עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

יש לי 32 סרטי בלו-ריי מקוריים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
154 תגובות לנושא זה

#1 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎16:13

יש לי 32 סרטי בלו-ריי מקוריים! האמת שיש לי קצת יותר, אבל הסרטים הנוספים אלה סרטים שאני לא סובל ואין לי מושג למה קניתי אותם. זאת אומרת, נכון לזמן שקניתי אותם חשבתי שהם "בסדר לצפייה", אבל בהמשך התחלתי ממש לא לסבול את הסרטים הללו. אם אתם מעוניינים לדעת באילו סרטים מדובר, אז הנה הרשימה הקצרצרה של הסרטים שאני לא מחשיב כחלק מאוסף הבלו-ריי שלי: "קליק", "50 דייטים ראשונים", "חלון סודי" ו"ספיידרמן 3". אני מתכוון לצפות שוב בקרוב ב"קליק", ואם אני אוהב אותו אז אני מבטיח להחזיר אותו להיות חלק מהאוסף, אז אל דאגה :P! לגבי "50 דייטים ראשונים", המשפחה שלי אוהבים מאוד את הסרט... באסה לי.

אם תרצו תמונות, תגידו לי!

#2 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎16:15

וואו, מטורף.

"קליק" דווקא סרט ממש חמוד, ויש בו הרבה סצנות נחמדות שדווקא נראות מעולה עם בלו-ריי מקורי.

לדעתי כדאי לך לשמור גם אותו.

בקשר לשאר, למה שלא תמכור?

#3 Idanhauser

Idanhauser

החיים הם כמו גלגל פעם אתה למעלה פעם אתה למטה

• ותיקים
  • 3,077 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎19:57

מה ?!
קליק זה אחלה סרט

#4 dror

dror

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,065 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎20:21

קטלני ביותר!
אתה יכול להביא רשימה של כל הסרטים באוסף? (לא רק אלה שאתה לא מחשיב כחלק מהאוסף..)

#5 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎22:00

מכילים תרגומים בעברית?
מאיפה קנית את רובם? מהרשת? יש משלוחים בינלאומיים או שמדובר בחנות מהארץ?

#6 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎22:37

אה, וגם איפה אתה רואה אותם?

על המחשב? (אני משער שאם כבר אתה רואה על המחשב, זה רק את אלו שהורדת, נכון?)
אם ב-LCD, ציין בבקשה איזה LCD, ואיך אתה רואה. (מזרימדיה, דרך PS3 וכו')

#7 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎23:04

מארדוק, פנק ת'בחורים בתמונה =]

אני מאמין שאם התחביב שלך לאסוף, אז לסדר את כולם בשורה בשביל תמונה יגרום לך לגמור!

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#8 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎23:11

תשים תמונה יא Bluray-Nerd :P

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#9 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎23:53

תודה רבה לכולם על התגובות. ראשית כל אציין שרכשתי היום עוד שני סרטים, אבל קודם לכן טעיתי בספירה. מסתבר שהיו לי "רק" 31 סרטי בלו-ריי מקוריים, ונכון לעכשיו לאחר הקניה יש לי 33 סרטים שאני מחשיב כחלק מהאוסף הרשמי. ביחד עם הסרטים הלא רצויים, יש לי 37 סרטים. ואם מחשיבים גם את "השומרים: ה-motion comic" ואת "השומרים: מהדורת הבמאי" שאני מתכוון למכור ו/או להחליף, אזי שיש לי 39 סרטי בלו-ריי באוסף.

קטלני ביותר!
אתה יכול להביא רשימה של כל הסרטים באוסף? (לא רק אלה שאתה לא מחשיב כחלק מהאוסף..)

בשמחה! להלן הרשימה של אוסף סרטי הבלו-ריי שלי: "באטמן מתחיל", "האביר האפל", "יוקרה", "השתולים", "300", "קונסטנטין", "הארי פוטר וגביע האש", "ממזרים חסרי כבוד", "הענק הירוק" (2008), "מבוקש", "דו"ח מיוחד", "ביום שזה יקרה", "אקס מן 1-2-3-4" (יעני טרילוגיית "אקס-מן" והסרט המקדים "וולברין"), "אני רובוט", "הדרך לפרדישן", "רעם טרופי", "השומרים", "סטאר טרק", "צעצוע של סיפור 1-2", "הנסיך הפרסי", "פיינאפל אקספרס", "קזינו רויאל", "הוסטל 1-2", "זהות", "סופרבאד", "מטריקס 1-2-3". בנוסף לאלו, הנה הסרטים שאני לא מחשיב כחלק מהאוסף הרשמי, כפי שציינתי קודם לכן: "קליק", "חלון סודי", "ספיידר-מן 3", "50 דייטים ראשונים". כמו כן, יש לי גם את "השומרים: ה-motion comic" ואת "השומרים: מהדורת הבמאי" שאני מתכוון למכור/להחליף ל/עם אספנים אחרים.

1. מכילים תרגומים בעברית?
2. מאיפה קנית את רובם? מהרשת? יש משלוחים בינלאומיים או שמדובר בחנות מהארץ?

1. רובם מכילים כתוביות בעברית, מלבד הסרטים הבאים:
"מטריקס 1-2-3", "השומרים: ה-motion comic" ו"השומרים: מהדורת הבמאי", כאשר רק "טרילוגיית המטריקס" נחשבת כחלק מהאוסף שלי. ובמספרים מבחינת האוסף הרשמי בלבד: 30 סרטים מתורגמים, שלושה ללא תרגום עברי.

2. רובם נרכשו פיזית בסניפים שונים בארץ, במבצעים כאלו ואחרים. אגב, הסרט היחיד שרכשתי במחיר מלא הוא "השומרים" ב-150 ש"ח (אתמול למעשה) שנרכש בסניף של "בלוקבסטר". יכולתי לרכוש אותו מהשכרה במחיר מוזל של 120 ש"ח, אך העדפתי את העותק המקורי בלי סיבה הגיונית. סרטי בלו-ריי מהשכרה תמיד מגיעים במצב מצוין, כמו חדש לחלוטין רק בלי ניילון (shrink wrap). חבל, יכולתי לחסוך עוד 30 שקל.

למרות שכשאני חושב על זה, יכול להיות שבעצם הזמנתי יותר סרטים מהאינטרנט. בוא נראה: 19 סרטים בחנויות פיזיות, לעומת 14 מהאינטרנט. למרות שאם מחשבים תכל'ס, אז כולל הסרטים שאני מתעלם מקיומם, יוצא שהזמנתי 23 סרטים מהאינטרנט. למקרה שהמספרים לא מסתדרים לכם, פשוט הייתה לי גם את "טרילוגיית ספיידרמן" שמכרתי דרך eBay. למקרה שאתם סופרים טרילוגיות ככותר אחד, רק "מטריקס" ו"ספיידרמן" נרכשו כמארז טרילוגיה. את המספרים אתם מוזמנים לחשב מחדש לבד.

כל הסרטים הבאים נרכשו בזמנו, במבצע של "וואלה!", 20 אחוז הנחה ברשת "בלוקבסטר" ו"טאוור רקורדס". כל סרט עלה 120 ש"ח "בלבד" לאחר ההנחה, ונרכשו פיזית בסניפים השונים:
"באטמן מתחיל", "יוקרה", "השתולים", "300", "קונסטנטין", "הענק הירוק" (2008), "מבוקש", "אקס מן 1-2-3-4", "אני רובוט", "רעם טרופי".

"ביום שזה יקרה", "הדרך לפרדישן" ו"סטאר טרק" הוזמנו בחודש שעבר באינטרנט מהחנות "DVD ישיר", במחיר מבצע של 89 ש"ח בלבד פר סרט. יש להם שם מבחר נאה מאוד של סרטים במחיר הנ"ל, והמבצע תקף עד סוף החודש או עד גמר המלאי.

"צעצוע של סיפור 1-2", "פיינאפל אקספרס" ו"הנסיך הפרסי" נרכשו אתמול והיום בהתאמה מסניף "בלוקבסטר", במבצע "סרטים מהשכרה 2 ב-200" (הווה אומר 100 ש"ח פר סרט). כאמור, סרטי בלו-ריי מהשכרה מגיעים במצב מצוין.

הסרטים הבאים נרכשו באינטרנט מאתרים בריטיים שונים (בעיקר BASE.com ו"אמזון בריטניה"). כל סרט נרכש בסביבות ה-65 ש"ח בממוצע:
"קליק", "50 דייטים ראשונים", "חלון סודי", "ספיידר-מן 3", (--> לא חלק מהאוסף)
"קזינו רויאל", "הוסטל 1-2", "זהות", "סופרבאד".

גם "דו"ח מיוחד" נרכש בבריטניה אך ב-110 ש"ח, משום שהוא מגיע במהדורת סטילבוק (מארז מתכת). "טרילוגיית המטריקס" נרכשה בבריטניה במחיר של 110 ש"ח גם כן.

המחיר הרגיל של "הארי פוטר וגביע האש" הוא 109 ש"ח "בלבד", ונרכש דרך האינטרנט מהחנות "DVD ישיר".

את "האביר האפל" קיבלתי חינם כשרכשתי את ה-PS3 מרשת "בלוקבסטר". היה ניתן לבחור איזה סרט שרוצים, ובזמנו הוא עלה 200 ש"ח ולכן בחרתי בו.

קיבלתי חינם את "ממזרים חסרי כבוד" ולהלן הסיפור: רכשתי את הסרט מאתר פולני, שהחליט משום מה לא לכתוב את מספר הבניין שאני גר בו, ולכן החבילה לא הגיעה אליי. התלוננתי ב-PAYPAL שהם לא ציינו מס' בניין, ולפיכך החבילה לעולם לא תגיע אליי וככל הנראה תוחזר אליהם בסופו של דבר. כיוון שלחנות (store) היו תשובות מתחמקות ואף לעיתים הם בחרו שלא לענות לטענות שלי, PAYPAL החליטו לפסוק לטובתי וזיכו אותי. מספר חודשים אחרי שהזמנתי את הסרט, לפתע קיבלתי פתק דואר רשום וגיליתי בדיעבד שהצליחו לאתר את הכתובת המלאה שלי בדואר (למה לעזאזל זה לקח להם כחודשיים?). יצרתי קשר עם החנות וסיפרתי להם שקיבלתי את החבילה, אך זה כבר היה מאוחר מדי. לא הייתה להם אפשרות לחייב אותי ללא קניית מוצר. וכך יצא שקיבלתי את "ממזרים חסרי כבוד" בחינם.

וכמעט שכחתי. שתי המהדורות השונות של "השומרים" (המושן קומיק וגרסאת הבמאי) הוזמנו באינטרנט מאמזון ארה"ב, כל אחת במחיר של כ-100 ש"ח (פחות או יותר, נוטה ליותר ככל הנראה).

איפה אתה רואה אותם? על המחשב? (אני משער שאם כבר אתה רואה על המחשב, זה רק את אלו שהורדת, נכון?)
אם ב-LCD, ציין בבקשה איזה LCD, ואיך אתה רואה. (מזרימדיה, דרך PS3 וכו')

אני רואה אותם דרך ה-PS3, על מסך המחשב. יש לי מסך 23" משולב טלוויזיה. ה-PS3 מחובר כמובן למערכת הרמקולים החדשה שלי, ה-z5500 של לוג'יטק.

#10 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2010‏, ‎23:57

וואו, מורדוק, מרשים ביותר!
אני משער שאתה הולך להוסיף את התחלה לאוסף בקרוב...

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#11 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎00:11

מארדוק, פנק ת'בחורים בתמונה =]

תשים תמונה יא Bluray-Nerd :P

בכיף, חבר'ה. אבל אני יכול רק מחר בבוקר, כי אח שלי ישן. ואני בין כה וכה מעדיף לצלם אותם באור יום, מאשר אור מלאכותי של מנורה.

אני מאמין שאם התחביב שלך לאסוף, אז לסדר את כולם בשורה בשביל תמונה יגרום לך לגמור!

בהחלט :) :D

וואו, מורדוק, מרשים ביותר!
אני משער שאתה הולך להוסיף את התחלה לאוסף בקרוב...

יאפ, ברור. הסרט הולך לצאת בארץ במהדורת מזוודה, שתכלול גם מס' גלויות (ככל הנראה רק ארבעה) וגם את הספין טופ מהסרט (סביבון). זו המהדורה שאני הולך לרכוש כמובן, במחיר "מבצע" של 200 ש"ח "בלבד" (במקום 250 ש"ח). זו הנחה מיוחדת לחברי פורום "סרטי DVD ובלו ריי" בתפוז.

עריכה: זה יהיה מארז האספנים השני שלי בלבד בפורמט בלו-ריי. הראשון הוא כאמור "דו"ח מיוחד" במארז מתכת (סטילבוק).

#12 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎00:51

פשששש אוסף מרשים!
יש שם כמה שבקשוי הייתי משקיע בהם Dvdrip, בעיקר קומדיות שפשוט לא מצדיקות השקעה באיכות .. אבל כל אחד ודעותיו :D

ואיך אין לך את טרילוגיית שר-הטבעות?! :P

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#13 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎01:06

אין לי את טרילוגיית שר הטבעות בגלל שתי סיבות עיקריות:
א. המחיר בשמיים (יחסית), 400 ש"ח לטרילוגיה בבלו-ריי.
ב. לא כ"כ אהבתי את הטרילוגיה. היא סה"כ בסדר, העבירה לי את הזמן. אני לא חושב שאי-פעם אצפה בה שוב. לא מתרחש הרבה במהלך שלושת הסרטים.

לעומת זאת, טרילוגיה שאני מתכנן עליה הרבה זמן היא "שודדי הקאריביים". אפשר לרכוש אותה מ"DVD ישיר " ב-260 ש"ח, שזה יוצא 90 ש"ח פר סרט. זה כבר מחיר הרבה יותר טוב לסרט בלו-ריי, וזו טרילוגיה שאני אוהב מאוד, אז על אחת כמה וכמה. ראיתי אותה היום ב"בלוקבסטר", אבל המחיר היה 299 ש"ח. בכל אופן, השקעתי היום את הכסף בסרטים במבצע ("הנסיך הפרסי" ו"פיינאפל אקספרס" כאמור). אין לי מה למהר ברכישת הטרילוגיה, משום שזה המחיר הרגיל שלה. זה יקרה בחודשים הקרובים אני מניח.

#14 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎01:55

אגב, רציתי לרכוש היום בנוסף גם את "קלוברפילד" ו"shooter" (אני תמיד שוכח איך קוראים לסרט הזה בעברית), כחלק מהמבצע של "2 ב-200 מהשכרה". אבל בקושי יכולתי לרכוש את שני הסרטים שקניתי, אז על אחת כמה וכמה שמדובר בארבעה.

#15 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎02:22

ענק !!! אחלה של אוסף..

גם אני רוצה את הסביבון מאינספשן :P

#16 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎02:36

ענק !!! אחלה של אוסף..

גם אני רוצה את הסביבון מאינספשן :P

בבקשה.

#17 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎04:08

הנה תמונות של מארז המזוודה של "התחלה". שימו לב שעיצוב המזוודה שונה במקצת בכל אחת מהתמונות:
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

ותמונה קצת יותר גדולה (עיצוב של המזוודה הראשונה) אפשר לראות כאן.

#18 ExeAction

ExeAction

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 396 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎07:26

צלם איזה תמונה של כל הסרטים ליד המערכת שקנית:P

#19 Zolten253

Zolten253

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 216 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎07:48

לכל המעוניינים יציאה חבילה של ארבעת סרטי הנוסע השמיני בבלוריי (לא בדקתי אם יש תרגום בעברית) בשם Alien Anthology

תמונה שפורסמה

#20 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎07:56

אגב, רציתי לרכוש היום בנוסף גם את "קלוברפילד" ו"shooter" (אני תמיד שוכח איך קוראים לסרט הזה בעברית), כחלק מהמבצע של "2 ב-200 מהשכרה". אבל בקושי יכולתי לרכוש את שני הסרטים שקניתי, אז על אחת כמה וכמה שמדובר בארבעה.

"על הכוונת".

ואגב, שמתי לב שלא רשמת אפילו פעם אחת שהורדת סרט.
זה היה יכול לחסוך לך הרבה מאוד כסף, על אותה איכות בדיוק, לא?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים