עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

בחודש הבא יפתח יס פלנט בראשל"צ

• אנא התחבר בכדי להגיב
168 תגובות לנושא זה

#1 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎10:57

מתחם הקולנוע של קבוצת תיאטראות ישראל, מפעילת יס פלנט ורשת רב-חן, בנוי כמגה-קומפלקס הכולל 26 אולמות מתקדמים ובכלל זה ארבעה אולמות ‏VIP‏, אולם ‏IMAX‏, שני אולמות אירועים וכ-2,000 מקומות חנייה.

השטחים במקום הושכרו לרשת ההמבורגרים ‏Black Bar 'n' Burger‏, למסעדת טוקו - מטבח אסייתי-דרום אמריקני של השף ניצן רז, שהוא הבעלים של המסעדות "אונו" ו"סושיסמבה", למסעדת דיאנא מנצרת, לרשת הגלידריות אייסברג, לרשת המסעדות

האיטלקיות טרנטינו, למקדונלד'ס, לקפה גרג, לשוקולד בר ‏FANTASIA‏ ולפאב ‏‎55 Draft & More‎‏.

תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

http://www.globes.co...?did=1000748955

#2 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎11:03

מה לעזאזל הם עשו ללוגו?

#3 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎11:14

לפחות עכשיו יהיה פחות לחץ - גם בסינימה וגם בפלאנט.

#4 Zolten253

Zolten253

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 216 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎11:54

מישהו אמר The Dark Knight Rise? סוף סוף לא צריך להרחיק עד קרית באיליק (פעמיים ועוד פעמיים בקולנוע רגיל) כמו עם הסרט הקודם למרות שהיה
שווה את זה!!!

וזה עונה גם על העניין הבא http://srita.net/201...r/#comment-3466

#5 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎12:12

איזה כיף, מקווה שכל הערסים של בת ים וחולון ישארו בסינמה והשאר ילכו ליס פלאנט.
  • rotembal, iTochSubs ו GReddy אוהבים את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#6 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎13:18

עוד חודשיים, לא בחודש הבא (לפי מה שאחראית פניות הציבור שלהם אמרה בימים האחרונים בפייסבוק).
וה-IMAX דיגיטלי (=קטן).

וזולטן, אין IMAX בקרית ביאליק יותר (נסגר אחרי "האביר האפל"), אז בכל מקרה לא תצטרך לנסוע לשם.

#7 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎13:28

אגב, עברתי שם לפני כמה ימים ואני בטוח שבימי העומס יהיו פקקים מטורפים, הרי יש רק 2 דרכים להגיע לשם וגם הן עם נתיב אחד.
מה שכן, לפחות תהיה שם חנייה ובשפע. לא רק שיש את החניון העצום של הסופרלנד, אלא גם מוסיפים עוד חניון.

- סטיבן רייט.

#8 GReddy

GReddy

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎14:02

נראה טוב, ואם רשת כמו בלק עברו מסינמה סיטי למתחם הנ"ל כנראה שזה אומר משהו.
בכל אופן - צריך לחכות ולראות בעין, כמובן שישנה אפשרות של נדידת הערסיאדה המצוייה.. ממש כמו בסינמה סיטי..
Just Believe.
Posted Image

#9 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎14:04

נראה טוב, ואם רשת כמו בלק עברו מסינמה סיטי למתחם הנ"ל כנראה שזה אומר משהו.

אסור שיהיה להם סניף נוסף גם ביס פלנט? בכל מקרה, אכלתי בבלאק והאוכל שם פשוט לא טעים. עדיף לקנות בהמורגריות אחרות.
  • yosefddd אוהב את זה

#10 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎14:05

בלאק עברה/מתרחבת ליס פלאנט כי מוזס אונסת להם את הצורה בסינמה סיטי.. בלאק בכלל מחוץ למתחם (איפה שהחנויות טבע הנידחות), בעוד שמוזס הוא בדיוק באמצע המתחם.

#11 GReddy

GReddy

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎14:14

א. אורפז - אתה לגמריי צודק. וזאת כנראה הסיבה האמיתית.
ב. d1f2 - לגבי האוכל כל אחד והטעם שלו, אבל בקטע הזה אני איתך לגמריי. והם סגרו לגמריי את הסניף הנ"ל, לא פתחו אחד בנוסף.
Just Believe.
Posted Image

#12 Zolten253

Zolten253

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 216 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎15:14

עוד חודשיים, לא בחודש הבא (לפי מה שאחראית פניות הציבור שלהם אמרה בימים האחרונים בפייסבוק).
וה-IMAX דיגיטלי (=קטן).

וזולטן, אין IMAX בקרית ביאליק יותר (נסגר אחרי "האביר האפל"), אז בכל מקרה לא תצטרך לנסוע לשם.

קטן יחסית אבל עדיין מרשים לפחות איכות תמונה יותר חדה למרות שאם כבר היו עושים IMAX HD שהבנתי שזה גם חד יותר אבל לא מקטין את הגודל

ודרך אגב הוא נסגר אחרי אווטר (ראיתי אתותו שם אבל לא נסעתי במיוחד וניחא עוד חודשיים עדיין זה יגיע בזמן לעליית האביר האפל

#13 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎16:00

אתה לא תרגיש בהבדל באיכות התמונה. היא יותר חדה בשביל שתראה כמו שצריך על המסך היותר גדול. IMAX HD זה רק FPS שונה (48 במקום 24), מה שלא יעזור לך בשום סרט קולנוע, חוץ מ"ההוביט" שהוא הראשון שמצולם ככה.
לא הייתה ל"אווטאר" גירסאת IMAX. הם משתמשים באולם הזה ומקרינים על חלק מהמסך. הם מכרו את מקרן ה-IMAX שלהם ואת הזיכיון אחרי "האביר האפל".

#14 JokerSubs

JokerSubs

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 477 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎16:26

עדיין יש לי את היס פלאנט רמת-גן ב-7 דקות נסיעה ואת סינמה סיטי גלילות ב-20.
נראה לכם יש איזה סרט שממש שווה לסוע בשבילו לראשון?

ד"א, מישהו עוד הולך לכל הגלובוסים והרב-חנים למינהם? או שהם פשוט נועדו להרחיק את הילדים הקטנים מהרגליים שלנו כשאנחנו רואים סרטים?

#15 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎16:30

אני גר במרחק שעה נסיעה, ואם יהיה סרט שממש אחכה לו והוא ייצא ב-IMAX (כש"עלייתו של האביר האפל" יוצא אני בחו"ל, אבל יש עוד כמה סרטים ב-IMAX השנה), יש מצב שאסע בשביל זה. אראה אחרי פעם אחת כמה המסך גדול יותר ממסך קולנוע רגיל.

#16 Zolten253

Zolten253

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 216 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎16:59

אני גר במרחק שעה נסיעה, ואם יהיה סרט שממש אחכה לו והוא ייצא ב-IMAX (כש"עלייתו של האביר האפל" יוצא אני בחו"ל, אבל יש עוד כמה סרטים ב-IMAX השנה), יש מצב שאסע בשביל זה. אראה אחרי פעם אחת כמה המסך גדול יותר ממסך קולנוע רגיל.

1. יש את פרומתאוס וההוביט

2. אתה בחו"ל עוד יותר טוב.. יש יותר איכותי ויותר מבחר דרך אגב איפהנ אתה בחו"ל אם אתה באוסטרךיה או קרוב לשם יש שם את האיימקס הכי גדול

3. האיימקס הסטנדרטי הוא גובה 22 מטר ו16.5 לרוחב הדיגטלי לגובה הוא 20 מטר שזה שווה ערך לבניין בגובה 4-6 קומות שזה מטורף למסך קולנוע

#17 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎19:26

1) אם אני לא טועה, ב"פרומתאוס" צילמו רק כמה סצינות בודדות ב-48 FPS בשביל הניסיון, והסרט לא ישוחרר ככה לקולנוע. הסרט צולם "רק" ב-3D. גם ככה הסרט יוצא לפני פתיחת בית הקולנוע. "ההוביט" זה הסרט היחיד שידוע שיצולם ב-48 FPS עד סוף 2013 כרגע, ומהניסיון הקצר בכנס קולנוע אנשים לא אהבו כל כך את השיטה. חוץ מזה, כל הסרטים שמתאימים ל-IMAX HD הם סרטי טבע של שעה, לא נראה לי שזה ישנה משהו.

2) הייתי ב-IMAX הכי גדול בעולם באוסטרליה. לצערי הסרט היחיד שהיה באותו זמן הוא Sucker Punch, אבל לפחות נהנתי מהאקשן. אני כל כך מצטער שפספסתי את "שודדי הקאריביים 4" (רק בשבועיים!). ואני אהיה בלוס אנג'לס באותו הזמן. הבנתי שה-IMAX שב-AMC Universal City Walk הכי גדול שם. אתה יודע במקרה אם יש משהו אחר? אני מחכה שיפתחו את הזמנת הכרטיסים.

3) לא אמרתי שזה יהיה גרוע. אני גר די רחוק (שעה וחצי נסיעה), ואני יודע בוודאות שאתייצב שם ל"סקייפול" ו"ההוביט". רק ברור ש-IMAX "אמיתי" יותר טוב.

אני מקווה שהקולנוע יפתח בכלל הקיץ. בהתחלה אמרו יוני, עכשיו בפייסבוק עדכנו ליולי. אם המתחם נפתח עוד חודשיים, הוא אמור להיות בנוי ברובו. למה התמונות הן הדמיית מחשב?

#18 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎19:48

אני מקווה שהקולנוע יפתח בכלל הקיץ. בהתחלה אמרו יוני, עכשיו בפייסבוק עדכנו ליולי. אם המתחם נפתח עוד חודשיים, הוא אמור להיות בנוי ברובו. למה התמונות הן הדמיית מחשב?

כי יש לפחות עוד חודש וחצי עד יולי וכנראה שהמבנה עוד לא מוכן. לשם השוואה, אני זוכר שגם סינמה סיטי בראשל"צ יומיים לפני הפתיחה הוא כולו היה מלא בניילונים ולא מוכן בכלל.

#19 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎19:56

אמן אחי... פשוט בושה להסתובב בסינמה סיטי בסופ"ש

#20 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎20:01

אמן אחי... פשוט בושה להסתובב בסינמה סיטי בסופ"ש

לגמרי, ביום חמישי עוד אפשר לסבול, אבל המתחם פשוט מפוצץ.
בשישי שבת כולם ילדודס וערסי צעצוע שחשים ת'צמם, אי אפשר ככה, אני בא רק לסרט וישר חותך למקום אחר.

זיפק, כבר אמרתי שהייתי באזור לפני כמה ימים, המתחם נראה ממש קרוב לסיום מבחינה חיצונית, ואני מניח שבפתיחה לא הכל יהיה פתוח.
ככה גם היה בסינמה סיטי - הקומה התחתונה לא נפתחה וכמה חנויות עוד לא נפתחו.

- סטיבן רייט.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים