אשכול בדיחות
נכתב ב- 22/12/2011, 15:16
המשך:
- There is no theory of evolution. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live.
- When Chuck Norris does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down.
- There is no chin behind Chuck Norris’ beard. There is only another fist.
- There is no theory of evolution. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live.
- Ghosts sit around the campfire and tell Chuck Norris stories.
- Chuck Norris has already been to Mars; that's why there are no signs of life.
- Some magicans can walk on water, Chuck Norris can swim through land.
- Chuck Norris grew a beard at the age of eighteen. Seconds.
וגולת הכותרת:
In December of 2012, Johnny Knoxville will prank Chuck Norris. Even the Mayans knew this would be a bad idea.
Chuck Norris doesn't guess when he plays Guess Who: he knows.
gmail@chucknorris.com
Chuck Norris special orders his pencils without erasers because Chuck Norris doesn't make mistakes.
There is no CTRL key on Chuck Norris' keyboard cause Chuck Norris is always in control.
Chuck Norris was in all the Star Wars movies, he played the force.
Chuck Norris is the reason why Waldo is hiding.
chuck Norris counted to infinity - twice.
If Chuck Norris had performed in 300, the film would be called 1.
- אקדח ישן עם צ'אק נוריס מתחת לכרית.
- אני לא מבין מה הקטע להשוות את צ'אק נוריס לאלוהים. כאילו, הוא בסדר והכל אבל הוא לא צ'אק נוריס.
- צ'אק נוריס לא הולך לעזאזל, עזאזל הולך לצ'אק נוריס.
- צ׳אק נוריס הטריד את קצב. מינית.
- וואו, תפסיקו לעשות מצ'אק נוריס כזה אלוהים. אם הוא היה כזה אלוהים, הוא היה עכשיו דופק לי את הראש במקלדתכחאחקןחעאדקןעחקדםןעדםןעםחםןכחדםןחכדקןםעחןםקעדחדצךהסללהדןהלפםגהדלפגהדךפדלפםגדלפםהדלפםהדלפםכדעךדתףךעתרתרףךףרדףעתךדתעדףךתףךעדךתףדףךגריךףגיףךגי
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 22/12/2011, 15:47
הדתיים לא הולכים לצבא , הם סתם בערך 70% מהקצינים שם.
נכתב ב- 22/12/2011, 17:43
אבל רשום חרדי ליטאי לא דתי לאומיהדתיים לא הולכים לצבא , הם סתם בערך 70% מהקצינים שם.
נכתב ב- 22/12/2011, 18:37
"פעם גם דתיים היו הולכים לצבא" , על זה דיברתי.אבל רשום חרדי ליטאי לא דתי לאומי
נכתב ב- 22/12/2011, 18:56
doesn't matter, still idiot"פעם גם דתיים היו הולכים לצבא" , על זה דיברתי.
אבל רשום חרדי ליטאי לא דתי לאומי
נכתב ב- 22/12/2011, 19:12
ככה שכשחרדי אומר דתי כנראה שהוא מתכוון למה שהחילונים מחשיבים כחרדי.
נכתב ב- 09/02/2012, 20:19
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 16/02/2012, 10:19
פולניה, פרסיה ומורוקאית נפגשות באיזה ערב שבת בבית קפה...הפולניה מקטרת על כך שכל היום היא עוזרת, מנקה ומבשלת לבעלה שבכלל לא מעריך את זה. הפריסה והמורוקאית מצטרפת ומזדהה עם סיפורה. בסופו של ערב מחליטות שלוש הנשים ללמד את בעליהן לקח חשוב ופשוט לא לבשל ולא לנקות את הבית עד שלא יתנצלו וישפרו את התנהגותם.
לאחר חדוש שלושת הנשים נפגשות שוב באותו בית קפה וכל אחת מתחילה עם הסיפור שלה ל"מה קרה מאז..."
1.הפולניה אומרת בגאווה "לבעלי והוא התעצבן ויצא מהבית לאחר כמה שעות באותו ערב חזר. התנצל על התנהגותו ואף בישל לי ארוחה רומנטית ועשה איתי אהבה."
2. הפרסיה: "נזפתי בבעלי אמרתי לו שאני לא המשרתת שלו, הוא נעלב ונעלם ליומיים אבל חזר לאחר מכן התנצל, התנצל ולקח אותי למסעדת יוקרה ואח"כ עשה איתי אהבה. "
3. המורוקאית: " אמרתי לבעלי ואז לא ראיתי אותו כמעט שבועיים לאחר שבועיים הנפיחות בעין אחת קצת ירדה לי והתחלתי לראות או מטושטש".
סליחה אם פגעתי במשהוא זה סה"כ בדיחה.
נכתב ב- 27/02/2012, 21:59
**********************************************************************************************************************************************
שבוע שעבר הייתי ב"לונה פארק" קטן וליד המכוניות המתנגשות הגעתי לתובנה מדהימה, מצאתי פתרון למושג "נהגת" !!!
ואני לא מבין איך במשרד התחבורה לא עלו עליו עד עכשיו, הרי מספיק לעמוד שם חמש דקות ולראות איך הנשים מצליחות לשרוד שם מבלי לקבל אפילו חיכוך קל שבקלים !!!
זה פשוט לא טבעי, בערך כמו הנהיגה שלהם עם מכונית על הכביש.....
(הרב אלחנן ווסרמן מסביר למה "פני הדור - כפני הכלב")
בסופו של דבר; עדיף דיקטטור הגון מאשר דמוקרטיה כזאת
(יהודי ששלושה משטרים מאחוריו)
נכתב ב- 04/05/2012, 21:14
"אם אתם יוצאים עם נערה נחמדה, ובאמצע הארוחה אתם חייבים ללכת לשירותים, איך תגידו לה את זה?"
ראשון ענה מויש'ה: "חכי שנייה, אני הולך להשתין!"
"ובכן מויש'ה" אמרה המורה, "זה גס רוח ולא מנומס! מה איתך חיימק'ה?"
ענה חיימק'ה: "תסלחי לי לרגע, אבל אני צריך ללכת לשירותים. תיכף אשוב"
"זה כבר יותר טוב, אבל עדיין לא מנומס להזכיר את המילה שירותים ליד השולחן", אמרה המורה.
"ושמוליק, אולי תפעיל את השכל לשם שינוי, ותכבד אותנו בתשובה הגונה?"
"בהחלט המורה!" ענה שמוליק וכיחכך בגרונו. "במחילה מכבודך, עלמתי היפה, אוכל לבקש את סליחתך לכמה רגעים? אני חייב ללכת ללחוץ יד לחבר קרוב שלי, אותו אני מקווה להכיר לך בסוף הערב..."
נכתב ב- 16/05/2012, 14:05
"איך קוראים לך?" שואלת אותו המורה.
"מוחמד", עונה לה הקטן.
"כאן בצרפת", אומרת המורה, "לא קיים השם מוחמד. מהיום והלאה שמך הוא ז'אן-פייר."
מאוחר יותר, כשהוא מגיע הביתה, אמו שואלת אותו:
"מוחמד, יקירי, מה למדת היום בבית הספר?"
"שלא קוראים לי יותר מוחמד. אנחנו בצרפת והשם שלי הוא ז'אן פייר!"
"מה זאת אומרת? אתה מתבייש בשם שלך? אתה מתכחש להורים שלך!?"
ונתנה לו סטירה שגרמה לו לבכות.
הגיע אביו מהעבודה, ולאחר ששמע, הפליא בילד את מכותיו.
יום למחרת, ז'אן-פייר-מוחמד הקטן מגיע לבית הספר, עם פנים נפוחות ממכות.
המורה שואלת אותו: "מה קרה לך, יקירי ז'אן-פייר?"
"שעתיים אחרי שהפכתי להיות צרפתי, תקפו אותי שני ערבים..."
- BeBest, Superb ו yosefddd אוהבים את זה
(הרב אלחנן ווסרמן מסביר למה "פני הדור - כפני הכלב")
בסופו של דבר; עדיף דיקטטור הגון מאשר דמוקרטיה כזאת
(יהודי ששלושה משטרים מאחוריו)
נכתב ב- 21/05/2012, 23:21
פיקסל...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשפכתי לא יודע למה
- מישמיש ו Muli אוהבים את זה
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/06/2012, 14:44
ברכת יום הולדת של בן :
מזל טוב יא ימניאק גדלת בשנה אה, אוהב אותך אחי!
ברכת יום הולדת של בת:
טוב אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל, אולי מזה שאני ממש גרועה בברכות? אבל אני לא יודעת מה לאחל לילדה כמוך שיש לה הכל מהכל, אני כל כך שמחה שהכרתי אותך ולמרות כל הריבים הקטנים והמפגרים שלנו אין על שנינו ביחד! אני מאחלת לך רק אושר ושתמיד תהיי שמחה ומאושרת ועם החיוך היפה שלך על הפנים, שתצליחי בלימודים כי את יודעת שאת מסוגלת ליותר, שתמיד תהיי מוקפת בחברים שאוהבים אותך ודואגים לך ורק רוצים לטובתך והכי חשוב שלא תשתני בשביל אף אחד ותעשי רק מה שאת אוהבת ואל תקשיבי לכל מי שאומר לך לעשות אחרת כי זה הבחירות שלך!! כמה ריבים מפגרים היו לנו כמו בכל יום פעם על 'תראי מה השעה כבר שמונה וחמישה!!!!!!!!!' או פעם על 'איך אני נראית?' 'יפה' 'לא הסתכלת' אפילו ' אל תשגעי אותי!!' חחחחחחחחחחחחח וככה זה כל יום ויום!! באמת שאני לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלעדייך כי את הכרת לי מלאמלא בנות ואת ממש עזרת לי במלא דברים(: אני אוהבת אותך מלא את אפילו לא יודעת כמההההה ואת כל כך חשובה לי אפילו אם לפעמים אני לא מראה את זה ואני רק רוצה שתדעי שאני פה לכל דבר, כל דבר שאת רוצה לספר לי אני תמיד יהיה לך אוזן קשבת ואני תמיד יתמוך בך בכל דבר שתעשי גם אם תבחרי דברים מטומטמים! ואני לא יודעת איך התחברנו ככה בשנייה הראשונה, לא נראה לי שיש מישהו שהתחבר ככה, מההודעה הזאת ששלחתי לך בפייסבוק?' עד היום שהיום אנחנו באמת פתוחות אחת עם השנייה ויכולות לספר ה כ ל פשוט הכל אחת לשנייה! ולא משנה מה אנשים חושבים עלינו וגם עם הריבים וכלכלכל הדברים האלה אני אוהבת אותך ולפעמים אני מרגישה שאני לא אומרת לך את זה מספיק אבל אני כן אוהבת אותך מלא! ואת ילדה מיוחדת, גם בדרך הטובה וגם בדרך הקצת יותר משוגעת חחחחחחח ולמרות שאנחנו מכירו אפילו בקושי שנה התחברנו ישר בשנייה, בחיים לא חשבתי שנהיה חברות כאלה טובות ובאמת אני יכולה להגיד לך שאת החברה הכי טובה שיש(: גם אם לפעמים אני מעבירה עלייך ביקורת שתדעי שזה לא בכוונה ואני תמיד תמיד רוצה רק את הטוב ביותר בשבילך ואת יודעת את זה! אני מאחלת לך שבקרוב מאוד תמצאי את האחד שאוהב אותך כמו שאת, ולא תצטרכי לשנות בשבילו כלום כי הוא ידע כמה שאת מושלמת כמו שאת!! לא כמו המסריח הזה שמתנהג כאילו הוא בן 8 אבל עדיין ללב יש החלטות משלו(: ותפסיקי להיות חסרת ביטחון כמו שאת לפעמים, כי את יפה בדיוק כמו שאת! לא סתם ה' עשה אותך בלונדינית עם עיניים כחולות שניראית כמו ברבי הבנת?! ותפסיקי לחשוב שיש בנות שהן מעלייך כי אין כאלה וגם לא יהיו כי את אחת ויחידה! טוב? טוב. אין לי מה לכתוב באמת שאין לי כי אני יותר מגרועה בברכות האלההה! אבל אני רק יכולה להגיד לך שאת בנאדם שמאוד השפיע על החיים שלי, ובאמת שאני אוהבת אותך. מלא מלא מלא. ואת מאוד מאוד חשובה לי ואם לא הייתי מכירה אותך הייתי חושבת שאת עוד סתם אחת אבל נתנו לי את האפשרות להכיר בן אדם מדהים כמוך שרק רוצה לטובת כולם ואני מודה על זה! את תמיד מקשיבה לי שצריך ואין דבר שאני יותר אוהבת מלהצטלם איתך בפוזות מפגרות! ולצרוח עלייך ולהיות צינית עם כל ה'וואו' שלי שמעצבן אותך לפעמים אבל אני עדיין אוהבת אותך חחחחחחחחחחחחחח את פשוט בן אדם שכל כך חשוב בישבילי אין לך מושג עד כמה ואני יודעת שאני לא אומרת לך מספיק שאני אוהבת אותך אבל שתדעי שכן ואני סתם חוזרת על כל דבר 100 פעם בברכה הזאת כי הבטחתי לך שהיא תהיה ארוכה אבל לא נראה לי שממש עמדתי בהבטחה שלי חחחחחח(: תנצלי את היום הזה ותשמחי בו כי אני יודעת כמה התרגשת כי יום הולדת יש רק פעם בשנה חברה שליייייי! אוהבת אותךךךךךךךךךך
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 19/06/2012, 17:53
יש אנשים שלא יבינו את הבדיחה ואשכרה יקראו הכל חחחחחחחחחחח :]
- doc אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 19/06/2012, 17:55
נכתב ב- 19/06/2012, 18:12
וואלה כפיר, צודק, באמת היה עדיף לשים את הברכה של הבן בסוף. בסדר נו, כולה עשיתי העתק הדבק.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 29/06/2012, 19:29
"מה השעונים האלה?" שאלה.
"אלה שעוני שקרים", ענה לה המלאך, "לכל אדם עלי אדמות יש שעון כזה - בכל פעם שהוא משקר מחוגי השעון זזים".
"של מי השעון הזה?", שאלה והצביעה על אחד השעונים.
"זה השעון של הנזירה תרזה", ענה לה המלאך, "המחוגים שלו אף פעם לא זזים".
"ושל מי זה?" שאלה והצביעה על שעון אחר.
"של אברהם לינקולן", ענה לה המלאך, "המחוגים שלו זזו רק פעמיים, מה שמלמד אותנו שהוא שיקר פעמיים בחייו".
"ואיפה השעון של ביבי?", שאלה שרה.
"על התקרה אצלי בחדר", ענה לה.
"למה?!" שאלה שרה והמלאך ענה:
"אני משתמש בו כמאוורר".
- Dolevv, BeBest, Pyrophoenix ו-4 אחרים אוהבים את זה
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 29/06/2012, 20:21
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים