עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

NBA

• אנא התחבר בכדי להגיב
415 תגובות לנושא זה

#1 DolevN

DolevN

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎05:58

מיאמי הפסידה לבוסטון

סקרמנטו ניצחו עומרי כספי עם 10 נק'

#2 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎07:32

מיאמי ניצחה את פילדלפיה...
תמונה שפורסמה

#3 subbie

subbie

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• Q-Fame
  • 2,488 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎09:12

טימי חי ובועט.

#4 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎11:45

סאן אנטוניו חרא קבוצה :P

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#5 DolevN

DolevN

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2010‏, ‎16:48

מיאמי בוסטון המשחק בליגה הסדירה הנצפה בכל הזמנים. 7.43 אנשים

#6 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎30/10/2010‏, ‎12:11

מיאמי הביסה את אורלנדו...
תמונה שפורסמה

#7 DolevN

DolevN

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎31/10/2010‏, ‎08:25

כספי עם 20 נק' מנצח את קליבלנד 6 מ7 שלשות

#8 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎03/11/2010‏, ‎22:05

מיאמי פירקה את מינסוטה 32 הפרש במשחק מדהים...
כספי וסקרמנטו ניצחו לפני יומיים את טורונטו אחרי שהיו בפיגור גדול במחצית...
תמונה שפורסמה

#9 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2010‏, ‎20:58

מיאמי מאכזבים מאוד עד עכשיו, ולברון מאכזב אותי במיוחד, הייתי בטוח שהוא הולך להיות הדומיננטי ובינתיים וויד הרבה יותר טוב ממנו.

#10 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2010‏, ‎01:13

מיאמי מאכזבים מאוד עד עכשיו, ולברון מאכזב אותי במיוחד, הייתי בטוח שהוא הולך להיות הדומיננטי ובינתיים וויד הרבה יותר טוב ממנו.

אתה מבין בכדורסל?
כי מה שאמרת בכלל לא נכון, בכדורסל לא רק מי שקולע הכי הרבה נקודות הוא הכי טוב...
אם תשים לב לברון ג'יימס עם סטטיסטיקה של כמעט טריפל דאבל למשחק.. ובמשחק האחרון הוא גם עשה טריפל דאבל.
מיאמי מאכזבים נכון, אתמול זה היה פשוט ביזיון. הם הובילו ב22 הפרש וב8 הפרש ב-20 שניות לסיום, אבל מילסאפ צלף 3 שלשות רצופות שבכל הקריירה שלו הוא קלע 2 מ20 וכולל סל בשניה האחרונה שכפה הארכה.
בהארכה הם ניצחו את מיאמי, לברון ג'יימס היה חלש מול יוטה ולמרות זאת עשה טריפל דאבל אבל יש משחקים כאלה שהאחוזים גרועים זה קורה.
אם תשים לב, לברון שולט במשחק של מיאמי והוא שחקן לא אנוכי ולכן לא אכפת לו לחלק לכולם נקודות במקום שהוא יעשה בעצמו.. ווייד קצת אנוכי ולרוב הולך ישירות אל הסל.
מה שאני לא אוהב אצל וויד זה שהוא ניכנס עם הראש בקיר וכמעט יש לו כל משח 2-3 עבירות תוקף.
תמונה שפורסמה

#11 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2010‏, ‎01:46

אתה מבין בכדורסל?
אם תשים לב לברון ג'יימס עם סטטיסטיקה של כמעט טריפל דאבל למשחק.. ובמשחק האחרון הוא גם עשה טריפל דאבל.
מיאמי מאכזבים נכון, אתמול זה היה פשוט ביזיון. הם הובילו ב22 הפרש וב8 הפרש ב-20 שניות לסיום, אבל מילסאפ צלף 3 שלשות רצופות שבכל הקריירה שלו הוא קלע 2 מ20 וכולל סל בשניה האחרונה שכפה הארכה.
בהארכה הם ניצחו את מיאמי, לברון ג'יימס היה חלש מול יוטה ולמרות זאת עשה טריפל דאבל אבל יש משחקים כאלה שהאחוזים גרועים זה קורה.
אם תשים לב, לברון שולט במשחק של מיאמי והוא שחקן לא אנוכי ולכן לא אכפת לו לחלק לכולם נקודות במקום שהוא יעשה בעצמו.. ווייד קצת אנוכי ולרוב הולך ישירות אל הסל.
מה שאני לא אוהב אצל וויד זה שהוא ניכנס עם הראש בקיר וכמעט יש לו כל משח 2-3 עבירות תוקף.

אני לא חושב שיש ספק לגבי מי יותר מוכשר(כמובן שלברון), אבל לברון בשנים האחרונות היה עם ממוצעים גבוהים יותר של נק', ראיתי כמה משחקים השנה של מיאמי ורואים שהוא נותן לווייד את הבמה ואני חושב שזאת הבעיה של מיאמי עד עכשיו, לברון צריך להיות יותר מעורב בפעולות האחרונות ולא רק לחלק אסיסטים בהתקפה.

ולא אמרתי שמי שקולע הכי הרבה הוא הכי טוב, פשוט אמרתי שעד עכשיו העונה לברון קולע פחות מבעונות קודמות. אני מקווה שזה ישתנה כי אני רוצה סוף סוף לראות אותו זוכה באליפות למרות שרציתי שהוא יגיע לניקס.

#12 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2010‏, ‎02:12

אתה מבין בכדורסל?

אני לא חושב שיש ספק לגבי מי יותר מוכשר(כמובן שלברון), אבל לברון בשנים האחרונות היה עם ממוצעים גבוהים יותר של נק', ראיתי כמה משחקים השנה של מיאמי ורואים שהוא נותן לווייד את הבמה ואני חושב שזאת הבעיה של מיאמי עד עכשיו, לברון צריך להיות יותר מעורב בפעולות האחרונות ולא רק לחלק אסיסטים בהתקפה.

ולא אמרתי שמי שקולע הכי הרבה הוא הכי טוב, פשוט אמרתי שעד עכשיו העונה לברון קולע פחות מבעונות קודמות. אני מקווה שזה ישתנה כי אני רוצה סוף סוף לראות אותו זוכה באליפות למרות שרציתי שהוא יגיע לניקס.

מסתבר שאני ואתה חושבים אותו דבר, לברון מלך ולדעתי הוא יהיה השחקן הכי טוב אי פעם..
שמע הם במיאמי 3 כוכבים ונכון שלברון מעל כולם, אבל אל תשכח שזה הבית של ווייד והאוהדים יודעים את זה (אני מעריך שכבר שנה הבאה כולם יאהבו את לברון יותר מוויד).
בגלל שהם 3 כוכבים הזמן והזריקות והנקודות צריכות להתחלק ביניהם, יכול להיות כשהם יהיו קבוצה מחוברת אז כל אחד יוכל להעמיד מממוצעים כמו בשנים קודמות, 30 נק' לשחקן.
אבל בינתיים זה לא קורה כי כל אחד לוקח חלק מהזמן ואין מוביל אחד לקבוצה אלא 2 מובילים ומה לעשות הקבוצה לא מחוברת וידעתי שזה יקרה..
כל זה לא משנה בעונה הסדירה כל עוד הם יגיעו לפלייאןף בתקווה שהם יהיו הרבה יותר מחוברים וטובים, ומשם כבר אף אחד לא יוכל לעצור אותם.
תמונה שפורסמה

#13 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2010‏, ‎02:59

אתה מבין בכדורסל?

מסתבר שאני ואתה חושבים אותו דבר, לברון מלך ולדעתי הוא יהיה השחקן הכי טוב אי פעם..
שמע הם במיאמי 3 כוכבים ונכון שלברון מעל כולם, אבל אל תשכח שזה הבית של ווייד והאוהדים יודעים את זה (אני מעריך שכבר שנה הבאה כולם יאהבו את לברון יותר מוויד).
בגלל שהם 3 כוכבים הזמן והזריקות והנקודות צריכות להתחלק ביניהם, יכול להיות כשהם יהיו קבוצה מחוברת אז כל אחד יוכל להעמיד מממוצעים כמו בשנים קודמות, 30 נק' לשחקן.
אבל בינתיים זה לא קורה כי כל אחד לוקח חלק מהזמן ואין מוביל אחד לקבוצה אלא 2 מובילים ומה לעשות הקבוצה לא מחוברת וידעתי שזה יקרה..
כל זה לא משנה בעונה הסדירה כל עוד הם יגיעו לפלייאןף בתקווה שהם יהיו הרבה יותר מחוברים וטובים, ומשם כבר אף אחד לא יוכל לעצור אותם.

אני מאוד מקווה שהם יתחברו כי נמאס לי לראות את הבראיינט הזה זוכה, מקווה שבפלייאוף האיכות של מיאמי תבוא לידי ביטוי והם ידיחו את הלייקרס מהאליפות, כי כרגע נראה שהם ואולי בוסטון היחידים שיכולים לעשות את זה.
לגבי ג'יימס הוא עוד צעיר הוא רק בן 26 הוא עוד יזכה בהרבה אליפויות.
אני מאמין שאם יהיה שיפור משמעותי בהמשך ויתנו ללברון את המפתחות להוביל על חשבונו של ווייד מיאמי יכולים גם לסיים ראשונים את העונה הסדירה ולברון יקבל MVP שלישי רצוף ואלי בהמשך MVP של הגמר.

#14 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2010‏, ‎03:19

אני מתפלל לאלוהים כל יום שהוא יקח אליפות (זה נשמע מטורף, אני יודע, אבל זה חזק ממני).. הוא תותח והוא גם בנאדם נחמד ומצחיק במציאות (ראית את האשכול שנפגשתי איתו? והוא הביא למשפחה שלי כרטיסים לסוויטה בQ ארינה)..
חוויה והתגשמות החלום שלי שאני בחיים לא אשכח...בעזרת ה' אם לא השנה אז שנה הבאה מיאמי תיקח אליפות!
תמונה שפורסמה

#15 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2010‏, ‎14:48

על מה אתה מדבר?
לברון ג'יימס החליט לפרוש מהמירוץ של השחקן הטוב בעולם כבר אחרי שהצטרף לקבוצת כוכבים שהיא כבר של וויד.
גם אם לברון, ווייד ובוש יקחו 7 אליפויות עד שלברון יפרוש, אני לא חושב שלברון ייחשב אפילו לשחקן השני הכי טוב בעולם, רק בגלל שהוא עשה את זה בקבוצת כוכבים שהיא אפילו לא "שלו".

#16 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2010‏, ‎15:50

מה אתה רציני? 3 שחקנים שכל אחד מהם 30 נק' ממוצע למשחק זה אומר שבחלק מהמחשקים יהיה שחקן שיגיע ל40, אז אתה כאילו רוצה שכל משחק הם יקלעו 110-120 נק' (אם נתחשב בכך שיש עוד שחקנים במיאמי מלבד ה3 כוכבים).
אתה קצת לא ריאלי אחי.

#17 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2010‏, ‎16:13

מיאמי צריכה להגיע לסביבות ה115 נקודות בממוצע למשחק אם היא תתחבר.

#18 Ziggy

Ziggy

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 150 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2010‏, ‎16:17

King James, ראית את מייקל משחק שאתה אומר שלדעתך לברון יהיה הגדול מכולם?
אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות

#19 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2010‏, ‎16:49

King James, ראית את מייקל משחק שאתה אומר שלדעתך לברון יהיה הגדול מכולם?
אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות

אי אפשר להשוות, כמו שאי אפשר להשוות בין הרמה של האנ בי איי אז לרמה של היום. למרות שמייקל הוא הגדול בכל הזמנים אני חושב שעכשיו הרמה הרבה יותר גבוהה מהתקופה שהוא שיחק.

#20 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2010‏, ‎17:41

הרמה בהרבה יותר גבוהה היום יש הרבה יותר כוכבים בטופ של הליגה אני מדבר על לברון קובי וויד כרמלו אנתוני פול פירס דוויט הווארד ועוד רבים אחרים...
בזמן של מייקל היו בודדים ונכון מייקל בלי ויכוח השחקן הטוב בהיסטוריה... אבל לדעתי לברון עוד לא הגיע לשיא שלו, ואל תשכחו שלברון רק בן 26 יש לו עוד מינימום 10 שנים לשחק...
מיאמי צריכה לסיים משחק עם מעל 110 נקודות קבוע!! יש להם את ההתקפה הכי טובה בליגה... וכשדיברתי על 30 נקודות לשחקן התכוונתי בעיקר ללברון ולוויד.. כריס בוש ספק אם יקלע פעם אחת העונה מעל 30 נקודות... לדעתי זאת בכלל הייתה טעות לקחת את בוש איתם להיט, אם בוש לא היה מגיע לשם אז כריס פול היה מצטרף אליהם והם היו קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.
הם צריכים רכז חכם כמו פול שהיה מוסר להם אסיסטים על ימין ועל שמאל ולא היה לשום קבוצה מענה נגדם.
לדעתי בוש לא תורם בשיט למיאמי אין לו הגנה בכלל ולדעתי הוא שחקן שלא שווה את המשכורת שהוא מקבל...
ואילו לברון ג'יימס לא פרש משום מרוץ של השחקן הטוב ביותר.. אז מה? הוא הצטרף לקבוצה שהוא לא היחיד שצריך לעשות הכל, בקליבלנד לא היה לו עזרה בכללללל הוא היה עושה הכל לבד וכמו שההיסטוריה מספרת אף שחקן לא יכול לעשות את זה לבד ולקחת אליפות.
יבואו אלה שיגידו קובי ומייקל לקחו לבד... אבל אתם לא יודעים כמה אתם טועים, 3 האליפויות הראשונות של קובי רשומות יותר על שאקיל מאשר על קובי עצמו בלעדיי שאקילל בשיאו ששחט את הליגה קובי לא היה מתקרב לטבעת אליפות, וה2 האחרונות שלו הוא לא היה משיג אותם ללא גאסול הסנטר/פאוור פורוורד הכי טוב בליגה, אין מישהו שיכול להתמודד איתו בצבע.. ופישר ארטסט אודום וביינום??? סגל חלומי יש להםםםם ללייקרס יש את השחקנים הכי מדוייקים לכל עמדה ומהמובילים בליגה...
מה שכן הם גם מחוברים ליחידה אחת ובגלל זה אין להם תחרות לאליפות בשנים האחרונות.
ומייקל? למייקל היה את סקוטי פיפן את דניס רודמן את הוראס גרנט.
פיפן ורודמן אולי אפילו כמה רמות מעל וויד ובוש.. ומייקל איתם הפך אותם לשחקנים עוד יותר טובים!

לדעתי לא ראוי להזכיר את קובי אחרי מייקל במקום השני כי הוא ממש לא ואם לא יקרה משהו חריג ולא הגיוני קובי גם לא יהיה השני הכי טוב בהיסטוריה.
לגבי לברון, נכון שהוא בכלל לא ברשימה הזאת אבל יש לו עוד הרבה שנים לפניו והוא ישלוט בליגה בצורה אבסולוטית אחרי שקובי יגמור את הסוס שלו..
שתדעו, רוב הפרשנים אומרים שהם לא ראו דומיננטיות כזאת כמו שלברון מפגין אף פעם, אלא רק אם חוזרים עד לתקופת השיא של ג'ורדן...
ועשו משאל כזה בין הפרשנים והמאמנים של הליגה ושאלו אותם מי השחקן שהייתם מעדיפים לקחת בשביל הקבוצה שלכם ולעשות אותה יותר טובה, קובי או לברון?
והם ענו ברוב מוחלט שהם היו לוקחים את לברון בגלל שהוא עושה הכל על המגרש ועושה את כל המשחק לכל אורכו... אבל אם צריכים מישהו כדי שיזרוק את הזריקה האחרונה אז היו לוקחים את קובי...
תמונה שפורסמה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים