הוואי 5-0
איך הסידרה? מישהו ראה וממליץ?
שמעתי כמה אנשים שהתלהבו... אבל אני לא סומך על רוב האנשים אז אני שואל פה....
נכתב ב- 03/02/2015, 19:38
הוואי 5-0
איך הסידרה? מישהו ראה וממליץ?
שמעתי כמה אנשים שהתלהבו... אבל אני לא סומך על רוב האנשים אז אני שואל פה....
נכתב ב- 03/02/2015, 19:52
העונות הראשונות ממש סבבה, אחלה אקשן.
העונות האחרונות כבר לא משהו לדעתי, המקרים קצת ממוחזרים והסיפורי רקע משעממים.
אם אין לך מה לראות ובא לך משהו להעביר את הזמן אז לך על זה.
נכתב ב- 03/02/2015, 20:31
סדרה להעביר את הזמן לא יותר מזה
נכתב ב- 03/02/2015, 21:24
סדרת משטרה מפגרת עם אקשן נחמד. שרדתי שתי עונות כי התלהבתי מהשטויות האלו כשהייתי קטן יותר. היום לא מאמין שאצליח לסיים פרק.
נכתב ב- 04/02/2015, 02:09
מסכים עם כול מי שמעליי, אחלה סדרה לראות בשביל להעביר את הזמן.
* אני כרגע בעונה 5 פרק 10, גם אם אני רוצה, לא אפסיק.
נכתב ב- 04/02/2015, 18:28
נכתב ב- 05/02/2015, 01:11
פאק אני מנסה להיזכר בסדרה (כמעט בטוח שזו סדרה) שהיתה בה סצנה שמישהו אומר כביכול לשותף שלו see you later, רק שזה חוטף ולא השותף שלו והוא אומר okay, ובדיעבד אנחנו מגלים שלבנאדם ולשותף יש תשובה מוכרת לשאלה, וזה not if i see you first.
אני זוכר את הסצנה לגמרי אבל בלי דמויות חח. אולי קומדיה ישנה? תושיעו אותי חח
נכתב ב- 05/02/2015, 01:16
מצאתייייייייייייייייייייייייייייייייי!! אריזה משפחתית!!
In one episode, Carl and a partner take turns guarding Steve from a robber out to get him. It turns out the robber was disguised as the partner and was alone in the house with Urkel. He prepares to shoot Urkel (who woke up from sleep and noticed him) when Carl breaks into the room and subdues the robber. How did Carl know that it wasn't his partner? The two of them had a 'See you later-Not if I see you first' exchange that the robber didn't repeat.
נכתב ב- 06/02/2015, 17:04
הוואי בין הסדרות האהובות עליי בזאנ'ר
נכתב ב- 06/02/2015, 17:27
ראיתי היום את הפרק הראשון של "רצח בדם קר"/Fortitude החדשה שעלתה.
סדרה טובה. שווה צפייה.
נכתב ב- 06/02/2015, 23:25
NBC בוחנת אפשרות להחזיר את חוק וסדר המקורית לעונה נוספת. הסדרה המקורית הסתיימה אחרי 20 עונות ב2010. עכשיו ברשת רוצים לחדש אותה לעונה מקוצרת עם השחקנים המקוריים.
נכתב ב- 06/02/2015, 23:37
Alliegance פיילוט (תא גורדין האמריקאית):
שורה תחתונה: הסדרה לא משהו והרייטינג פשוט מחריד לפרק ראשון. מאחר ובדיוק אתמול NBC חידשו 5 סדרות דרמה, הנה עוד סדרה ישראלית לסטטיסטיקה.
נכתב ב- 07/02/2015, 02:10
פאק מישהו פה רואה אלמנטרי וראה את הפרק של היום???
נכתב ב- 07/02/2015, 10:38
נטפליקס כנראה עובדת על גרסה טלוויזיונית של The Legend of Zelda (אחד המשחקים המוכרים ביותר של נינטנדו). הפרויקט מוגדר כ"משחקי הכס לכל המשפחה". לא מדובר בסדרת אנימציה אלא לייב אקשן.
נכתב ב- 07/02/2015, 17:46
למה? כי היא היתה טובה במיוחד או גרועה במיוחד??
נכתב ב- 07/02/2015, 19:03
מצאתייייייייייייייייייייייייייייייייי!! אריזה משפחתית!!
In one episode, Carl and a partner take turns guarding Steve from a robber out to get him. It turns out the robber was disguised as the partner and was alone in the house with Urkel. He prepares to shoot Urkel (who woke up from sleep and noticed him) when Carl breaks into the room and subdues the robber. How did Carl know that it wasn't his partner? The two of them had a 'See you later-Not if I see you first' exchange that the robber didn't repeat.
גם בתחילת הפרק השותף אומר לו את זה, ככה שזה יענו מחדד את זה, אני זוכר את הפרק הזה ושקראתי את השאלה היה לי הרגשה שאתה מדבר על זה, אבל ענית לעצמך כבר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 07/02/2015, 20:52
היה פרק אדיר, או לפחות הסוף שלו.
נכתב ב- 07/02/2015, 23:07
היה פרק אדיר, או לפחות הסוף שלו.
ממליץ על הסדרה? צפיתי בפרקים הראשונים בעונה הראשונה, וממש לא אהבתי. היא משתפרת בהמשך?
נכתב ב- 07/02/2015, 23:17
כן, בהחלט. סדרה מומלצת.
מכיר מישהו שחשב כמוך. היה לו קשה לעבור את הפרקים הראשונים אבל עכשיו הוא אוהב אותה.
שווה לנסות.
נכתב ב- 08/02/2015, 08:05
בתולות - בעקבות זה שהעפתם פה עליה. אמרתי ניתן לזה צ'אנס, האמת? לא התאכזבתי. הרעיון של הסידרה מאוד מעניין, אפילו הביצוע היה הכי טוב שראיתי של סידרה ישראלית. לרוב נורא קשה לי עם המשחק הישראלי. אבל פה הם היו כמה רמות מעל שאר הסדרות הישראליות. עדיין היו לא מעט רגעים שהמשחק הפריע לי אבל אין ספק שהכי טוב שהיה פה (מבחינת משחק). מבחינת הסידרה עצמה. לא חושב שהיא עולה (עלילתית) על העונה הראשונה של תא גורדין. אבל היא בהחלט במקום השני והמכובד מבחינתי....
אה, והפרק האחרון של באנשי (5) היה מעולה!
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים