עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

למה לא כדאי להוריד מהורדות.מת

• אנא התחבר בכדי להגיב
249 תגובות לנושא זה

#201 The_Angel

The_Angel

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 85 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:29

שלום לכולם,
לאור התלונות שהתקבלו פה וע"י TVNetil,
הוחלט בסייפר על החמרת חוקי הקרדיטים ואיסור העלאת תכנים של TVNetil.
כמוכן, אנו מצטערים על הסרט לבנות שלא בא עם קרדיט והשם שונה לעם קרדיט להביטס ולiDown, במידה ונקבל פנייה ע"י צוות האחראים של אחד האתרים בבקשה למחיקה, הקובץ יוסר לאלתר.

תודה לכולם על הדיווחים ועניין הקרדיטים שהיה בעייתי בעבר סודר - וחזר שנית, 'יחתוך בשלישית'.

תודה, ZxoR.
מפקח סייפר.

אני רוצה לפרגן לאתר סייפר שהודה מיד באשמה ותיקן באופן מיידי את המעוות.
בניגוד לאתרים אחרים, אתר סייפר הוא האתר היחיד אשר נעננה לבקשתנו להפסיק להעלות תכנים שלנו (TVNetil). כדאי להורדות.נט והביטס ללמוד מהם כיצד יש להתנהל.

זה שIDOWN מקבל תכנים ישר מTVNETIL לא אומר שאין באפשרותנו להעלות אלינו את אותם תכנים
מה לעשות אנחנו צריכים את התכנים האלו ובתמורה נותנים קרדיט..

#202 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:31

שלום לכולם,
לאור התלונות שהתקבלו פה וע"י TVNetil,
הוחלט בסייפר על החמרת חוקי הקרדיטים ואיסור העלאת תכנים של TVNetil.
כמוכן, אנו מצטערים על הסרט לבנות שלא בא עם קרדיט והשם שונה לעם קרדיט להביטס ולiDown, במידה ונקבל פנייה ע"י צוות האחראים של אחד האתרים בבקשה למחיקה, הקובץ יוסר לאלתר.

תודה לכולם על הדיווחים ועניין הקרדיטים שהיה בעייתי בעבר סודר - וחזר שנית, 'יחתוך בשלישית'.

תודה, ZxoR.
מפקח סייפר.

אני רוצה לפרגן לאתר סייפר שהודה מיד באשמה ותיקן באופן מיידי את המעוות.
בניגוד לאתרים אחרים, אתר סייפר הוא האתר היחיד אשר נעננה לבקשתנו להפסיק להעלות תכנים שלנו (TVNetil). כדאי להורדות.נט והביטס ללמוד מהם כיצד יש להתנהל.

לדעתי הבקשה הזאת מאוד תמוהה בעיניי.. אתה בעצמך מקליט דברים שערוצים בטלויזיה בעלי זכויות חוקיות על המוצר!
איך אתה בכלל מרשה לעצמך לבקש מאתר אחר לא להעלות את התוכן שהקלטת? אם הייתה לך יד בהכנת התוכן אז הייתי מבין.

זה כמו שצוות QSUBS יעלה תרגום (SRT) לאתר סרטים ו"יתן אישור" רק לIDOWN וHEBITS להשתמש בו.....נראה לך דבר כזה?

אל תקח את זה בשום אופן כאילו אני לא מעריך את העבודה המצויינת שאתה ושאר המקליטים בTVNetil עושים, ואני מעריך כל אחד ואחד ממכם.

אבל מאוד מוהה הגישה והבקשה הזו.

זו דעתי בכל אופן. :|

#203 The_Angel

The_Angel

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 85 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:32

זה שמעליי צודק

#204 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:39

לדעתי הבקשה הזאת מאוד תמוהה בעיניי.. אתה בעצמך מקליט דברים שערוצים בטלויזיה בעלי זכויות חוקיות על המוצר!
איך אתה בכלל מרשה לעצמך לבקש מאתר אחר לא להעלות את התוכן שהקלטת? אם הייתה לך יד בהכנת התוכן אז הייתי מבין.

זה כמו שצוות QSUBS יעלה תרגום (SRT) לאתר סרטים ו"יתן אישור" רק לIDOWN וHEBITS להשתמש בו.....נראה לך דבר כזה?

אל תקח את זה בשום אופן כאילו אני לא מעריך את העבודה המצויינת שאתה ושאר המקליטים בTVNetil עושים, ואני מעריך כל אחד ואחד ממכם.

מאחר ואנחנו בדיוק כמו Qsubs מבחינת "יצירת הקבצים", יש לנו זכות לבקש מאחרים מה לעשות עם הקבצים שלנו.
מאחר ואנחנו בוחנים את הביקוש באתר שלנו ומחליטים על פיו האם וכיצד יש לסקרו בהמשך, כל פירסום במקום אחר מלבד TVNetil עלול לגרום לפגיעה בגולשים. מאחר וזו איננה המטרה שלנו ומאחר ואתרים אחרים מעוניינים "לרכוב" על הצוות שלנו ולעשות שימוש בקבצים על מנת לקדם את אתרם, איננו מעוניינים בשום חלק בדבר ועל כן אנחנו מבקשים מבעלי האתרים שלא לקחת חלק בעניין. אז יש אתרים שמצפצפים עלינו (הורדות, הביטס) אך יש גם אתרים שמבינים אותנו ונענים לבקשתנו, כמו סייפר למשל.

#205 אורח_Master-D_*

אורח_Master-D_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:43

מאחר ואנחנו בדיוק כמו Qsubs מבחינת "יצירת הקבצים", יש לנו זכות לבקש מאחרים מה לעשות עם הקבצים שלנו.
מאחר ואנחנו בוחנים את הביקוש באתר שלנו ומחליטים על פיו האם וכיצד יש לסקרו בהמשך, כל פירסום במקום אחר מלבד TVNetil עלול לגרום לפגיעה בגולשים. מאחר וזו איננה המטרה שלנו ומאחר ואתרים אחרים מעוניינים "לרכוב" על הצוות שלנו ולעשות שימוש בקבצים על מנת לקדם את אתרם, איננו מעוניינים בשום חלק בדבר ועל כן אנחנו מבקשים מבעלי האתרים שלא לקחת חלק בעניין. אז יש אתרים שמצפצפים עלינו (הורדות, הביטס) אך יש גם אתרים שמבינים אותנו ונענים לבקשתנו, כמו סייפר למשל.

סליחה ?
מצפצפים ?
זכור לי שאני ואתה דיברנו ארוכות על זה והגענו להסכמה שכל הקרדיט יהיה תקין
לא תהיה בעיה להעלות את התוכן

ואם היתה בעיה יכולת לבוא ולהגיד את זה כמו שידעת בעבר

#206 The_Angel

The_Angel

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 85 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:45

זאת הבבעיה אצל כולם לא פונים ולא כלום יש מדברים ומזלזלים..אחר כך מצפים למה כל המהומות האלו..

#207 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:47

מצטער להגיד לך אבל הקלטה לא מתקרבת ולו טיפה לרמת ההשקעה והמאמץ שנעשה בתרגום וסנכרון של כתוביות, לכן אין שום סיבה להשוות. וכמובן שעדיין לא יצא לי לראות קבוצה שמשחררת קובץ SRT לגולשים ו"מרשה" רק לאתרים ספציפים להשתמש בו. כפי שאמרתי הפגיעה בגולשים לצער כולם אומנם נעשת, אך זו כמובן החלטה שלכם מה להקליט ומה לא... אבל זו לא בקשה לגיטימית בשום צורה להעלות תוכן לאינטרנט הפיראטי ולדרוש עליו בלעדיות.

חוץ מהעובדה שמאטים האתרים שיענו לבקשה, אין זו בקשה לגיטימית בשום צורה. כמה שאתם משקיעים על ההקלטה וכל יום ושבוע מתייצבים בשביל שלגולשים יהיה את התוכן גם באינטרנט, עדיין זו הקלטה של תוכן שלא שייך לכם, והוא אסור מבחינה חוקית. זה כמעט כמו "הגונב מגנב פטור", אני מבין את זה שזה לא ממש יפה לעשות את זה. אבל העובדה שאתם מבקשים את הבקשה הזאת מאוד רחוקה מהמציאות.

#208 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:47

מסכים עם קרייזי בוי.

#209 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:48

זאת הבבעיה אצל כולם לא פונים ולא כלום יש מדברים ומזלזלים..אחר כך מצפים למה כל המהומות האלו..

תעיפו את אליקו והמהומות האלו בכלל לא יתחילו..

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#210 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:49

תקרא כמה דפים אחורה אופק.
מסתבר שהוא הבעלים של האתר.

#211 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:50

זה שIDOWN מקבל תכנים ישר מTVNETIL לא אומר שאין באפשרותנו להעלות אלינו את אותם תכנים
מה לעשות אנחנו צריכים את התכנים האלו ובתמורה נותנים קרדיט..

אתה טועה. iDown מקשרים לאתר שלנו ולא שואבים את התכנים (רוב הפעמים). וכשהם שואבים, זה רק כי המעלים מעוניינים להרוויח כסף על חשבוננו.
אתה לא צריך את התכנים האלה כי האתר שלך יכול להסתדר יופי גם בלעדיהם. לעומת זאת, ללא מסת גולשים גדולה האתר שלנו לא יכול להיות באוויר. תחליט אתה מה עדיף לגולשים.

סליחה ?
מצפצפים ?
זכור לי שאני ואתה דיברנו ארוכות על זה והגענו להסכמה שכל הקרדיט יהיה תקין
לא תהיה בעיה להעלות את התוכן

ואם היתה בעיה יכולת לבוא ולהגיד את זה כמו שידעת בעבר

אמרתי זאת בפניך מספר פעמים. כשהבנו שאין עם מי לדבר "התפשרנו" על קרדיט תקין (חבל שצריך להתחנן בשביל דבר כזה).

#212 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:50

אהה.. אם ככה אז אין לאתר הזה תקנה..

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#213 Avi@d

Avi@d

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 604 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:52

מי אמר לך שהוא הבעלים של האתר הוא סתם מנהל ראשי בן 12 שחש עבריין

#214 Eviatar@Cipher

Eviatar@Cipher

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 119 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:55

מתנצלים.
פורסמה הודעה בפורום צוות.

תמונה שפורסמה

לצוות TVNetIL: הדבר לא נעשה במכוון.
אותו מעלה טופל משמעתית והדבר לא יישנה, עמכם הסליחה.

תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

#215 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:55

הודעה 202.
אני הבנתי שהוא משהו שלא כדאי להעיף

#216 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:56

מתנצלים.
פורסמה הודעה בפורום צוות.

תמונה שפורסמה

יופי של פוסט.
נקווה שיפנימו את זה :|
נ.ב: אולי תביא להם דוגמאות, שיבינו איפה הם טעו...

#217 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎21:57

עדיין, אם הבעלים של האתר מינה "ילד בן 12 שחש עבריין" ותרשה לי להוסיף, טיפש, אפס מאופס וחסר כל הערכה למתרמים, אז משהו באמת לא בסדר עם הבעלים.

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#218 royall

royall

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,379 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:00

צריך לשנות את הכותרת משנה של הפורום: "מרכז העצבים של הסצנה הישראלית"

כל הדפים האחרונים אין להם קשר בכלל לתרגומים או לצוות Qsubs.
אם אני אני משום שאני אני ואתה אתה משום שאתה אתה, אז אני אני ואתה אתה.
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB

(אני)

#219 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:04

צריך לשנות את הכותרת משנה של הפורום: "מרכז העצבים של הסצנה הישראלית"

כל הדפים האחרונים אין להם קשר בכלל לתרגומים או לצוות Qsubs.

קשורים בעקיפין :|
ובגלל שאין פורום מסודר לנושאים האלה, פורום שבו יהיו שותפים כל האנשים המעורבים בסצינה, מדי פעם ופעם יש צורך לכולם לפרוק את הכעסים ב"בום" אחד, בין אם הנושא קשור, או לא.

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#220 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2010‏, ‎22:05

מצטער להגיד לך אבל הקלטה לא מתקרבת ולו טיפה לרמת ההשקעה והמאמץ שנעשה בתרגום וסנכרון של כתוביות, לכן אין שום סיבה להשוות. וכמובן שעדיין לא יצא לי לראות קבוצה שמשחררת קובץ SRT לגולשים ו"מרשה" רק לאתרים ספציפים להשתמש בו. כפי שאמרתי הפגיעה בגולשים לצער כולם אומנם נעשת, אך זו כמובן החלטה שלכם מה להקליט ומה לא... אבל זו לא בקשה לגיטימית בשום צורה להעלות תוכן לאינטרנט הפיראטי ולדרוש עליו בלעדיות.

חוץ מהעובדה שמאטים האתרים שיענו לבקשה, אין זו בקשה לגיטימית בשום צורה. כמה שאתם משקיעים על ההקלטה וכל יום ושבוע מתייצבים בשביל שלגולשים יהיה את התוכן גם באינטרנט, עדיין זו הקלטה של תוכן שלא שייך לכם, והוא אסור מבחינה חוקית. זה כמעט כמו "הגונב מגנב פטור", אני מבין את זה שזה לא ממש יפה לעשות את זה. אבל העובדה שאתם מבקשים את הבקשה הזאת מאוד רחוקה מהמציאות.

מדוע אין סיבה להשוות ברמה הרעיונית? הקבצים הם קבצים אשר נוצרו על ידי? אין סיבה להפריד ולו רק בגלל מספר השעות וההשקעה המחשבתית הרבה המושקעת במלאכת התרגום.
אתה לא מכיר קבוצה שמשחררת תרגומים ב SRT ושמרשה לאתרים ספציפיים להשתמש בו? איפה אתה גולש תגיד לי? קבוצת Qsubs לא מרשה לאתר Torec לפרסם את התרגומים שלהם בעקבות היסטורייה ארוכה מאוד. אתר טורק מצפצף על רצון הקבוצה.
אפילו נרחיב את ההשוואה הזאת לגמרי: המתרגם / המקליט משקיע שעות למען גולשיו הנאמנים כדי שיוכלו להנות. לאחר פירסום העשייה, בא איזה מעלה פשוט ומפרסם את פועלו תוך מספר דקות באתר אשר יגרום לו תועלת כספית תוך ציפצוף ופגיעה במי שסייע להגדלת ההנאה עבור גולש.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים