עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ואם sub שינו לי תוכן בתרגום שלי ... לפתוח בשביתה

• אנא התחבר בכדי להגיב
212 תגובות לנושא זה

#201 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎28/01/2011‏, ‎17:16

האם אתה יכול להיות בטוח שגורמים ב-Q או גורמים הקשורים ב-Q לא התחילו לשחק מלוכלך ללא ידיעתך?
אני שומע ממספר מתרגמים עצמאיים (שאת חלקם אני מכיר ומוקיר) שחשבונותיהם בטורק נפרצו, ונעשה בהם
שימוש כדי לפרסם הודעות נאצה נגד טורק באתר ההוא. מצד שני, מתרגם ב-Q מודה בפה מלא שחשבונות בטורק
נחשבים בעיניו כקליפת השום, והוא ואחרים כותבים שחברים בפורום מתרגמים עצמאיים בטורק הם
מטרה לגיטימית לפגיעה מצדכם. זה לא מעורר אצלך שום חשד?

אני מבקש שלא תכניס לי מילים לפה. לא פרצתי לחשבונות של עצמאיים, ולא אף אחד שאני מכיר.
עם זאת, אכן בעיני חשבונות בטורק הם חסרי ערך ממשי, וההוכחה לכך היא שכאלו נחסמים, מושעים ומבוטלים ע"י מנהל האתר בלי חשבונות או התלבטויות.
בנוסף, אמרתי ואומר זאת שוב; ההשתקה בטורק של כל דעה שאיננה זו של בילד מחייבת דרכים יצירתיות להשמיעה. אני לא מתכוון לגנות אף אחד שהתעקש על דרכים אלו, כיוון שאני חסיד של דמוקרטיה וחופש הדעה כמעט בכל מחיר.
אני גם חוזר ואומר שמתרגמים שהם חברי צוות טורק (דהיינו משחררים "בלעדית לטורק") הם אכן בעיני מטרה לגיטימית. אם חבר צוות קיו הוא מטרה לגיטימית לטורק, הרי בהכרח חברי טורק יהיו מטרה כשרה. להסרת ספק, אני לא מקבל את ההגדרה העצמית "אני משחרר בלעדית בטורק, אבל אני עצמאי".

כדאי שתדע שה"דרכים היצירתיות" שעליהן אתה מדבר פגעו דווקא במתרגמים עצמאיים שאינם שולחים "בלעדית" לטורק.
כלומר מדובר באנשים שמעלים את הכתוביות שלהם גם לטורק (ברובריקה של הלא-בלעדיים) וגם לאתר סרטים.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#202 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎28/01/2011‏, ‎17:31

ולמקרה שמשתתפי האשכול לא שמו לב:
http://www.torec.net...sp?sub_id=26403
http://www.torec.net...sp?sub_id=26405

2 תרגומים "חדשים" של Qsubs. בשניהם הוסרו הקרדיטים לחלוטין.
תורגם על-ידי לא ידוע.

צודק. ממש לא תקין ולא לעניין. כל הפגיעה הזאת בגוף התרגומים ובשם המתרגם לא מקובלת עלי !!!
לגיטימי לנהל מאבקים וויכוחים אבל ומבחינתי זה טאבו - יש להוציא את ה SRT ( או כל פורמט אחר ... ) מארסנל כלי המלחמה.
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#203 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎29/01/2011‏, ‎20:26

לעניות דעתי, בסכסוך הזה לא צריך משא ומתן ולא צריך הסכמים. אם כל הצדדים המעורבים יתחילו להתנהג כבני-אדם, זה יספיק.

לא זכורה לי התנהגות יוצאת דופן של צוות Q בשנה האחרונה, אתה רוצה להזכיר לי משהו?
מלבד המאבקים אליהם אנחנו יוצאים כשנשבר לנו, אנחנו לא עושים שום דבר נגד טורק, פסיבי או אקטיבי.
אתה ראית שינוי בהתנהגות טורק בזמן הזה? הוא עשה הכל בסדר עד שפתאום התחלקנו על השכל?
לא! הוא עושה את הדברים האלו מהרגע שהחלטנו לעזוב את טורק ולהקים צוות עצמאי.
רוב הזמן אנחנו פשוט מתעלמים.

אין לך מושג כמה אנשים בצוות פנו אליו בשנים האחרונות וניסו להגיע לעמק השווה.
הוא מגדיר אולטימטום ודורש שנעלה את התרגומים שלנו לטורק בעצמנו ונכתוב "הורד מטורק".
אחרת, הוא מאיים, הוא יכתוב "הורד מטורק" איפה שהוא ירצה, גם על חשבון קרדיטים שלנו.
התחלנו להוסיף שורת "צפייה מהנה" שכל מקודד או בעל אתר יודע שמיועדת לקרדיט שלהם.
אבל הוא בשלו, או שנכתוב בעצמנו את השורה הזו, או שהוא יכתוב בכל מקום שהוא יראה לנכון.
בשני המקרים, גם ה"הורד" וגם הדרישה להעלאה אליו, לא הגיוניות בעליל ולא פרקטיות מבחינתנו.
אנחנו לא מגדירים לחברי הצוות אם להעלות בכלל, אז להגדיר להם להעלות ועוד לאתר מסוים?

אנחנו לא עובדים ככה וזה גם לא התפקיד שלנו, אנחנו מתרגמים - הוא זה שאמור לדאוג שהתרגומים יופיעו באתר שלו.
אנחנו לא מרוויחים מזה כלום (מלבד הדבר היחיד שגם אותו הוא לוקח) ועובדים קשה בשביל שאף אחד לא יטעה ויחשוב שכן.
הוא לעומת זאת, מרוויח גם מרוויח ולכן המינימום שאפשר לצפות ממנו הוא שימלא את תפקידו.
אם אין לו כוח לעשות את זה בעצמו, בשביל זה יש לו צוות. שלו. אנחנו לא הצוות שלו.

היי שלוגי,

טוב לשמוע ממך!

האם אתה יכול להיות בטוח שגורמים ב-Q או גורמים הקשורים ב-Q לא התחילו לשחק מלוכלך ללא ידיעתך?
אני שומע ממספר מתרגמים עצמאיים (שאת חלקם אני מכיר ומוקיר) שחשבונותיהם בטורק נפרצו, ונעשה בהם
שימוש כדי לפרסם הודעות נאצה נגד טורק באתר ההוא. מצד שני, מתרגם ב-Q מודה בפה מלא שחשבונות בטורק
נחשבים בעיניו כקליפת השום, והוא ואחרים כותבים שחברים בפורום מתרגמים עצמאיים בטורק הם
מטרה לגיטימית לפגיעה מצדכם. זה לא מעורר אצלך שום חשד?

בעניין העלאת תרגומים לטורק. עקרונית אני מסכים לחלוטין שכל מתרגם חופשי להעלות את התרגומים שלו לאן
שהוא רוצה, ואין לדרוש ממנו שייעלה אותם לאתר כלשהו. מעשית, אני חושב שאם "טורק" יפסיק לחלוטין את הפגיעה בקרדיטים
שלכם, ויבוא לקראתכם בדרישותיכם האחרות, הדבר הנכון לעשות יהיה להפסיק להחרים אותו. אם אתם באמת רוצים "שלום", אסור
לתת לטורק להרגיש שהוא מנודה. תעלו את כל הכתוביות שלכם לאיזה ftp שרק לכם ולמנהלי האתרים תהייה גישה אליו,
וכל אתר יעלה משם. ככה לא תהיה אפליה.

גם אם באמת פרצו חברי צוות לחשבונות בטורק, זה היה לפני שבוע או שבועיים, זה לא קרה לפני 4 שנים - שזה משך הזמן בו בילד מתעלל בקרדיטים שלנו.
ואני יכול להבטיח לך שאם בילד יתייחס אלינו בצורה נורמלית - לא לפנים משורת הדין, רק ייתן את המינימום שהוא צריך, יהיו חברי צוות שיעלו אליו ביוזמתם ברצון.
עשרות פעמים פנו אליו אנשים שונים מהצוות וניסו לדבר איתו על הנושא ולסיים את כל הסאגה, אבל הוא תמיד חוזר לאולטימטום ושובר את ההסכם.
בלי שום קשר, כמו שאמרנו מספר פעמים, הסכם או לא הסכם, הקרדיט הוא זכות מינימלית ואסור לו לגעת בו - אפילו לא כעונש או סנקציה.

#204 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎29/01/2011‏, ‎22:40

רק לשם הבהרה לשטות שנאמרה כאן, עלי לתקן שאף אחד ממנהלי קיו לא מנהל בסאבסנטר.

זה ברור לי ומראש לא באתי בשום טענה לחברי Q .
שאלתי שאלה לגיטימית... על שאר הטרמפיסטים והפרשנים אני לא אחראי
קיבלתי תשובות בסה"כ ואני משער שמדובר בקטע טכני גרידא....

אם זה ברור לך, מדוע באת לשאול כאן?
למה לא לשאול ישירות באתר אליו מופנית שאלתך?

די להתמם, מסכת העצמאי שלך קטנה מכדי שתוכל להתחבא מאחוריה.

כן אני בעצם מרגל אטום איראני שמתחזה למתרגם עצמאי .... עלית עלי!
אתה בטוח עובד במוסד.... וואלה לא ידעתי שאתם קוראים גם בפורומים של תרגומים.
שיחקתם אותה

למוסד יש ממזמן תיק על בילד, אבל מה לעשות שמה שבילד עושה עם הכסף שלו, הוא משחד לא רק את המוסד, אלא גם את העולם כולו.

קראתי את כל הדיון ולא היה לי מה לאמר חוץ מזה.
פאנסאב.CO.CC

#205 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎00:47

גם אם באמת פרצו חברי צוות לחשבונות בטורק, זה היה לפני שבוע או שבועיים, זה לא קרה לפני 4 שנים - שזה משך הזמן בו בילד מתעלל בקרדיטים שלנו.
ואני יכול להבטיח לך שאם בילד יתייחס אלינו בצורה נורמלית - לא לפנים משורת הדין, רק ייתן את המינימום שהוא צריך, יהיו חברי צוות שיעלו אליו ביוזמתם ברצון.
עשרות פעמים פנו אליו אנשים שונים מהצוות וניסו לדבר איתו על הנושא ולסיים את כל הסאגה, אבל הוא תמיד חוזר לאולטימטום ושובר את ההסכם.
בלי שום קשר, כמו שאמרנו מספר פעמים, הסכם או לא הסכם, הקרדיט הוא זכות מינימלית ואסור לו לגעת בו - אפילו לא כעונש או סנקציה.

בוא נעזוב לרגע את טורק. נרחיב קצת את היריעה. לדוגמה, ההתנהלות של Q מול קבוצת אקסטרים.
למי שהביט מבחוץ זאת נראתה התנהלות כוחנית שגובלת בהתעללות.

למעשה, בחלק מה-4 שנים האלה שאתה מזכיר, Q ניסתה בשיטות מאוד אפקטיביות למנוע כל תחרות. היה מספיק שמתרגם מ-Q יכריז שהוא מתרגם משהו, כדי
שתרגומים אחרים לא יעלו לאתר "סרטים", ואפילו ירדו משם כשתרגום של Q עלה. כשמישהו ניסה להביע את מחאתו בפורומים שלכם הוא הושתק. לא, הודעותיו
לא נמחקו - שיטת ההשתקה הייתה הרבה יותר מעליבה. הוא הושמץ, קולל, כבודו נרמס עד עפר - מעטים שרדו את הטיפול הזה, והעיזו להשמיע את קולם פה שנית.

אתה צודק - אסור לנגוע ל-Q ולאף אחד אחר בקרדיטים. אבל לרמוז שעד לפני שבוע/שבועיים Q קיבלה ציון "עובר" בהתנהגות - לדעתי זה רחוק מהאמת.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#206 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎01:03

בוא נעזוב לרגע את טורק. נרחיב קצת את היריעה. לדוגמה, ההתנהלות של Q מול קבוצת אקסטרים.

למעשה, בחלק מה-4 שנים האלה שאתה מזכיר, Q ניסתה בשיטות מאוד אפקטיביות למנוע כל תחרות. היה מספיק שמתרגם מ-Q יכריז שהוא מתרגם משהו, כדי
שתרגומים אחרים לא יעלו לאתר "סרטים", ואפילו ירדו משם כשתרגום של Q עלה. כשמישהו ניסה להביע את מחאתו בפורומים שלכם הוא הושתק. לא, הודעותיו
לא נמחקו - שיטת ההשתקה הייתה הרבה יותר מעליבה. הוא הושמץ, קולל, כבודו נרמס עד עפר - מעטים שרדו את הטיפול הזה, והעיזו להשמיע את קולם פה שנית.

אתה צודק - אסור לנגוע ל-Q ולאף אחד אחר בקרדיטים. אבל לרמוז שעד לפני שבוע/שבועיים Q קיבלה ציון "עובר" בהתנהגות - לדעתי זה רחוק מהאמת.

שום קבוצה לא מושלמת, אבל אתה חייב להודות שזו התנהגות הרבה יותר טובה משל טורק המזלזלת.
פאנסאב.CO.CC

#207 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎10:54

היו פעמים שהקבוצה פעלה בכוחניות (מוצדקת או לא, זה ויכוח אחר), אבל עדיין היה מדובר על תחרות גרידא.
לא פגענו בהם, לא הענשנו אותם, ולא "ניצלנו את כוחנו" בשביל לשלול מהם את הזכויות המינימליות שלהם.
לכל אורך ה-4 שנים האחרונות, לא עשינו לבילד ו/או טורק שום דבר שמשתווה למה שהוא עושה לנו.
יש תחרות מלוכלכת יותר ומלוכלכת פחות ויש איבוד של כבוד ואתיקה מינימליים.

#208 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎31/01/2011‏, ‎16:11

היו פעמים שאכן נמחקו תרגומים של קבוצות אחרות כאשר יצא \ היה אמור לצאת תרגום שלנו. זאת הייתה החלטה של מנהלי האתרים על מנת לתת במה לתרגום האיכותי ביותר בלבד (גישה נכונה מאוד לדעתי).

בסרטים רוב השנים דווקא כן הוצגו התרגומים של שתי הקבוצות, עד לפני כשנה אחורה כשאקסטרים וסרטים הסתכסכו, ולכן במקרים מסוימים הועלו רק התרגומים שלנו לשם. לא הייתה לנו ממש יד בדבר, זה סכסוך בין הקבוצה שלהם לאתר והאתר בחר לתעדף אותנו. גם כאן אני לא רואה שום התנהגות פסולה, כמו שאם בטורק יחליטו להעלות תרגום של קבוצה אחרת ולא שלנו - זכותם (ואפילו עדיף).

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#209 Kirma

Kirma

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2012‏, ‎17:37

SubCenter - זה רישמית
מאתר דיי אהוב עליי בעבר הלא רחוק
עברתם לאתר שלא מכבד את עצמו

ועכשיו אתם נמצאים אצלי בסטטוס
"חרא אתר, חרא הנהלה"

אני לא יודע איך פותח הדיון שומר על איפוק כזה גבוה
ובא מנהל ומזלזל בוא ברמה כזאת
כצופה מהצד שלא מכיר את המתרגם ואין לו שום אינטרס פשוט המום !

דבר שאני כן ישמח לראות, זה את אתר סאב סנטר נסגר ! או כמובן שהם ישנו את הגישה שלהם ויפסיקו לחשוב שהם דיקטטורים בסצינת התרגומים

נ.ב.
חבל, אהבתי מאוד את האתר לפני שנגלתי אל מאחורי הקלעים

#210 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2012‏, ‎17:38

נרשמת לפה במיוחד בשביל להקפיץ אשכול בן יותר משנה?
תמונה שפורסמה

#211 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2012‏, ‎20:16

SubCenter - זה רישמית
מאתר דיי אהוב עליי בעבר הלא רחוק
עברתם לאתר שלא מכבד את עצמו

ועכשיו אתם נמצאים אצלי בסטטוס
"חרא אתר, חרא הנהלה"

אני לא יודע איך פותח הדיון שומר על איפוק כזה גבוה
ובא מנהל ומזלזל בוא ברמה כזאת
כצופה מהצד שלא מכיר את המתרגם ואין לו שום אינטרס פשוט המום !

דבר שאני כן ישמח לראות, זה את אתר סאב סנטר נסגר ! או כמובן שהם ישנו את הגישה שלהם ויפסיקו לחשוב שהם דיקטטורים בסצינת התרגומים

נ.ב.
חבל, אהבתי מאוד את האתר לפני שנגלתי אל מאחורי הקלעים

http://www.qsubs.net/index.php?showuser=70
:o
??

#212 Kirma

Kirma

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2012‏, ‎20:37

אני רשום לאתר הרבה לפנייך, תהיה בטוח.

אני בודק דברים לפני שאני אומר

#213 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎24/04/2012‏, ‎03:05

נמאס כבר מסאבסנטר והשטויות שלהם,
כל הבלאגן שהם יוצרים מגיע לכאן, יוצר ריבים ומוריד את רמת הפורום.

אני מציע שתנעלו כל דיון שקשור לאתר הזה, בטענה שיש להם פורום משלהם ואנשים צריכים ללמוד להשתמש בו.

עריכה: בעעע לא שמתי לב שמישהו הקפיץ את הדיון המיותר הזה.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים