אחת הסיבות שטורק חייב לשרוד
נכתב ב- 25/03/2011, 20:25
במיוחד בזמנים אלו אנו זקוקים לכל התמיכה האפשרית מגולשי האתר, החל מהבנה וידיעה מי הם צוות qsubs ומעשיהם, כיצד הם פוגעים בסצינה ובגולשים, ועד תרומה כספית לאתר על מנת לדאוג שצוות qsubs לא ינצח ויצליח להשתלט על הסצינה.
כאשר דבר כזה כן יקרה ואם טורק ייסגר, כל הגולשים יהיו פשוט תלויים בצוות qsubs מסיבה אחת - שליטה.
מאחר ויש מספר אנשים שנכנעים לדרישות qsubs ואף נותנים להם במה שלמה על פני מתרגמים אחרים, לא תהיה ברירה לגולשים אלא לחכות תמיד לתרגומים של צוות qsubs שיגיעו באיחור רב כמו שאנו רגילים אליהם כיום.
לא תהיה שום הזדמנות למתרגמים אחרים, בצוותים אחרים או עצמאיים לזכות לבמה הוגנת, שווה ומכובדת לתרגומים שלהם וזה יגרום לפרישתם מהסצינה כולה.
טורק ידוע בבמה הנהדרת והגדולה שלו לתרגומים מתחרים לאלו של qsubs, במיוחד למתרגמים עצמאיים.
מי שעדיין לא יודע, צוות qsubs מנסה לתרגם כל סרט שיוצא בשל אגו מנופח ורצון לשלוט בסצינה, אך מתרגם אותם באיחור רב מאוד משאר המתרגמים בסצינה ולכן אתר טורק מפריע לצוות qsubs להשתלט על הסצינה מבחינה זו.
אנו מקווים לפרט לכם על עניין זה בצורה נרחבת בעתיד הקרוב יחד עם מידע נוסף.
בשל חוסר זמן ועדיפות נמוכה יותר, אנו מתעכבים בפרסום מידע זה כפי שהובטח בעבר (לא שכחנו זאת).
http://www.torec.in/...
נכתב ב- 25/03/2011, 20:36

נכתב ב- 25/03/2011, 20:44
נראה לי שה"תקלה" לא הייתה במערכת התרומות, אלא בקריעה של תרגומי ה-IDX/SUB, מה שגרם לכל התורמים לברוח.
באמת, תסתכלו כאן, חבל שלא צילמתי, לפני 3 חודשים הרשימה הייתה גדולה פי כמה.
מי אמר שהמאבק לא מצליח?
נכתב ב- 25/03/2011, 20:45
נכתב ב- 25/03/2011, 20:46
זה לא שהכתוביות משוחררות בפורמט SUB/IDX, אלא שהן "מתעכבות" (הזמן שבו יוצא ה-SRT).
אמרנו כבר "בועת טורק"?
הוא מנסה להסתיר מהם את קיומו של הפורמט המוגן.
ועל-סמך זה קל להמשיך לבנות תיאורית קונספירציה.
זה קל מאוד לכתוב כל מה שמתחשק לך כשאסור להגיב.
נכתב ב- 25/03/2011, 20:50
עשרות פעמים לי אישית במייל הוא אמר את זה, יאללה נמאס, שיוציא את הכל (למרות שאין לו כלום) במילא הגנתינים שלו, הפלסטלינות חסרי עמוד שידרה, יאמינו לכל מילה שהוא יוציא מהפה.
זה לא משנה כבר לכל מי שגולש פה, כולם יודעים מי זה החלאה הזה וככה זה ישאר, לדעתי האישית מי שתומך באתר שלו ומשלם VIP ומאמין לכל מה שהוא אומר והולך אחריו, הוא יותר גרוע אפילו ממנו, כמה פתטיים ואפסים אנשים יכולים להיות?
אני גם מאוכזב מאוד מצוות אקסטרים שהחליטו לצאת כנגד סאבסנטר, רבים מהם רשמו בחתימה שלהם "מי שמעריך מתרגמים לא מוריד מהאתר שפוגע בהם - SubsCenter".
כש-Q יצאו למאבק וביקשו מהם להצטרף למאבק נגד טורק הם סירבו ונמנעו להיכנס למלחמות סתם, למרות שבילד פגע בכל המתרגמים מכל הצוותים, אבל לצאת נגד סאבסנטר זה בדק גמור מבחינתם כשהבסיס לזה הוא אישי בלבד ולא פגיעה במתרגמים שלהם.
אם הסצינה הייתה בנויה על קשרים אישיים וכל פעם שאנשים רבו ביניהם התרגומים היו מופסקים או לא מועלים לאתרים השונים, הסצינה בכלל לא הייתה קיימת.
מה שצוות אקסטרים משדר כרגע זה שסאבסנטר הוא האתר בפוגע במתרגמים הכי הרבה. אבל טורק בסדר מבחינתם יותר מסאבסנטר כך שהם לא מציינים שום מאבק נגדו.
כתוצאה מכך מצטייר המעמד הבא לפי איך שזה נראה:
מקום ראשון: סרטים/טורק- לא פוגעים במתרגמים.
מקום אחרון: סאבסנטר- כן פוגע במתרגמים.
כרגע אני רואה את זה בדרך אחת, אקסטרים מעליבים את Q מעצם זה שהם אומרים את זה, אחרי כל מה שראינו שטורק עשה למתרגמים את המוות, הם מעזים לצאת נגד סאבסנטר לפני שהם בכלל יוצאים נגד טורק?
רק לי זה נשמע לא בסדר?!
לפני שכולם יתחילו, אני מנהל בסאבסנטר... SO WHAT?!?
הרבה לפני שהפכתי להיות מנהל שם (לפני שבועיים) הייתי גולש בפורום QSUBS כמה שנים טובות ויש לי דעה משל עצמי, כמו שהייתה לי כל השנים.
זו הדעה שלי והיא אינה מייצגת את אתר סאבסנטר!!

נכתב ב- 25/03/2011, 20:51
נווווווווווו מתי תפרסם כבר?!אנו מקווים לפרט לכם על עניין זה בצורה נרחבת בעתיד הקרוב יחד עם מידע נוסף.
בשל חוסר זמן ועדיפות נמוכה יותר, אנו מתעכבים בפרסום מידע זה כפי שהובטח בעבר (לא שכחנו זאת).
אני מת פה מהמתח!!!!!!1
תעשה לי ילד!!!!!!!1
נכתב ב- 25/03/2011, 21:01
האתר שלו בנפילה גדולה, מטומטם מי שתורם לאתר הזה ומכניס כסף לכיס שלו.
גם עושה כסף,גם גונב תרגומים ומשנה את הקרדיט ,אין מילה אחת טובה לתת לו אפילו.
הוא תקוע על התרגום "דבש" כבר חודש שלם....חחחח VIP עלק.
נכתב ב- 25/03/2011, 21:05
תמשיכו עם הפורמט החדש, זה עושה פלאים.
האתר שלו בנפילה גדולה, מטומטם מי שתורם לאתר הזה ומכניס כסף לכיס שלו.
גם עושה כסף,גם גונב תרגומים ומשנה את הקרדיט ,אין מילה אחת טובה לתת לו אפילו.
הוא תקוע על התרגום "דבש" כבר חודש שלם....חחחח VIP עלק.

http://www.torec.net/vip
שמתם לב ל"עלייה החדה"?
כשאנשים מפסיקים לשלם על שירות שלא מקבלים בו כלום, אז קוראים לזה תקלה.
טוב לדעת...
נכתב ב- 25/03/2011, 21:05
בקרוב מאוד הוא יפרסם את זה, הוא דואג לגבות את זה כל הזמן ובשלושה מחשבים שונים (כולם במרתף של ההורים).
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 25/03/2011, 21:15
נכתב ב- 25/03/2011, 23:46
נכתב ב- 26/03/2011, 03:53
הם מאמינים לשקרים של עצמם. צמד חמד.
איך וכיצד לא ראיתי את הדברים בזמנו איני מבין.
נכתב ב- 26/03/2011, 07:05
הוא צריך להיות בתא אחד עם הנשיא לשעבר קצב.
מרוב אגו מנופח שלך. לא ראית אף אחד. זה גם קורה לקיק הסגן שלו. אבל יום אחד הוא גם יעזוב.
נכתב ב- 26/03/2011, 07:27
הוא צריך להיות בתא אחד עם הנשיא לשעבר קצב.
מרוב אגו מנופח שלך. לא ראית אף אחד. זה גם קורה לקיק הסגן שלו. אבל יום אחד הוא גם יעזוב.
הצחקת לי את העגולים

נכתב ב- 26/03/2011, 12:55
זה מגוחך אנחנו שומעים את אותם הבירבורים והשטויות שהוא מוציא מהפה שלו כבר שנים, "אתה עוד תדע את האמת על קיו סאבס כשאני אחליט לפרסם"- הציטוט המפורסם ביותר של דבילד...
עשרות פעמים לי אישית במייל הוא אמר את זה, יאללה נמאס, שיוציא את הכל (למרות שאין לו כלום) במילא הגנתינים שלו, הפלסטלינות חסרי עמוד שידרה, יאמינו לכל מילה שהוא יוציא מהפה.
זה לא משנה כבר לכל מי שגולש פה, כולם יודעים מי זה החלאה הזה וככה זה ישאר, לדעתי האישית מי שתומך באתר שלו ומשלם VIP ומאמין לכל מה שהוא אומר והולך אחריו, הוא יותר גרוע אפילו ממנו, כמה פתטיים ואפסים אנשים יכולים להיות?
אני גם מאוכזב מאוד מצוות אקסטרים שהחליטו לצאת כנגד סאבסנטר, רבים מהם רשמו בחתימה שלהם "מי שמעריך מתרגמים לא מוריד מהאתר שפוגע בהם - SubsCenter".
כש-Q יצאו למאבק וביקשו מהם להצטרף למאבק נגד טורק הם סירבו ונמנעו להיכנס למלחמות סתם, למרות שבילד פגע בכל המתרגמים מכל הצוותים, אבל לצאת נגד סאבסנטר זה בדק גמור מבחינתם כשהבסיס לזה הוא אישי בלבד ולא פגיעה במתרגמים שלהם.
אם הסצינה הייתה בנויה על קשרים אישיים וכל פעם שאנשים רבו ביניהם התרגומים היו מופסקים או לא מועלים לאתרים השונים, הסצינה בכלל לא הייתה קיימת.
מה שצוות אקסטרים משדר כרגע זה שסאבסנטר הוא האתר בפוגע במתרגמים הכי הרבה. אבל טורק בסדר מבחינתם יותר מסאבסנטר כך שהם לא מציינים שום מאבק נגדו.
כרגע אני רואה את זה בדרך אחת, אקסטרים מעליבים את Q מעצם זה שהם אומרים את זה, אחרי כל מה שראינו שטורק עשה למתרגמים את המוות, הם מעזים לצאת נגד סאבסנטר לפני שהם בכלל יוצאים נגד טורק?
רק לי זה נשמע לא בסדר?!
הרבה לפני שהפכתי להיות מנהל שם (לפני שבועיים) הייתי גולש בפורום QSUBS כמה שנים טובות ויש לי דעה משל עצמי, כמו שהייתה לי כל השנים.
בגלל זה החלטת להכניס הערות נגדם בתרגומים שלהם?
http://www.subscente...6.HDTV.XviD-LOL
Mad.Love.S01E06.HDTV.XviD-LOL
הורד
במידה ונמצאו טעויות, נשמח לשמוע על כך בצור קשר.
הועלה ע'י:King_James25.03.2011 ,10:1536 הורדות
נכתב ב- 26/03/2011, 13:56
אני העלתי, אבל בהחלט לא רשמתי את זה..זה מגוחך אנחנו שומעים את אותם הבירבורים והשטויות שהוא מוציא מהפה שלו כבר שנים, "אתה עוד תדע את האמת על קיו סאבס כשאני אחליט לפרסם"- הציטוט המפורסם ביותר של דבילד...
רק לי זה נשמע לא בסדר?!
הורד
מה שכן זה לא מופיע כרגע ויש שני סיבות:
או שהמצאת את זה לגמרי ואתה עלוב ופתטי או שמישהו עם גישות העלאה ערך את זה ויש הרבה כאלה.
לי יותר הגיוני נשמעת האפשרות הראשונה...

נכתב ב- 26/03/2011, 13:58
אני העלתי, אבל בהחלט לא רשמתי את זה..זה מגוחך אנחנו שומעים את אותם הבירבורים והשטויות שהוא מוציא מהפה שלו כבר שנים, "אתה עוד תדע את האמת על קיו סאבס כשאני אחליט לפרסם"- הציטוט המפורסם ביותר של דבילד...
רק לי זה נשמע לא בסדר?!
הורד
מה שכן זה לא מופיע כרגע ויש שני סיבות:
או שהמצאת את זה לגמרי ואתה עלוב ופתטי או שמישהו עם גישות העלאה ערך את זה ויש הרבה כאלה?...
לי יותר הגיוני נשמעת האפשרות הראשונה...
אתה עיוור או משהו כזה?
לא רק שזה עדיין שם, גם רשום שאתה העלית את זה וציינת מקודם שאתה מנהל שם.
אז אתה עכשיו שקרן מגעיל.
או אפשרות נוספת שחי זה שכתב את זה.

נכתב ב- 26/03/2011, 14:02
נכתב ב- 26/03/2011, 14:10
לא הספיק לכם הסיפור עם הפרטיים, אז עכשיו אתם מתגרים באקסטרים?!?
בסוף עוד תביאו לכך שכל המתרגמים בסצינה ישחררו תרגומים בדומה לקיו, ואף למעלה מזה - ובצדק. כל אלה שמוצאים עוז בנפשם לבצע פגיעות בזויות שכאלה במתרגמים (גם בטורק וגם בסנטר) פשוט מחשבים את קיצם לאחור.
כדאי מאד שתעשו חושבים מאד עמוק ורציני בעניין (גם אם הוכחתם כבר שהדבר הרבה מעבר ליכולותיכם). אחרת, בדומה לטורק, תהפכו אף אתם למפגע סביבתי בסצינה.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים