עוד כמה, כי פשוט יש יותר מדי ואני חייב לשמור את זה במקום כלשהו
נכתב ב- 14/05/2019, 00:41
עוד כמה, כי פשוט יש יותר מדי ואני חייב לשמור את זה במקום כלשהו
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 14/05/2019, 04:58
נכתב ב- 14/05/2019, 09:13
נכתב ב- 14/05/2019, 23:32
אני אהבתי את הפרק.
השינוי של דאני היה מהיר מדי, ההחלטה על שישה פרקים לעונה הזו ושבעה לעונה הקודמת פגעה בסדרה. היה מקום להוסיף עוד 2-3 פרקים לכל עונה.
אבל עדיין היו המון רמזים לאורך כל העונות לאכזריות ולשאיפה לכס שלה.
רפרנס נחמד בפרק הקודם: (מכאן)
That perspective comes up again after the Battle of Winterfell, when Tormund drunkenly boasts of Jon’s leadership prowess: “That’s why we all agreed to follow him. That’s the kind of man he is… Strong enough to befriend an enemy and get murdered for it!” Tormund continues: “He climbed on a fucking dragon and fought. What kind of person climbs on a fucking dragon? A madman! Or a king!” That scene ends with the camera on Daenerys, who has done the same and did it first, and isn’t being recognized for it at all. The look on her face is dangerous.
בנוסף, היא אמרה שוב ושוב לאורך הסדרה שהיא תשיג את מה ששלה בזכות, באש ובדם.
ויש את זה: https://preview.redd...1c998f5d529e10a
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/05/2019, 00:45
קודם כל הרשימה שנתת היא מטופשת ולא נותן אידיקציה לכלום....
דבר שני, היא נורמלית -> עצובה -> כועסת -> שורפת את כולם..... לא יודע לא מסתדר לי משהו.
אין לי בעיה עם מה שהיא עשתה, יש לי בעיה עם הדרך שהיא הגיעה לזה. והדרך הזו מפגרת וחלקית ביותר..... האכזבה והפליאה היא לא ממה שהיא עשתה אלא מהדרך שהיא הגיעה ללעשות את זה.
יש עוד המון דברים מאכזבים בעונה הזאת ובכלל הפרק הזה. אבל אין לי כוח להיכנס לזה, סה"כ אני מאוד מאוכזב שככה נותנים לכותבים המפגרים האלה לסגור סידרה כל כך טובה.... חבל.
נכתב ב- 15/05/2019, 03:41
אהבתי את הפרק, אמנם יש פה כמה נקודות מביכות שציינתם כמו שדינאריז בכלל לא הייתה צריכה צבא, אלא רק את הדרקון.
כמו שבפרק 4 הרגו לה דרקון אחד בקלות, ובפרק 5 צי שלם לא הצליח לפגוע בה (הפעם היא באה מוכנה בניגוד לפרק 4, אבל בכל זאת)
בסופו של דבר אחת הסיבות שהמוות של חלק מהדמויות היה נראה "חסר משמעות" ובלי הרבה סגירות מעגל וכו', בעיקר בגלל שהעונה הזו היא 6 פרקים בלבד והיו צריכים לדחוף מלא דברים ב-6 פרקים הללו.
אני לא מבין למה דווקא העונה האחרונה צריכה להיות קצרה, מה חסר להם כסף שם? הסדרה הזו הרוויחה סכומים מטורפים בטח, למה להגיע למצב של 6 פרקים בלבד?
רק לא הבנתי למה דינאריז קיבלה כזו קריזה פתאום כשהיה נראה כאילו היא החליטה לכבד את הדגל הלבן של האוייבים?
הסיבה הבולטת שעלתה לי לראש היא שמיסנדיי אמרה לה 'דראקאריז' בדיוק לפני שערפו לה את הראש, והיא החליטה לנקום בשבילה? אבל מוגזם לגמרי.
סבבה שהיא באה ממשפחה של חולי נפש אבל לא ציפיתי לזה בכלל, קצת ביאס אותי.
-
נכתב ב- 15/05/2019, 04:53
When my elephants are grown, we will take back what was stolen from me
נכתב ב- 15/05/2019, 08:47
נכתב ב- 15/05/2019, 12:50
קשה לי להאמין שהוא עובד על זה 9 שנים.
אם היה רוצה היה מסיים ממזמן, אולי יש לו מחסום, לך תדע...
הראשון יצא ב96, השני 98, השלישי ב-2000, ואלה הספרים הכי טובים, תקופה שהוא היה בשיא היצירתיות.
מה שבא אחר כך הגיע מאוחר, הרביעי למשל היה נפילה, והחמישי השתפר כי הדמויות האהובות חזרו, אבל עדיין לא מגיע לרמה של הראשונים.
נכתב ב- 15/05/2019, 17:02
קודם כל הרשימה שנתת היא מטופשת ולא נותן אידיקציה לכלום....
דבר שני, היא נורמלית -> עצובה -> כועסת -> שורפת את כולם..... לא יודע לא מסתדר לי משהו.
אין לי בעיה עם מה שהיא עשתה, יש לי בעיה עם הדרך שהיא הגיעה לזה. והדרך הזו מפגרת וחלקית ביותר..... האכזבה והפליאה היא לא ממה שהיא עשתה אלא מהדרך שהיא הגיעה ללעשות את זה.
יש עוד המון דברים מאכזבים בעונה הזאת ובכלל הפרק הזה. אבל אין לי כוח להיכנס לזה, סה"כ אני מאוד מאוכזב שככה נותנים לכותבים המפגרים האלה לסגור סידרה כל כך טובה.... חבל.
https://www.mariecla...ame-of-thrones/
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/05/2019, 17:16
אני אהבתי גם את הרביעי והחמישי, אבל אין ספק שהוא הגיע לשיא שלו בסופת חרבות (יצירת מופת).קשה לי להאמין שהוא עובד על זה 9 שנים.
הראשון יצא ב96, השני 98, השלישי ב-2000, ואלה הספרים הכי טובים, תקופה שהוא היה בשיא היצירתיות.
מה שבא אחר כך הגיע מאוחר, הרביעי למשל היה נפילה, והחמישי השתפר כי הדמויות האהובות חזרו, אבל עדיין לא מגיע לרמה של הראשונים.
נכתב ב- 15/05/2019, 17:21
אני אהבתי גם את הרביעי והחמישי, אבל אין ספק שהוא הגיע לשיא שלו בסופת חרבות (יצירת מופת).קשה לי להאמין שהוא עובד על זה 9 שנים.
לא ברור כמה הוא עבד על הספר במצטבר ב 9 השנים האחרונות, אבל עובדתית הוא שיחרר פרקי הצצה מהספר השישי לא הרבה אחרי צאת הספר החמישי, כלומר הוא כבר אז התחיל לכתוב.
מה שהכי הזוי זה שהוא ניסה להספיק להוציא את הספר לפני העונה החמישית (העונה שבה הסדרה עברה את הספר). היום אנחנו בעונה השמינית ועדיין אין ספר באופק.
לפי מה שהבנתי אלו פרקים שהיו אמורים להיות בספר החמישי שמרטין קיצץ כדי שהספר לא יהיה ארוך מידי.
נכתב ב- 15/05/2019, 18:23
אהבתי את הפרק, אמנם יש פה כמה נקודות מביכות שציינתם כמו שדינאריז בכלל לא הייתה צריכה צבא, אלא רק את הדרקון.
כמו שבפרק 4 הרגו לה דרקון אחד בקלות, ובפרק 5 צי שלם לא הצליח לפגוע בה (הפעם היא באה מוכנה בניגוד לפרק 4, אבל בכל זאת)
בסופו של דבר אחת הסיבות שהמוות של חלק מהדמויות היה נראה "חסר משמעות" ובלי הרבה סגירות מעגל וכו', בעיקר בגלל שהעונה הזו היא 6 פרקים בלבד והיו צריכים לדחוף מלא דברים ב-6 פרקים הללו.
אני לא מבין למה דווקא העונה האחרונה צריכה להיות קצרה, מה חסר להם כסף שם? הסדרה הזו הרוויחה סכומים מטורפים בטח, למה להגיע למצב של 6 פרקים בלבד?
רק לא הבנתי למה דינאריז קיבלה כזו קריזה פתאום כשהיה נראה כאילו היא החליטה לכבד את הדגל הלבן של האוייבים?
הסיבה הבולטת שעלתה לי לראש היא שמיסנדיי אמרה לה 'דראקאריז' בדיוק לפני שערפו לה את הראש, והיא החליטה לנקום בשבילה? אבל מוגזם לגמרי.
סבבה שהיא באה ממשפחה של חולי נפש אבל לא ציפיתי לזה בכלל, קצת ביאס אותי.
אני חושב שזה העניין המשמעותי ביותר.
למה לעשות 2 עונות אחרנות שביחד יש להן 13 פרקים (נגיד וניקח את כל תוספות הזמן בעונה ה-8, נגיע ל14 וחצי פרקים בערך)?
בתכלס רוב רובן של הביקורות על הסדרה הן בהתדרדרות התסריט, וזה דבר שהיה אפשר למזער אם העונות היו ארוכות יותר.
ככל הנראה השחקנים/מפיקים/יוצרים מיצו את הסדרה ורצו לסיים אותה כבר, אחרת אני לא רואה סיבה לא להמשיך לפחות עוד עונה או 2.
נכתב ב- 16/05/2019, 16:41
איזה שטויות העצומה הזאת. מה שהיה היה. הלאה.
אם כבר עצומה על משהו שעוד אפשר לשנות, זה שאת הסדרת בת הבאה יעשו על משהו מעניין כמו המרד של בראתיאון או משהו כזה, ולא על הולדתו של מלך הלילה (כבר התחילו בצילומים להבנתי). כי כולנו יודעים איך זה נגמר, פלופ אחד גדול.
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 17/05/2019, 07:28
תראו את זה
נכתב ב- 17/05/2019, 13:38
נכתב ב- 17/05/2019, 16:17
נכתב ב- 17/05/2019, 17:18
פתאום העצומה שפירסם dvodvo123 לא נראית כזו מופרכת.
-
נכתב ב- 17/05/2019, 17:28
לפני יומיים כששלחתי כאן את העצומה היו 19 אלף הצבעות והיעד היה 25 אלף.
עכשיו יש 827 אלף הצבעות והיעד הוא מיליון. מניח שזה יעלה.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים