גם פניתי אליהם, רואה שהחזירו.
הם עדיין לא הוסיפו אבל בסינון שנים אופציה להכניס את 2017 , למרות שSanta Clarita Diet כן מופיע כביכול עד 2016 ברשימה לצורך העיניין
נכתב ב- 12/02/2017, 15:16
גם פניתי אליהם, רואה שהחזירו.
הם עדיין לא הוסיפו אבל בסינון שנים אופציה להכניס את 2017 , למרות שSanta Clarita Diet כן מופיע כביכול עד 2016 ברשימה לצורך העיניין
נכתב ב- 17/02/2017, 09:29
Netflix רכשה לראשונה(?) הפקות מקור של yes שעלו רק בנטפליקס ישראל. הסדרות: סרוגים, תא גורדין, אורים ותומים, בלו נטלי ואבודים באפריקה.
למעשה זאת הפעם הראשונה שאנשים שלא מנויים ל yes יכולים לצפות בהפקות המקור של החברה בצורה חוקית בסכום חודשי זעום.
צל של אמת עלתה בנטפליקס בכל העולם למעט בישראל, כיוון ש HOT מחזיקה כאן בזכויות.
נכתב ב- 17/02/2017, 18:05
Netflix רכשה לראשונה(?) הפקות מקור של yes שעלו רק בנטפליקס ישראל. הסדרות: סרוגים, תא גורדין, אורים ותומים, בלו נטלי ואבודים באפריקה.
למעשה זאת הפעם הראשונה שאנשים שלא מנויים ל yes יכולים לצפות בהפקות המקור של החברה בצורה חוקית בסכום חודשי זעום.
למעשה זה לא נכון, כי הרבה מאוד סדרות של יס, כמו גם של הוט, שודרו בערוצים המסחריים. צל של אמת לדוגמה. פאודה לדוגמה.
נכתב ב- 17/02/2017, 23:10
למעשה זה לא נכון, כי הרבה מאוד סדרות של יס, כמו גם של הוט, שודרו בערוצים המסחריים. צל של אמת לדוגמה. פאודה לדוגמה.
יש הבדל בין ערוץ פתוח שרוכש את הסדרה לשידור נוסף חד פעמי לבין הבחירה של ספק תוכן (HOT/yes) לאפשר לסדרה לעלות אצל ספק תוכן מתחרה אחר שמאפשר לכל אחד לצפות בסדרה מתי שרק ירצה (ללא תלות בלוח שידורים) ובעצם לייתר את הצורך להיות מנוי שלך (ה200 ומשהו שקל) ולהיות מנוי על ה VOD (שעולה היום 30 ומשהו שקל - יותר יקר נטפליקס!!).
ערוץ 2 וערוץ 1 לא מתחרים של HOT/yes כי הם לא תחליף ל HOT/yes. נטפליקס כן.
נכתב ב- 02/03/2017, 16:56
אמזון פריים העלו את TAKEN החדשה לשירות, בשידור שבועי.
אם זאת, לא נראה שמתוכננות כתוביות בעברית בקרוב.
At this time, subtitles are not available in Hebrew for Prime Video content. I'm very sorry for this inconvenience.
Customer feedback like yours is very important in helping us continue to improve the experience of using our digital video service. I've forwarded your comment to our Prime Video development team for consideration as we make future improvements.
נכתב ב- 16/03/2017, 01:43
חודש מאי מסתמן כחודש החזק של נטפליקס עם Sense8, Master Of None, Unbreakable Kimmy Schmidt, House of Cards ו-Orange Is The New Black שתגיע בתחילת יוני.
נכתב ב- 18/03/2017, 13:51
מישהו עם משתמש של נטפליקס שיכול לאשר אם עלו תרגומים לכל הפרקים של איירון פיסט? ואם לא לכולם, אז לאילו כן?
נכתב ב- 18/03/2017, 14:11
כל העונה של Iron Fist מתורגמת בנטפליקס.
נכתב ב- 18/03/2017, 14:42
טוב לדעת. מעניין אם כך מדוע הקריעות מתעכבות.
נכתב ב- 18/03/2017, 15:13
IRON FIST על הפנים בכל מקרה
הסדרה הכי גרועה של NETFLIX עד עכשיו
נכתב ב- 18/03/2017, 15:36
אני בכלל לא מסכים איתך. ראיתי שני פרקים עד כה ודי נהנתי. בטח יותר מג'סיקה ג'ונס עם פמיניזם בשקל, או לוק קייג' המשעממת.
נכתב ב- 20/03/2017, 18:19
"מקורות" בתעשייה מדווחים כי נטפליקס החלה לתרגם את הממשק שלה לעברית והחלה לרכוש תכנים ישראלים ולתרגם תוכן זר בכמות גדולה. חברות הטלוויזיה מדווחות על קשיים בתרגום תכנים מחו"ל, כי כל המתרגמים עסוקים בעבודות עבור נטפליקס.
ההערכות מדברות כי המהלך של נטפליקס יקרה בחודשיים הקרובים ולא צפויה להיות לנטפליקס נציגות כלשהי בישראל, למעט משרד יחסי ציבור.
http://www.globes.co...?did=1001181708
נכתב ב- 22/03/2017, 15:32
נטפליקס פועלת להקים מוקד שירות לקוחות מקומי ופרסמה על כך מודעה. בהודעה שפרסמה החברה, היא מחפשת תומכים שמדברים עברית שוטפת עבור לקוחותיה דוברי העברית. היא מציינת כי היא משלמת שכר הוגן, וכי ניסיון קודם יהווה יתרון.
http://www.globes.co...?did=1001182105
נכתב ב- 22/03/2017, 18:03
לאיפה שולחים קורות חיים?
נכתב ב- 22/03/2017, 18:09
איפה, באמת??
נכתב ב- 22/03/2017, 18:18
אני גם רציני חח אני בדיוק מחפש עבודה נוספת.
אבל בטח המוקד יהיה בת"א או משהו...
נכתב ב- 23/03/2017, 00:17
כמו שזה נראה באתר המשרות שלהם, כל המשרות ל EMEA - שזה כולל את ישראל תיאורטית.
כל המשרות הללות מגייסים למרכז באמסטרדם.
נכתב ב- 23/03/2017, 00:50
חח גם אני רציני, אחי...אני גם רציני חח אני בדיוק מחפש עבודה נוספת.
אבל בטח המוקד יהיה בת"א או משהו...
נכתב ב- 27/03/2017, 15:55
כמה דברים שחסרים שהממשק לצופה הישראלי יהיה מושלם:
הם חייבים להסדיר את עיניין עדכון התכנים המתורגמים:
1. שתהיה אופציה לקבל איזה תכנים תורגמו לאחרונה - ולא לרוץ על כל הרשימה של התכנים המתורגמים ולגלות מה חדש, בדפדפן במחשב ולהוסיף "לרשימה שלי".
2. באפליקציות שלהם - טלוויזיה חכמה\סטרימר - אין אופציה לקבל את הרשימה שציינתי ב-1. חייבים להוסיף את זה.
3. והכי חשוב - לקבל עדכון שבועי\על בסיס זמן שאני שהמנוי מגדיר, מה תורגם לאחרונה.
אני מידי פעם מתזכר אותם על זה, צריך שעוד מנויים נלהבים כמוני ילחצו עליהם בנושא.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים