למען האמת, אני חייב להגיד שכן ראיתי את הסלוגן הזה גם בתרגומים של Q.אם זה סלוגן, הוא לא אמור להיות בכל התרגומים אצלכם באתר?
מעניין שהוא מופיע רק בתרגומים שאתם רוצים [בעיקר שלנו].
למשל בתרגומים של צוות Q ועוזביהם, אין זכר לסלוגן [ד"א סלוגן שיקרי" שלכם].
האם זה מפתיע מישהו?
כמה שאני מתעב את סאבסנטר! THEY SUCK
נכתב ב- 31/05/2012, 06:18
נכתב ב- 31/05/2012, 06:38
2 מתכנתים ואני פותר לכם את כל המלחמות האלו ומביא לכם דרך חדשה לצפיה בתרגומים ללא אפשרות לעשות מניפולציות על התרגום ופחות כאב ראש
הרעיון כבר כאן.
אולי תעלה פה את הרעיון (חלקו,בסיסו, משהו) וככה אולי יהיו מתכנתים שירתמו לעניין.
נכתב ב- 31/05/2012, 07:12
סגנון הכתיבה העילג שלך מזכיר לי מישהו.תפסיק לנסות לחלחל ריבים ומזימות
תמסור ד״ש למנהל סאבסנטר ותגיד לו שיפסיק ״להכפיש את עצמי״.
- פיני95 ו mad_clown אוהבים את זה
נכתב ב- 31/05/2012, 09:10
זה אני, או שאשכרה אתה מצטער שניקו את כל עיוותי השמות שלכם?
צודק טעות שלי... אז לצערי הספקתם לנקות את הכל.
עכשיו בעצם נראה לי שבילד משאיר את העיוותים שלנו כי הוא פשוט לא רוצה שנצטער.
נו באמת אריאל... דווקא ממך ציפיתי ליותר.
כמובן שאני שמח שהעיוותים נמחקו, ההצטערות שלי הייתה שלא יכולתי להביא דוגמא.
נכתב ב- 31/05/2012, 09:20
למען האמת, אני חייב להגיד שכן ראיתי את הסלוגן הזה גם בתרגומים של Q.
אם זה סלוגן, הוא לא אמור להיות בכל התרגומים אצלכם באתר?
מעניין שהוא מופיע רק בתרגומים שאתם רוצים [בעיקר שלנו].
למשל בתרגומים של צוות Q ועוזביהם, אין זכר לסלוגן [ד"א סלוגן שיקרי" שלכם].
האם זה מפתיע מישהו?
יכול מאוד להיות. אבל קח לדוגמא 3 תרגומים ממש מהימים האחרונים.
http://www.subscente...t.HDTV.x264-LOL
http://www.subscente...1.HDTV.x264-LOL
http://www.subscente...Rip.XviD-DEMAND.
הטענה שלו שהסלוגן נעשה באופן אוטומטי [או כך לפחות הבנתי מדבריו].
וגם אם לא באופן אוטומטי, למה הדבר נעשה באופן סלקטיבי כאשר הסלקטיביות נוטה לתרגום של אקסטרים ואחרים
אבל לא לאלו של Q ועוזביהם?
הדבר מראה יותר ויותר שיש כאן דפוס התנהגות מכוון ולא תמימות דעת.
בינתיים השקרים של סאבס מפוזרים בכל מקום באתרם. הטענות שלהם מופרכות לכל ארבע רוחות השמיים.
הכי מצחיק שהם מביאים דוגמאות על אתרים אחרים בזמן שהם עושים בדיוק אותו הדבר. חבורה של טיפשים.
והוא עוד מעז לומר לאחד הגולשים כאן "לפני שעולים על הכביש לומדים לנהוג". פשוט מגוחך עד כדי טימטום.
צריך להכניס בוויקיפדיה קישור להודעות שלו בערך של הפתגם "הגמל לא רואה את הדבשת שלו".
- פיני95 ו mad_clown אוהבים את זה
נכתב ב- 31/05/2012, 15:49
ו/או מחיקת תגובותדין פרוטה כדין מאה נאמר שבמקרה של גניבת ממון היחס צריך להיות זהה וסכום הגניבה לא משנה את החומרה.
הכלל הזה לא חל על שתי עבירות שונות במהותן. רציחה למשל, אינה שווה בחומרתה לגניבה.
וגניבה שיטתית של תרגומים, חמורה הרבה יותר מהערה טיפשית ומגעילה כנגד המתרגם.
ו/או חסימת משתמש
ו/או השמצת מתרגמים
ו/או שיבוש שמות מתרגמים בגוף התרגום
ו/או שימוש בחבר IDX לקריעת תרגום של מתרגם
אריאל, אם כבר התחלת לכבס מילים כמו עו"ד אז כדאי שתדייק.
רציתם נימוקים מדוע סאבסנטר=טורק, קיבלתם!
(נכון, זה לא נעשה כלפי Q ובזה מסתכם כל ההבדל.... בנתיים )
- פיני95, novo00 ו eladfo אוהבים את זה
נכתב ב- 31/05/2012, 16:02
אם פרויד היה קורא את כמות פניני החוכמה היוצאים מפיך סביר להניח שהוא היה בוחר לאשפז עצמו מבחירה...אתם פשוט חולי נפש עם שגעון גדלות ורצון עז לחיבוק מאמא, פשוט מסכנים.
- פיני95 ו novo00 אוהבים את זה
נכתב ב- 01/06/2012, 23:16
סגנון הכתיבה העילג שלך מזכיר לי מישהו. תמסור ד״ש למנהל סאבסנטר ותגיד לו שיפסיק ״להכפיש את עצמי״.תפסיק לנסות לחלחל ריבים ומזימות
לא צריך להיות שרלוק הולמס כדי להבין בדיוק מי עומד מאחורי היוזר TheWorks .
הבעיה שהוא ביישן ולא רוצה שיזהו אותו.
- mad_clown אוהב את זה
נכתב ב- 02/06/2012, 09:40
משום מה צנזרו לי את ההודעה למרות שחיפוש פשוט של הציטוט שלי בפורום יוביל מיד אל השם.
סגנון הכתיבה העילג שלך מזכיר לי מישהו. תמסור ד״ש למנהל סאבסנטר ותגיד לו שיפסיק ״להכפיש את עצמי״.תפסיק לנסות לחלחל ריבים ומזימות
לא צריך להיות שרלוק הולמס כדי להבין בדיוק מי עומד מאחורי היוזר TheWorks .
הבעיה שהוא ביישן ולא רוצה שיזהו אותו.
והכי מגוחך שההודעה של אותו עילג שנקבה בשם פרטי ובעקבותיה רשמתי את ההודעה שלי נותרה ללא שינוי.
נכתב ב- 02/06/2012, 14:46
שמות מצונזרים על פי בקשה בלבד, לא עומד שום דבר מאחורי זה. אם שם כלשהו נכתב ואתה רוצה שהוא יצונזר, אתה יותר ממוזמן ליצור קשר איתי או עם אחד האדמינים האחרים.משום מה צנזרו לי את ההודעה למרות שחיפוש פשוט של הציטוט שלי בפורום יוביל מיד אל השם.
והכי מגוחך שההודעה של אותו עילג שנקבה בשם פרטי ובעקבותיה רשמתי את ההודעה שלי נותרה ללא שינוי.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 02/06/2012, 14:58
נכתב ב- 04/06/2012, 20:58
פשוט לא יאמן הזילזול הזה באינטליגנציה של הגולשים, לא יאמן כמה שמיום ליום הם נהיים יותר ויותר דומים לטחורק, לא יאמן שצוות Q ממשיך לשתף איתם פעולה ולא מבטל להם את ההרשאות...
נכתב ב- 04/06/2012, 23:16
הביטו בתמונה הבאה:
טיפשות מס' 1: שימו לב לתגובה מס' 11. הנהלת חארטה-סנטר מגיבה לגולש בשם raven12. אם תחפשו בכל התגובות לא תמצאו תגובה מגולש זה.
למה אתם שואלים? כי הנהלת חארטה-סנטר מחקה את תגובתו על אמירת האמת. ד"א את תגובתו ניתן לקרוא בתגובה שמעלי.
אז למי בעצם הנהלת חארטה-סנטר מגיבים? לעצמם?
אני רוצה לצטט מה נכתב ע"י חארטה-סנטר: "איכסטרים הורסים בכוונה את הפורמט. עושים זאת ללא סיבה הנראית לעין ופוגעים בחווית הגולשים בשיבוש מלא של ה IDX. לעומת הגרסאות של Q הדואגים שהצפייה תהיה אפשרית."
[מצטער אם המלל לא מדויק, הייתי צריך לבצע כמה תיקונים בעילגות של הכותב].
טיפשות מס' 2: הנהלת חארטה-סנטר יודעת היטב שהמרת התרגומים של אקסטרים אינה נעשית ע"י צוות אקסטרים. יתרה מכך, הכלים להמרת התרגומים ל IDX אינם נמצאים בכלל בידי צוות אקסטרים.
את ההמרה אנו מקבלים כשירות מידי חברי צוות לשעבר ב-Q. שירות שהם בעצמם הציעו לנו כמאבק לאתרים פוגענים. אז איך בדיוק ה IDX של אקסטרים שונה? איך בדיוק ה IDX של אקסטרים פוגע בגולש?
שקר מס' 1 ו- 2: ה IDX של אקסטרים אינו שונה מכל IDX אחר המשוחרר באתר חארטה-סנטר. צוות Q אינם משחררים ב IDX מזה זמן רב.
לסיכום, תודה להנהלת חארטה-סנטר אשר מספקים לנו את האמצעים להוכיח פעם אחר פעם לכל הגולשים את טיפשותם ושקריהם [של חארטה-סנטר].
נכתב ב- 04/06/2012, 23:43
בדקתי את התרגום בזריזות, ובמידה ולא פספסתי משהו, לא הבחנתי בהשמצות טמונות בו לגבי חראסנטר.
אז אני שואל: מה בכלל מונע מהם לפרסם אותו?!?!?
כתובת הפורום של אקסטרים? זהו?!!? ילדים דבילים.
כל הנוגעים בדבר זקוקים להשתלה מוחית מיידית. מצער מאוד שבחרתם לסיים את העונה באקורד צורם זה.
המטרה היא לא שמירה על קרדיטים. המטרה היא פעולות תגמול ונקם, שבאה על חשבון רווחת הצופה. תפסיקו להשלות.
נכתב ב- 04/06/2012, 23:57
אולי לא בא להם שסאבסנטר יתקעו פרסום ברוטלי ומוגזם לאתרם בתוך קובץ התרגום (ועל הדרך ימחקו גם את כתובת האתר של אקסטרים)?רק אני רואה פה, כשל לוגי רציני?
בדקתי את התרגום בזריזות, ובמידה ולא פספסתי משהו, לא הבחנתי בהשמצות טמונות בו לגבי חראסנטר.
כל הנוגעים בדבר זקוקים להשתלה מוחית מיידית. מצער מאוד שבחרתם לסיים את העונה באקורד צורם זה.
המטרה היא לא שמירה על קרדיטים. המטרה היא פעולות תגמול ונקם, שבאה על חשבון רווחת הצופה. תפסיקו להשלות.
מספיק טוב בשבילי.
נכתב ב- 05/06/2012, 00:22
רק אני רואה פה, כשל לוגי רציני?
אם היית קורא קצת מעבר לקובייה שלך, היית מבין למה.
יש אשכול באתר של אקסטרים המסביר את הצעד.
בנוסף, אין כאן שום דבר הבא על חשבון אף אחד,
בימים כסדרם, התרגום במילא משוחרר ביום שלישי לקראת ערב. אז על מה התלונה?
על שחרור מהיר יותר? ספר זאת למעל 2500 גולשים שכן נהנים עד כה מהתרגום.
סוף-סוף מתחילה להיות אחוות מתרגמים ואפילו אתה לא תצליח להרוס את זה.
- eladfo ו Nikita אוהבים את זה
נכתב ב- 05/06/2012, 00:32
כשל לוגי רציני?
זה החלק שאני רוצה עבורו הסבר רציונלי. הלוגיקה פה מאוד בעייתית.
נכתב ב- 05/06/2012, 00:59
אתה רוצה הסבר על "כשל לוגי" שאתה החלטת שהוא כזה ?
כשל לוגי רציני?
זה החלק שאני רוצה עבורו הסבר רציונלי. הלוגיקה פה מאוד בעייתית.
אף אחד אחר לא חושב שיש פה איזשהו כשל, סתום.
אקסטרים עשו בשכל שפירסמו ב-IDX ככה הם לא יצטרכו לראות הכפשות והשמצות ליד התרגום שלהם ועוד שבסוף הוא ימחק...
נכתב ב- 05/06/2012, 01:03
למה כל דבר צריך להסביר שלוש+ פעמים איתכם?
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים