחות היחסים במערכות הביטחון לא נפגעו יותר מדי בעקבות כך...

לא נדפק ולא בטיח, הרעיון של הנאום בקונגרס היה מעולה,

במלחמת העולם השניה התחננו שיפציצו את הפסי רכבת, ערימות של יהודים מתו על זה,

וארה"ב אמרה "אין כסף לפצצות כאלה", מבחינתי, הנאום הזה סוג של התראה,

הנה, ראיתם, האחריות עליכם, ואני חושב שזה צריך לקרוא....

עוד משהו אחרון, מה אתם חושבים על חצרוני הלהיט החדש מבית השמאל?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#215 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎23:50

אתה ממש מתעקש שזה מה שהביא 3 מנדטים, המנדטים היו שם תמיד.

תסתכל על מה שדניאל הביא בחירות 2013 / 2015, אותו דבר בדיוק.

ד"א לדעתי, מה שהביא מנדטים זה הסקרים האלה שהראו תיקו,

אני אמרתי לעצמי בקלפי, אולי אתן לביבי? אני לא רוצה לראות את בוז'י ואני צריך ימין חזק, אבל החלטתי ללכת על בחירה אחרת.

אני בטוח  שהיו עוד המון כמוני, שבסוף כן החליטו ביבי.

כל הסוקרים, בדגש על *כולם*, חזו לו הפסד בפער של 4 מנדטים, 4 ימים לפני הבחירות. צריך ספין גאוני בשביל להרוויח 10 מנדטים בפער זמן כזה. השקר על האוטובוסים בערבים שנוהרים להצביע + ההבטחה הגמורה שלא יקים מדינה פלסטינית הביאו לו את המנדטים הללו. אני מכיר אנשים שתככננו להצביע למחנה הציוני ולבסוף שמו מחל בקלפי בגלל השמועה על הערבים.

#216 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2015‏, ‎23:55

חצרוני הוא לא שמאל ולא בטיח. טרול מקצוען ברמה עולמית, לא יותר מזה.

מוזמן לקרוא עליו, מדובר בבן אדם שיעשה הכל, אבל הכל, כדי להתווכח ולעצבן את הצד השני.

הדעות שלו רחוקות מהשמאל כמו שמירי רגב רחוקה מלהיות אישה תרבותית.

ונו באמת, שניר, הנאום בקונגרס לא הזיז שום דבר. היה עדיף לתאם את זה ישירות מול אובמה, הוא זה שבאמת יש לו כוח. במקום זה, ביבי הלך ותקע לו אצבע בעין ורק הרגיז אותו. לדעתי זה עשה בדיוק את ההפך.

אני לא אומר שצריך לסמוך על ארה"ב בעיניים עצומות, לה יש את האינטרסים שלה והם לא תמיד חופפים לאינטרסים של מדינת ישראל, אבל זו לא הדרך להביע התנגדות להסכם הגרעין. זה היה ספין תקשורתי מאלף שהסיט את הדיון מהנושאים הבאמת חשובים של הבחירות לדיון סרק על הנאום. הרי למה ביבי התעקש על הנאום ממש בסמוך לבחירות? הוא יכל להקדים או לדחות לאחר הבחירות.

אני אגלה לך סוד: גם אני חושב שאין עם מי לעשות שלום. לפחות לא בשנים הקרובות. אבו מאזן בקושי מחזיק בשלטון בגדה, ועם החמאס לא עושים שלום, אף פעם.

ובכל זאת, הדרך של נתניהו היא פשוט מביכה, תת רמה ובזויה בכל כך הרבה רבדים.

• dorel310 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#217 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎24/03/2015‏, ‎00:32

לא נדפק ולא בטיח, הרעיון של הנאום בקונגרס היה מעולה,

במלחמת העולם השניה התחננו שיפציצו את הפסי רכבת, ערימות של יהודים מתו על זה,

וארה"ב אמרה "אין כסף לפצצות כאלה", מבחינתי, הנאום הזה סוג של התראה,

הנה, ראיתם, האחריות עליכם, ואני חושב שזה צריך לקרוא....

הייתי אולי, בלחץ, בקושי, מסכים איתך אילו נאם את הנאום הזה שלא בסמוך למועד הבחירות, אלא שאצל ביבי קודם כל בא ביבי, אחרי זה באים כל היתר. או במלים של אחי - אצלו כולם על הזיבי חוץ מביבי.

#218 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎24/03/2015‏, ‎06:23

מה שעצוב בעניין של חצרוני, זה שמירי רגב תפסה על הפרובוקטור בשקל הזה גל.

פרסמה פוסט שהוא הסמל של השמאל.היא באמת רדודה, ולצערי, יש אשכרה אנשים שמאמינים לזה.

רק תסתכלו על הבנאדם, רואים שהוא היה ילד כאפות אמיתי בילדות, והוא מוציא את כל העצבים שלו בתקשורת.

#219 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎24/03/2015‏, ‎11:47

אוקי, זה באמת סרטון מעולה.

https://www.facebook...&type=2

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#220 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/03/2015‏, ‎11:59

חחחחח פרסמתי את זה בנושא של ליגת העל, גאוני.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים