בקשה להבאת טרול למשתמש Heisenberg
נכתב ב- 19/04/2012, 16:10
אשמח אם תשקלו את הבקשה.
נכתב ב- 19/04/2012, 17:27
נקודה טובה. אולי תוסיפו דירוג לפני ה-excellent שכתוב בו "ילד מפגר שגרוע בכל תחום"?מצד אחד אתה צודק, מצד שני הדירוג שלו בפורום הוא excellent. דילמה.
נכתב ב- 19/04/2012, 22:34
בתכלס, הוא לא מצליח לעשות תרגום בלי שגיאות כתיב.
נכתב ב- 20/04/2012, 05:14
נכתב ב- 21/04/2012, 12:27
נכתב ב- 21/04/2012, 15:37
אז מה אם הוא לא מתרגם מעולה, לפחות הוא משתדל ומנסה לתקן את עצמו.
בזמן האחרון יש פה יותר מידי אנשים עם האף למעלה.
יאללה צאו מהסרט, בסך הכל פורום.
אנשים נכנסים לפה בשביל להעביר את הזמן ולהתעדכן, לא בשביל לפתח ריבים.
- charge ו Heisenberg אוהבים את זה
נכתב ב- 21/04/2012, 15:48
מצד אחד אתה צודק, מצד שני הדירוג שלו בפורום הוא excellent. דילמה.
נכתב ב- 21/04/2012, 15:50
יותר כמו:http://www.youtube.com/watch?v=YKUOB8MN4Kc
מצד אחד אתה צודק, מצד שני הדירוג שלו בפורום הוא excellent. דילמה.
נכתב ב- 21/04/2012, 15:54
נכתב ב- 21/04/2012, 16:20
להגיד לך את האמת? אם הוא היה פשוט סתם איש שיושב ומתרגם בצורה גרועה, באמת שלא היה אכפת לי. בכלל. פשוט לא הייתי משתמש בתרגום שלו.אם כבר אתה זה שאמור לקבל טרול.
אבל כשהוא גם מתרגם גרוע וגם דוחף את החפירות שלו על אותם תרגומים גרועים לכל חור אפשרי בפורום הזה, וגורר אחריו ריבים (פשוט תסתכל על האשכולות שהוא פתח, על הכמות שלהם ועל מספר העמודים בהם) - זה כבר מעצבן אותי, ועוד הרבה אנשים כאן חוץ ממני.
נ.ב: "משתדל ומנסה לתקן את עצמו"? חחח, אתה רציני? הוא אמר פה בעצמו שהוא לא טורח אף פעם לעשות הגהה ושלגמרי לא אכפת לו מכל הטעויות שלו. הוא אפילו טען פעם שהוא שם לב לאיזושהי שגיאה ובא לתקן אותה, אבל אז חשב לעצמו שלאף אחד לא יהיה אכפת אז הוא ויתר.
נכתב ב- 21/04/2012, 16:26
להגיד לך את האמת? אם הוא היה פשוט סתם איש שיושב ומתרגם בצורה גרועה, באמת שלא היה אכפת לי. בכלל. פשוט לא הייתי משתמש בתרגום שלו.
אם כבר אתה זה שאמור לקבל טרול.
אבל כשהוא גם מתרגם גרוע וגם דוחף את החפירות שלו על אותם תרגומים גרועים לכל חור אפשרי בפורום הזה, וגורר אחריו ריבים (פשוט תסתכל על האשכולות שהוא פתח, על הכמות שלהם ועל מספר העמודים בהם) - זה כבר מעצבן אותי, ועוד הרבה אנשים כאן חוץ ממני.
נ.ב: "משתדל ומנסה לתקן את עצמו"? חחח, אתה רציני? הוא אמר פה בעצמו שהוא לא טורח אף פעם לעשות הגהה ושלגמרי לא אכפת לו מכל הטעויות שלו. הוא אפילו טען פעם שהוא שם לב לאיזושהי שגיאה ובא לתקן אותה, אבל אז חשב לעצמו שלאף אחד לא יהיה אכפת אז הוא ויתר.
אז הוא לא רוצה לתקן את עצמו ונחמד לו שהתרגומים שלו הם חרא (למרות שראיתי נושא שהוא פתח בבקשה לעזרה בתרגומים של כל מיני שמות..), אז אולי הוא בכל זאת מנסה להשתפר?
בכל מקרה יש פה המון וויכוחים וריבים גם בלי קשר אליו - אתה מוזמן להיכנס לאשכול ספאם ולראות שכל עמוד שני יש וויכוח על משהו.
פשוט תתבגרו כבר ותפסיקו להיות ילדים שמתעסקים בחרא.
- charge אוהב את זה
נכתב ב- 21/04/2012, 16:31
איך זה בדיוק מסתדר?אז הוא לא רוצה לתקן את עצמו ונחמד לו שהתרגומים שלו הם חרא, אז אולי הוא בכל זאת מנסה להשתפר?
נכתב ב- 21/04/2012, 16:32
להגיד לך את האמת? אם הוא היה פשוט סתם איש שיושב ומתרגם בצורה גרועה, באמת שלא היה אכפת לי. בכלל. פשוט לא הייתי משתמש בתרגום שלו.
אם כבר אתה זה שאמור לקבל טרול.
נכתב ב- 21/04/2012, 16:36
- eladfo אוהב את זה
נכתב ב- 21/04/2012, 16:45
איך זה בדיוק מסתדר?
אז הוא לא רוצה לתקן את עצמו ונחמד לו שהתרגומים שלו הם חרא, אז אולי הוא בכל זאת מנסה להשתפר?
אולי אם היית מצטט את כל מה שכתבתי כולל הסוגריים, היית מבין איך זה מסתדר.
בקיצור, טרול או לא טרול, מה זה משנה בכלל?
אתה רוצה להתעלם ממנו? אני בטוח שיש במערכת אפשרות לא להציג הודעות של משתמש ספציפי.
נכתב ב- 21/04/2012, 16:47
זו הייתה אמורה להיות ציניות? טוב... בכ"מ, זה שהוא מחפש שמות של דמויות זה לא אומר שהוא מנסה להשתפר, כל עוד הוא לא שם זין על כל הטעויות הרבות שהוא עושה.
איך זה בדיוק מסתדר?
אז הוא לא רוצה לתקן את עצמו ונחמד לו שהתרגומים שלו הם חרא, אז אולי הוא בכל זאת מנסה להשתפר?
אולי אם היית מצטט את כל מה שכתבתי כולל הסוגריים, היית מבין איך זה מסתדר.
בקיצור, טרול או לא טרול, מה זה משנה בכלל?
אתה רוצה להתעלם ממנו? אני בטוח שיש במערכת אפשרות לא להציג הודעות של משתמש ספציפי.
ולהתעלם מההודעות שלו לא יעזור כשבכל אשכול שהוא פותח מגיבים מיליון איש ורבים איתו.
נכתב ב- 21/04/2012, 17:15
נכתב ב- 21/04/2012, 17:20
וואי שתוק כבר סעמק
- eladfo, HomerSimpson ו lidor_1050 אוהבים את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים