היי חברים, אני נכנס לאתר hebits וכל סרט/סידרה שנמצא שם כולל רק כתוביות באנגלית
מה קרה לכל הכתוביות בעברית? יש פחד מאיזה גוף בסגנון זירה?
נכתב ב- 08/06/2021, 20:59
היי חברים, אני נכנס לאתר hebits וכל סרט/סידרה שנמצא שם כולל רק כתוביות באנגלית
מה קרה לכל הכתוביות בעברית? יש פחד מאיזה גוף בסגנון זירה?
נכתב ב- 08/06/2021, 21:25
נכתב ב- 09/06/2021, 12:56
תוכל לתת דוגמא לטורנט ספציפי? אני רואה בעמוד הראשי שלכל טורנט בשפה זרה יש תרגום.. הורדתי גם כמה מהם והם באמת מכילים את התרגום
נכתב ב- 09/06/2021, 13:42
נכתב ב- 09/06/2021, 15:01
הוא מתכוון כשאתה מסתכל לפני ההורדה רשום תרגום באנגלית ולא רשום בעברית.
אין את הביטוי "תרגום באנגלית" בכלל שם.
יש את שפת המקור של הסרט/סדרה - אנגלית, שפה זרה וכו', אשר מופיעה מצד ימין
ויש את סוג התרגום - כמובן תרגום לעברית - תרגום בצד, תרגום אולפנים או תרגום מובנה, אשר מופיע מצד שמאל
לא ברור לי איפה הבעיה
נכתב ב- 09/06/2021, 17:00
נכתב ב- 09/06/2021, 19:14
תוכל לתת דוגמא לטורנט ספציפי? אני רואה בעמוד הראשי שלכל טורנט בשפה זרה יש תרגום.. הורדתי גם כמה מהם והם באמת מכילים את התרגום
בבקשה 2 סרטים שצילמתי לך :
אני באתר שלהם המון שנים. ולפני שידרוג האתר כל סרט היה מצורף כתוביות בעברית!
לדעתי זה בגלל זירה אחרת אין סיבה אחרת..
מה אתם חושבים?
אורפז כנס לקטגוריה של סרטים, תראה את אותם סרטים שצילמתי לך כעת.. באנגלית?
נכתב ב- 09/06/2021, 19:56
אחרי השדרוג שהם עשו וכל השינויים, אני לא מצליח להוריד בגלל שהטורנט שלי "עושה בעיות" קצת מוזר שהם ככה מחליטים.
בכל אופן אני כבר לא מוריד מהם, יש עוד אתרים ישראלים יותר טובים מהם, שלא יעשו טובות
נכתב ב- 09/06/2021, 20:53
אחרי השדרוג שהם עשו וכל השינויים, אני לא מצליח להוריד בגלל שהטורנט שלי "עושה בעיות" קצת מוזר שהם ככה מחליטים.
בכל אופן אני כבר לא מוריד מהם, יש עוד אתרים ישראלים יותר טובים מהם, שלא יעשו טובות
איזה טראקרים ישראלים יש עוד?
אשמח לקישורים ידידי..
נכתב ב- 09/06/2021, 21:31
אשמח לקישורים ידידי..
Fuzer, איך אתה לא מכיר?
לגבי Hebits, תחלץ על הגרסת שחרור שאתה מעוניין בה ואז תלחץ על ''רשימת קבצים'', שם תראה שמצורף כתובית, אם לזה הכוונה שלך. שמות השחרור באנגלית, אבל למעלה מופיע שם בעברית.
ולגבי Awake.2021.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.x264-MZABI, זה תרגום מוצמד של נטפליקס בתוך הקובץ - ככה פותחים (כל נגן זה טיפה שונה, אותו עיקרון)
להבנתי, יש להם רשימת קליינטים שאינם מורשים\מורשים. יש קליינטים כאלה שלא עובדים טוב וצריך לבטל טראקר HTTPS בפרופיל שלך שם.
הכי טוב שתפנה אליהם בערוץ תמיכה IRC צ'אט או בהודעה . בהצלחה.
נכתב ב- 09/06/2021, 21:59
נכתב ב- 09/06/2021, 22:44
מה זה הבדיחה הזאת רשימת קליינטים לא מורשים?
שטויות במיץ, אני עם הטורנט שנים ומוריד מכל אתר ולא קרה כלום
מאיפה לי? אתה מוזמן לשאול אותם בעצמך.
אני חושב שהם חוסמים קליינטים מסוימים מסיבות מסוימות.
הם רשמו שיש גם קליינטים שפשוט מצריך הורדה של ה-HTTPS בפרופיל וזה יוריד.
נכתב ב- 10/06/2021, 06:11
אשמח לקישורים ידידי..
Fuzer, איך אתה לא מכיר?
לגבי Hebits, תחלץ על הגרסת שחרור שאתה מעוניין בה ואז תלחץ על ''רשימת קבצים'', שם תראה שמצורף כתובית, אם לזה הכוונה שלך. שמות השחרור באנגלית, אבל למעלה מופיע שם בעברית.
ולגבי Awake.2021.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.x264-MZABI, זה תרגום מוצמד של נטפליקס בתוך הקובץ - ככה פותחים (כל נגן זה טיפה שונה, אותו עיקרון)
VLC סרגל כלים למעלה -> כתוביות -> רצועת כתוביות -> HebrewMPC-HC לחץ ימני -> Subtitle Track -> ו Hebrewלהבנתי, יש להם רשימת קליינטים שאינם מורשים\מורשים. יש קליינטים כאלה שלא עובדים טוב וצריך לבטל טראקר HTTPS בפרופיל שלך שם.
הכי טוב שתפנה אליהם בערוץ תמיכה IRC צ'אט או בהודעה . בהצלחה.
שלום לך חבר..
את פייזר אני מכיר, יש עוד טראקר חוץ ממנו לא חושב..
לגבי הסרט awake מכיר את זה שיש עברית מוצמדת.. לקחתי את זה בתור דוגמא..
אבל אם תשים לב, כל הסרטים+כל הסדרות אין יותר תרגום עיברי..
קח את הסרט ה-2 שהבאתי Eye in the Sky
איפה התרגום העיברי? אין נכון...
תכנס לכל סרט וזה לא משנה, חדש ישן אין תרגום עיברי שאתה מוריד את הטורנט..
הם הסירו את כל התרגומים באתר, ויש סיבה לזה תאמין לי..
נכתב ב- 10/06/2021, 07:04
נכתב ב- 10/06/2021, 20:12
הם לא הסירו, הם רק לא רושמים.
הם רושמים אנגלית, זה התרגום, זה השפה של הסרט/סדרה כאילו אנחנו מפגרים ולא יודעים.
בקיצר, עזוב אותך מהאתר הזה, הוא לא שווה
טוב קבל/קבלו עידכון..
הורדתי עכשיו 2 טורנטים, רק את הכתוביות באמת לבדוק האם הכתוביות
באנגלית או עברית, אז הופתעתי כן כן ... הכתוביות בעברית..
למה הם רושמים שם : אנגלית אין לי מושג.. ממש לא מובן לי הקטע הזה!
נכתב ב- 10/06/2021, 20:19
כי הם מפגרים עם קבלות
נכתב ב- 10/06/2021, 21:02
מה שאתה רואה בתוך הטורנט עצמו זה המידע שנמצא בתוך הקובץ MKV עצמו, בקובץ MKV יש כתוביות באנגלית ובצד התרגום בעברית שהוא לא מופיע, הוא כקובץ נפרד.
אם הם היו שמים את הקובץ תרגום בתוך ה-MKV עצמו, היית רואה עברית ואנגלית (בתנאי שהם הגדירו אותו כעברית..... מה שלא בטוח שהם מבצעים...)
נכתב ב- 10/06/2021, 21:32
MetallicA - מצטער להגיד לך, אבל אתה נשמע כמו ילד בכיין עם פיפי בתחתונים. אף טראקר לא עובד בשבילך, אלא למען כולם. ואל תשכח שאף אחד לא מקבל על זה כסף, כולם עושים את זה מזמנם החופשי, אז אם לא טוב לך, אתה גם יכול ללכת לחפש כי אף אחד באמת לא עושה לך טובות.
לגבי התרגומים, הם עדיין קיימים. מה שרשום מצד שמאל לסוג התרגום (עברית / אנגלית / שפה זרה וכו') זו שפת המקור, כלומר השפה שמדברים בה. תמיד יש תרגום עברי לכל תוכן בשפה שהיא לא עברית.
נכתב ב- 10/06/2021, 22:22
נכתב ב- 10/06/2021, 22:24
אתה לא אומר את הדעה שלך, אתה משמיץ אנשים.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים