עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ריכוז הסרטים שאתם ממליצים לחברים !

• אנא התחבר בכדי להגיב
27 תגובות לנושא זה

#1 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎18/09/2007‏, ‎14:53

טוב חשבתי על אשכול/נעוץ אשר ירכז בו הכל ,אבל ממש הכל את כל הסרטים הישנים+החדשים שאתם
ראיתם ואהבתם ,תיראו יש מאגר ענק היום בשלל זאנרים :קומדיה,פעולה,משפחה,אימה,מדע-בדיוני..וכ'ו..
אז מה שאני מבקש:כמובן אם בא לכם, פשוט לרשום את שם הסרט(אנגלי+עיברי) שלכם+קישור של IMDB
שנוכל לזהות תסרט ,תיראו מרבית האנשים לא ראו את כל הסרטים שיש , אבל אם כל אחד שנמצא פה בפורום
ימליץ על סרט פעם ביום ,או אפילו לאחר צפייה שלו זה יהיה נהדר !
ככה נוכל לדעת מה הוא הסרט האהוב ,חביב והטוב של כל אחד מאיתנו , ומי שלא ראה יוכל להוריד אותו/או לרכוש כמובן !

אז צאו לדרך ותפציצו : :D

Posted Image
משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.

#2 White Fang

White Fang

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 1,151 הודעות

נכתב ב- ‎19/09/2007‏, ‎08:07

טוב, אני אתחיל.

אני רוצה להמליץ על סרט משנת 1975, בשם "קן הקוקיה". One Flew Over the Cuckoo's Nest
רק 3 סרטים זכו אי פעם ב-5 פרסי האוסקר החשובים: במאי, שחקן, שחקנית, תסריט והסרט. קן הקוקיה הוא אחד מהם.
ג'ק ניקלסון בתפקיד חייו. לכל מעריצי דני דה ויטו, הוא גם משחק שם. מילוש פורמן עשה עבודה מצויינת.
אורך הסרט הוא שעתיים ורבע, וזה לא סרט "קליל" כדי להעביר את הזמן.
כדאי לצפות בסרט במלוא הריכוז, לתת לו את הכבוד שלו. כך הוא יוכל לרגש ולזעזע אתכם.
אה... עוד דבר חשוב. הסרט, במיוחד הסוף, די קשים. אל תצפו בו בדייט.

לינק לפרטי הסרט ב-IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0073486/

#3 Ronish

Ronish

פאנגירל

• חבר של כבוד
  • 382 הודעות

נכתב ב- ‎19/09/2007‏, ‎09:29

הסרט הראשון שאני רוצה להמליץ עליו הוא : "חלף עם הרוח"

תמונה שפורסמה

http://www.imdb.com/title/tt0031381/

הסרט השני: "הסיוט שלפני חג המולד"

תמונה שפורסמה

http://www.imdb.com/title/tt0107688/
Nya.

תמונה שפורסמהתמונה שפורסמהתמונה שפורסמהתמונה שפורסמהתמונה שפורסמה

#4 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎19/09/2007‏, ‎13:21

המלצה שלי היא הפעם לסרט החדש "1408"

אתמול ראיתי לראשונה תסרט 1408, שיש לכם שחקנים טובים אין פה אפס!
ג'ון קיוזאק ו-סמואל ל. ג'קסון ,סרט ממש מטורף במובן החיובי כמובן , יש בו טוייסטים שחשבתי שהראש
שלי פשוט לא עומד בזה :D , סצינות חוזרות ונישנות כמו לופ כזה .
אז לכל מי שעדיין לא צפה בסרט , מצפה לו סרט משובח מעניין ומותח מאוד עד הסוף!

*תקציר הסרט*
סרט מבית היוצר של סופר האימה סטיבן קינג. סיפורו של מייק אנסלין (ג'ון קיוזאק), שבעקבות מות בתו, מחליט להקדיש את כל חייו לחקר תופעות על-טבעיות הקשורות להופעתם של רוחות רפאים, כל זאת מתוך תקווה שכך יצליח למצוא דרך לתקשר עם בתו המתה. לאחר מחקרים רבים, הוא מחליט לחקור את חדר 1408 הידוע לשמצה במלון בניו יורק. הוא מתאכסן בחדר כדי להפריך את השמועה כי אנשים לא יוצאים ממנו. למרות הפצרותיו של מנהל המלון (סמואל ל. ג'קסון) כי השהייה בחדר הספציפי הזה מסוכנת, אנסלין נחוש בדעתו להוכיח כי סיפורי הזוועות לא באמת התרחשו במקום.

http://www.imdb.com/title/tt0450385/

תמונה שפורסמה
Posted Image
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.

#5 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎20/09/2007‏, ‎02:51

עוד המלצה לסרט חדש "הנעלם" The Invisible

טוב נתחיל בזה שלפני אולי שנה נראה לי יצא "הטריילר" לסרט The Invisible פשוט הפתיע אותי לטובה!
וממש רציתי לראות כבר תסרט , עד שיצא הריפ אלוהים :D אבל גם זה הגיע והקטע שהסרט צץ לו בארץ!
אז היום צפיתי בסרט , פשוט סרט נהדר מיסטי/מתח ומיסתורין ,לכל מי שאוהב תזאנרים הללו יקבל סרט נחמד מאוד, והסוף אויייי משהו בונבון כמו שאני אוהב !
צפייה מהנה לכם :D

*תקציר הסרט*
מותחן על טבעי מבית ההפקה אשר הביאו לנו את "החוש השישי" ו"הצלצול". חיים, מוות ומה שביניהם... כיצד אתה פותר מקרה רצח כשאתה הקורבן? בוקר אחד, כשניק פאוול, (ג'סטין צ'טווין), מגיע לבית הספר הוא מגלה שאף אחד לא יכול לראות אותו. אף אחד לא מצליח לשמוע אותו. ואף אחד, אפילו לא חברו הטוב ביותר, יודע שהוא שם. ניק, נער מתבגר ונאה, עם עתיד מבטיח, העומד לסיים את לימודיו בתיכון, מגלה לחרדתו שהפך בלתי נראה לעולם ובמהרה לומד לגלות שעצם קיומו מוטל בספק. לאחר שהותקף בפתאומיות בלילה אפל, ניק נתקע בחלל המסתורי שבין החיים והמוות. כעת, כשהוא כלוא בין שני העולמות, הוא יכול להתבונן על החיים אבל הם לא יכולים לראות אותו. תקוותו היחידה לחזור לחיים ארציים היא להפוך לבלש בלתי נראה, לפענח את תעלומת הרצח שלו עצמו ולמצוא את מיקומו של גופו הגוסס וחסר ההכרה. כשניק מנסה לחשוף את האמת מאחורי מצבו המסתורי, העקבות מובילים אל אמו (זוכת האוסקר מארשה גיי הארדן), אל חברו הטוב ביותר (כריס מארקט) אל פושע מפוקפק (אלכס או. לולין) ואל אנני ניוטון, נערה קשוחה ומתוסבכת (מרגריטה לביאבה), שניק מגלה כי היא היחידה שיכולה לסייע לו להשתחרר ממצבו הבלתי מוסבר, אבל בעצמה זקוקה נואשות להצלה.

http://www.imdb.com/title/tt0435670/

תמונה שפורסמה
Posted Image

#6 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎20/09/2007‏, ‎16:50

ואם כבר אז...

הסרט שאני ממליץ עליו הוא "שאיפות".

תקציר:
סיפור חייו של ג’ון יאנג, טייקון סמים אמריקאי שהחל את דרכו בהעברת כמויות קטנות של מריחואנה מלוס אנג’לס לחוף המזרחי, עבר להטסת כמויות מסחריות של הסם ממקסיקו לארה"ב ולבסוף כרת ברית עם המאפיה הקולומביאנית והחל לייבא קוקאין. הסרט מתאר את הסתבכותו עם שותפיו, את סיפור האהבה שלו עם דיילת שהפכה לשותפתו בסחר הסמים ואת קשריו עם אישה קולומביאנית שהפכה לאשתו ואם בתו. אחד המקרים הנדירים בהם השם העברי של הסרט מוצלח יותר מן המקור.
עם ג'וני דפ.

http://www.imdb.com/title/tt0221027/

תמונה שפורסמה

#7 matanya

matanya

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 666 הודעות

נכתב ב- ‎20/09/2007‏, ‎19:21

רטטווי\Ratatouille

http://www.imdb.com/title/tt0382932/

סרט חמוד ביותר ומצחיק!

תמונה שפורסמה

וסרט קצת יותר ישן שראיתי לא מזמן עוד פעם

פורסט גאמפ -Forrest Gump

http://www.imdb.com/title/tt0109830/

תמונה שפורסמה

#8 REALiSTiC

REALiSTiC

When Ambition Meets Faith~!

• חבר של כבוד
  • 1,122 הודעות

נכתב ב- ‎20/09/2007‏, ‎21:06

רטטוי , אחלה הסרטים החזקים.
מועדון קרב / Fight Club
פוסטר ::
תמונה שפורסמה
תקציר ::

יאפי הסובל מנדודי שינה ועייפות כרונית (אדוארד נורטון, "פחד ראשוני") מתחיל לבקר בסדנאות שיקום של חולי סרטן, אלכוהוליסטים אנונימיים וארגונים אחרים כדי להגיע להתרגשות בחייו. שם הוא פוגש צעירה משועממת ומתחזה כמוהו (הלנה בונהאם קרטר, "כנפי היונה") , איתה הוא מפתח קשר של אהבה/שנאה. במקביל הוא מתחבר אל צעיר ניהיליסט (בראד פיט), המתפרנס מייצור סבון משומן אדם ובז לכל מה שקשור לממסד וחוק. השניים מקימים מועדון אגרוף בלתי חוקי לאנשים המחפשים פורקן מחוץ למסגרת הבורגנית. הקרבות מזרימים אדרנלין לדם, אך גם מובילים להקמתה של כת אנרכיסטית, מיליטנטית ומסוכנת. סרטו החדש של דיויד פינצ'ר ("שבעה חטאים") עפ"י ספרו של צ'אק פלהניוק הוא אחד הסרטים המדהימים של השנה.

קראנק / Crank
תמונה שפורסמה
תקציר ::

למה כבר אפשר לצפות כששני במאים מתחילים לוקחים פיקוד ומביימים את סרטם הראשון בקריירה? כנראה שהרבה, אם הם מצליחים להשיג את מלך סרטי האקשן ג'ייסון סטאטהם ("המשלח", "הג'וב האיטלקי" ,"סנאץ'"), יחד עם עוד קאסט מרשים בסרט אקשן מדליק, קצבי, מותח, חסר מעצורים ומלא הומור שחור.
צ'ב צ'ליוס (סטאטהם) הוא רוצח שכיר שהחליט לפרוש מן המקצוע לאחר משימה אחרונה. אלא שבבוקר הוא מגלה שאחת מהכנופיות החדירה לו רעל בשנתו, רעל כזה שמפסיק את זרימת האדרנלין בגופו, ורק אותו אדם שהזריק לו את החומר, הוא זה שמחזיק בנוגדן.
צ'ב מבין שנותר לו כיום אחד לחיות וכדי לשרוד אותו הוא חייב כל הזמן להיות באקשן כדי שאדרנלין יזרום או שימות. בדרך אל האמת ואל הנוגדן הוא עובר את היום המטורף בחייו.
סרט אקשן חסר מעצורים שזכה להצלחה גדולה ונחשב ללא ספק לאחד סרטי האקשן המדליקים של השנה.

המשלוח 1,2 / Transporter 1+2
כבר מכירים נראה לי =]
רק פוסטרים ::
1 ::
תמונה שפורסמה
2 ::
תמונה שפורסמה
--------------------------
ואיך אפשר בלי צחוקים ?
הסרט הכי חזק שראיתי :
הרולד וקומר משתוללים באמריקה / Harold & Kumar Go to White Castle
תמונה שפורסמה
קבלו תקציר ::

הבמאי שהביא לעולם את קומדיית הסוטול, "אחי, איפה האוטו שלי?" מספק לצרכנים קומדיית סוטול חדשה, "הרולד וקומר משתוללים באמריקה". הרולד תקוע כעובד זוטר בחברת השקעות בנקאיות. הוא עובד קשה, לא מוערך על ידי עמיתיו ואין לא אומץ להתחיל עם שכנתו היפה. חברו הטוב , קומאר, הוא בדיוק ההפך ממנו - מבלה את מרבית זמנו בשאננות, משפחתו רוצה שילמד רפואה אבל הוא מעדיף להתעלם מהעולם האמיתי. בסופי שבוע צמד הלוזרים נמלטים מהמציאות בעזרת עשון חומרים אסורים וצפייה בטלוויזיה. במהלך ערב סוטול שגרתי, הם מבחינים בפרסומות למסעדת המבורגרים ומחליטים למצוא סניף פתוח. מה שמתחיל כערב מאנצ'יז שגרתי, הופך למסע סוריאליסטי רבוי מכשולים שבו הם פוגשים דמויות מטורפות ושלל חיות.

הכל מומלץ ..
תהנו..
عربي

#9 Coral

Coral

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 69 הודעות

נכתב ב- ‎20/09/2007‏, ‎21:47

טוב, אז אני רוצה להמליץ על הסרט "Hannibal: Rising" (בעברית- "חניבעל: מקור הרוע"). סרט מצויין ואני וחבריי מאוד ניהננו לצפות בו. :D

תמונה שפורסמה

חניבעל: מקור הרוע (באנגלית: "Hannibal Rising", עלייתו של חניבעל) הוא סרט אימה ודרמה שייצא לאקרנים ב-19 באפריל 2007 בארצות הברית ולאחר מכן במדינות העולם השונות. הוא נחשב כרביעי בסדרת הסרטים על ד"ר חניבעל לקטר וכמו קודמיו, גם הוא מבוסס על ספר שכתב תומאס האריס (שתפקד גם כתסריטאי בסרט זה) בשנת 2006. הוא מספר על ילדותו והתבגרותו של חניבעל לקטר מגיל 6 עד גיל 20 ומה היו הסיבות לכך שנהפך בסרטים הקודמים לרוצח קניבל. רוב הסרט צולם בBarrandov Studios בפראג. ססמתו שנכתבה בכרזות הייתה "זה התחיל מרצון לנקמה".

עמוד ב-IMDB

תהנו. :D
Posted Image

Because we love Jodie Foster

#10 itay1

itay1

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 64 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2007‏, ‎01:22

עיר האלוהים/CITY OF GOD/Cidade de Deus

תמונה שפורסמה

http://imdb.com/title/tt0317248/

סרט שמדבר על כנופיות בתוך "עיר האלוהים" שכונת עוני של ריו דה ז'ינרו. סרט מעולה אבל קצת ארוך, משהו כמו 3 שעות.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood/ נודניק ללא הפסקה

תמונה שפורסמה

http://imdb.com/title/tt0116126/

אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Memento/ ממנטו

תמונה שפורסמה

http://imdb.com/title/tt0209144/

אחד הסרטים הגאוניים שראיתי בחיים שלי, זה מספר על אדם שמגלה שאשתו נרצחה והוא איבד את הזכרון שלו מאותו יום ומחפש אחרי הרוצח.

Fresh/פרש

http://imdb.com/title/tt0109842/

סרט מעולה ודי גאוני על ילד שגר בשכונות העוני שמנסה להפסיק את כל הסמים בשכונה.

עוד כמה סרטים: טרילוגיית friday, כל הסרטים של האחים ווינאס חוץ מליטל מן, Antwone Fisher, Everything Is Illuminated
Posted Image

Posted Image

#11 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2007‏, ‎03:23

עוד כמה סרטים מעולים שראיתי שבוע שעבר והם :

Transformers

פשוט סרט ענק החזיר אותי לאחורנית , לסידרה המצויירת והטובה משנת 1984 ..

תקציר:
הבמאי של "ארמגדון", "פריצה לאלקטרז" מציג את סרטו החדש. הסרט מבוסס על הסדרה היפנית המצויירת, אשר מספרת על חייזרים - רובוטים שמשנים צורות ממכוניות, משאיות, מטוסים ואף טנקים לרובוטים ענקיים. כאשר בסרט יש את הרובוטים הרעים, אשר רוצים להשמיד את כדור הארץ, ויש את הרובוטים הטובים שרוצים לשמור על המין האנושי, מה שגורם למלחמה בין גלקטית על פני כדור הארץ שמשמש כזירת קרב. האם כדור הארץ ישמד? מי ומה יצליח לעצור את הרעשים מהשמדת כדור הארץ? האם המכונית שלכם היא בעצם רובוט ששומר עליכם מכל פגע?את הסרט הפיק סטיבן ספילברג ("רשימת שינדלר", "מינכן", "פארק היורה").

http://www.imdb.com/title/tt0418279/

תמונה שפורסמה

הסרט השני הוא : Live Free or Die Hard
מת לחיות 4 , פשוט תענוג לראות את השחקן הגדול הזה "ברוס וויליס" עוד מרביץ סרטים ..
אחלה של אפקטים , פשוט תענוג לחזור לסידרה של ~מת לחיות~ כן ירבו עוד כאלו :D

תקציר:
הסרט הרביעי בסדרת "מת לחיות", בו השוטר העקשן ג'ון מק'קליין נאלץ להלחם בקונספירציה עצומה בהיקפה, שמטרתה להפיל את מערך המחשבים והטכנולוגיה עליו מבוססת ארצות הברית - והעולם. וכמובן, שהוא צריך לעשות את זה בסגנון שלו, של הגיבור מהסוג הישן. בסוף השבוע של ה-4 ביולי מתרחשת מתקפת היי טק טרוריסטית על תשתית המידע של ארה"ב, דבר שמביא להשבתת המדינה כולה. הנבל שאחראי על המזימה חשב על כל זווית מודרנית כדי להגן את תוכניתו, אבל הוא לא לקח בחשבון את ג'ון מקליין (ברוס ווליס), "דינוזאור" אנלוגי בשדה קרב דיגיטאלי. הסרט נפתח בתחילת החג, כאשר מקליין יוצא למשימה שגרתית, בה הוא מתבקש לעצור ההאקר צעיר, מאט פארל (ג'סטין לונג) לתשאול עבור ה-fbi. אבל אצל מקליין, לשגרתי יש נטייה להתפוצץ ולהפוך לכאוס, ולהעיף את הגיבור חסר המזל אל המקום הלא נכון בזמן הלא נכון. בעזרתו של מאט פארל, מקליין מתחיל להבין את התוהו ובוהו שמתרחש סביבו – תשתית המידע של ארה"ב נמצאת תחת התקפה. ניתן לזקוף לזכותו של הסרט כי הוא נשאר נאמן לקודמיו ונמנע מאפקטים ממוחשבים, כאשר קיימת הקפדה על קטעי פעולה ריאליסטיים. חוש ההומור הציני של ג'ון מקליין תמיד מרגיש אוטנתי כמו תמיד, וחשוב מכל, הסרט מוּנע על ידי הדמויות, ומעוגן באחד מגיבורי התרבות הקשוחים אך החביבים ביותר.

http://www.imdb.com/title/tt0337978/

תמונה שפורסמה

והסרט השלישי : Gracie נערה שרוצה לשחק כדורגל , ובכל כוחה מנסה להראות לכולם שגם הבנות
מסוגלות וגם יכולות להצליח בסופו של דבר . דרמה מצויינת פשוט סרט חובה !

תקציר:
עלילת הסרט מתרחשת בשנת 1978 ומביאה את סיפורה של גרייסי שו (קרלי שרודר, "ליזי מגווייר"), נערה בת 16 שחווה טרגדיה משפחתית ומחליטה בעקבות זאת לצאת למאבק בשינוי שיטת חוקי הכדורגל המקומי, כך שיתאפשר גם לבנות לשחק. בעודה מנסה לשכנע את הסביבה המתנכלת לה, שהיא אכן מסוגלת לכך, היא מתחילה במשטר אימונים קשה ומפרך שבסופו היא מתכוונת להצטרף לאליפות של הנבחרת המקומית. מבוסס על אירועים אמיתיים.

http://www.imdb.com/title/tt0441007/

תמונה שפורסמה
Posted Image

#12 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2007‏, ‎14:08

"שודדי התיבה האבודה"

בלי ספק מהסרטים הכי יצירתיים והכי כיפיים שנוצרו אי-פעם מכל בחינה שהיא!

היה גם הראשון שתירגמתי משמיעה, כי פשוט לא היה לו תרגום בזמנו (מצב שהיה בהחלט בלתי-נסבל מבחינתי :D ).

מומלץ מכל בחינה אפשרית!

http://www.imdb.com/title/tt0082971/

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#13 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2007‏, ‎22:00

ממליץ על הסרט "הדייט שתקע אותי".
סרט מצחיק, ומצליח לשמור על רמה גבוהה למרות בדיחות רדודות פה ושם.

#14 zazu22

zazu22

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 314 הודעות

נכתב ב- ‎01/10/2007‏, ‎22:13

סרט שלא יוצא לי מהראש. - חמש אצבעות

http://www.imdb.com/title/tt0428541/

תמונה שפורסמה

מותחן דרמתי קאמרי על נגן ג'ז הולנדי שמגיע למרוקו על מנת להקים בית תמחוי, ונחטף על ידי טרוריסט מקומי. החוטף מאלץ את השבוי לשחק אתו משחק שח מט בעודו מתחקר אותו ומענה אותו בכמה סצנות קשות לעיכול. לורנס מאלקין (משבר אמון) ביים מותחן עם רבדים פוליטיים בכיכובם של ראיין פיליפה (איגבי) ולורנס פישבורן (מטריקס) בהופעה מרשימה ומאופקת.
שני השחקנים נותנים משחק סוחף ומשובח, המלווים בדיאלוגים מרשימים.

תקציר: bobiko

#15 Tomer

Tomer

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 211 הודעות

נכתב ב- ‎02/10/2007‏, ‎12:29

הנידונים למוות, ראיתי אתמול ממש אהבתי

תמונה שפורסמה
תקציר מטורק:

"הנידונים למוות" מספר את סיפורו של ג'ו קונרד (סטון קולד סטיב אוסטין) שמחכה לעונש מוות שלו בכלא אמריקאי. הוא "נרכש" ע"י תוכנית טלוויזיה ונלקח לאי נטוש ששם יצטרך להילחם נגד 9 מתחרים רצחניים שגם הם מחכים לעונש מוות שלהם. ג'ו יצטרך להגן על חייו, האם הוא ייצא חי מהאי או שייקבר שם?

http://www.imdb.com/title/tt443473

#16 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2007‏, ‎19:08

והפעם אני ממליץ על הסרט ההמשך : "הוסטל:חלק 2" ..
טוב תחלק השני לא יהיה מצב שאני אפספס .. :D היום יצא לי לראות אותו לראשונה , סרט ממש טוב הפעם ..
יש יותר בלאגנים (דם).. אני אישית אהבתי אז תהנו לכל מי שחובב תזאנ'ר הזה :D .

*תקציר*
סרט ההמשך ליצירת האימה המצליחה של אלי רות'. הפעם מדובר בשלוש סטודנטיות אמריקאיות המבלות ברומא ופוגשות בדוגמנית מפתה המציעה לקחת אותן לחוות ספא עם טיפולים שלא מן העולם הזה. לדאבונן, רק החלק השני של המשפט נכון... במהרה הן מוצאות עצמן בבית מלון שהתיירים השוהים בו נחטפו על מנת לעבור שלל של עינויים ע"י אנשים עשירים המוכנים לשלם הון כדי להתעלל בצעירות אמריקאיות ולחסל אותן בשלל צורות. אם אתם אוהבים סרטי אימה שיגרמו לדמכם לקפוא ולנשימתכם להעתק, אחרי שצמרמורת תעבור בגופכם, אז זהו הסרט בשבילכם.

תמונה שפורסמה
Posted Image

#17 Dr_3D

Dr_3D

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 42 הודעות

נכתב ב- ‎17/10/2007‏, ‎13:46

הבלתי משוחדים / THE UNTOUCHABLES

הסוכן הפדראלי אליוט נס מקבץ חבורה של סוכנים מיוחדים בשביל ליצור חבורה שתלחם בצורות לא קונבנציונליות ותנסה להפיל את ראש הפשע בשיקאגו אל קפונה שהצליח עד היום להתחמק מכול ההאשמות נגדו ע"י הריגת עדי מפתח וקניית שופטים.

אחד מסרטי הגנגסטרים הטובים ביותר שראיתי אי פעם! נהנתי מכל רגע! הופעות מצוינות של רוברט דה נירו וקווין קוסטנר. מומלץ! מומלץ! מומלץ!

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#18 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎17/10/2007‏, ‎22:33

עוד המלצה לסרט משובח שראיתי אתמול !

The Flying Scotsman / הסקוטי המעופף (2006)

סרט מצויין מראה לנו כיצד אפשר להתגבר על כל מכשול בחיים .
ואכן אם קצת רצון ויכולת עצמית כמובן הכל אפשרי !
סרט ממש מעולה מה עוד ש..הסרט המבוסס על מקרה אמיתי ..מה שיפה בזה עוד יותר !
תהנו אני אהבתי :D

*תקציר*
סרט המבוסס על מקרה אמיתי, המספר את סיפור חייו הסוער של רוכב האופניים גריים אוברי, ששבר את שיא העולם עם אופניים שהוא עצמו תכנן ובנה מגרוטאות מתכת וחלקים של מכונת כביסה ישנה. אוברי שסבל מדיכאון כרוני, מצא מפלט ממצבו הנפשי במרוצי האופניים. הבמאי דגלאס מקינון מאזן בחכמה בין העליות והמורדות של סיפורו: האופוריה של מהירות הנסיעה על האופניים והתחרויות מעומתת עם בדידותו של הרוכב הדיכאוני.

תמונה שפורסמה
Posted Image

#19 zarzevski-גנבסקי

zarzevski-גנבסקי

אני גנב מזדיין!

• ותיקים
  • 3,584 הודעות

נכתב ב- ‎04/11/2007‏, ‎01:43

אז הרגע ממש סיימתי לראות תסרט "The Tiger's Tail "
אז ככה סרט מתח מצויין אפוף מיסתורין , שיכול לקרות במציאות ממש לכל אחד ביום בהיר !
וכשתיפצו בסרט תבינו שאמרתי " יכול לקרות לכל אחד במציאות" אני לא אוסיף יותר כי זה יהרוס את כל המתח שבסרט!
אז לא להיבהל מסרט שהוא לא מוכר לכם , וגם לא להיתייחס לדירוג של IMDB הכל אצלהם בערבון מוגבל !
לגבי הציון של הסרט אז נתתי לו 7.5 , תבלו סרט ממש נחמד ומומלץ לכל מי שעדיין לא ראה !

תקציר:
כאשר עברך הוא שקר והעתידך איננו שלך. מי קובע מי הוא אדם מצליח? לליאם יש הכול בחיים, כסף, עבודה, אישה יפה וילד מוצלח. הוא אהוב ומוערך על ידי כולם. אך יום אחד החיים המושלמים מתחילים להתפורר, כשליאם נתקל פעם אחר פעם באדם שנראה בדיוק כמוהו. האם לכל אדם יש תחליף? ומה באמת הופך את החיים שלנו למאושרים? דרמה מסתורית שנונה ומרגשת על איך החיים יכולים להשתנות ברגע. עם קים קרטל ("סקס והעיר הגדולה").

http://www.imdb.com/title/tt0490499/

תמונה שפורסמה
Posted Image

#20 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2007‏, ‎19:53

אמממ יש כמה סרטים שאני ממש ממליץ

אמריקן היסטורי איקס,

תמונה שפורסמה

עם השחקן הענק, אדוורד נורטון

תקציר:
דרק ויניארד (נורטון) חוזר מהכלא לחפש את אחיו הקטן, דני (פרלונג), שנקלע לאותה רשת של שנאה וגזענות. אחרי שאביהם של דני ודרק נהרג בעת מילוי תפקידו בידי מיעוט, נקודת מבטו של דרק על האנושות השתנתה לגמרי. במהלך שהייתו בכלא, דרק מגלה שיש טוב ורע בכל גזע. כעת המשימה לפניו היא לשכנע את אחיו בהארה החדשה שגילה.

________________________________________________________________________________

גרין מייל

תמונה שפורסמה

תקציר:
פול אדקומב עובד כסוהר באחד מבתי הכלא השמורים ביותר בארה"ב. בית כלא בו מחכים רוצחים הנידונים למוות לביצוע גזר הדין, הכסא החשמלי ב"גרין מייל", הנקרא כך בגלל הרצפה הירוקה עליה צועדים לכסא. במהלך השנים צועד פיל ב"גרין מייל" עם נידונים רבים. כאשר מגיע לכלא ג'ון קופי, ענק כושי המואשם ברצח של שתי אחיות בנות תשע, יודע פול שמעולם לא פגש אדם כמוהו.

________________________________________________________________________________

התפוז המכני

תמונה שפורסמה

תקציר:
עיבודו של סטנלי קובריק לספרו של אנטוני ברג'ס שמר, למרות 27 השנים שחלפו מאז יציאתו למסכים, על יכולת לזעזע גם בימינו ספוגי המין והאלימות. מעקב קר וחריף אחר צמיחה של אלימות בחברה. מנהיג כנופיית רחוב אלימה במיוחד האוהב מוסיקה קלאסית ואת התשיעית של בטהובן במיוחד, נשלח לכלא בו הוא הופך לשפן נסיונות של השלטונות על מנת למחוק את נטיותיו האלימות. שיטותיו של הממסד בנסיונו למחוק את האינדיבידואל אלימות אף יותר מכל הזוועות של אנשי הכנופיה. אחד מסרטי הפולחן החשובים בתולדות הקולנוע.

שבעה חטאים

תמונה שפורסמה

תקציר:
דיוויד מילס (בראד פיט, מועדון קרב) הצטוות לשותפו החדש בזמן לא טוב. הבלש סומרסט המבוגר (מורגן פרימן, חומות של תקווה) עומד לפרוש בעוד כמה ימים ורצח נתעב של אדם שמן במיוחד הוא התיק הראשון עליו עובדים השניים. לאחר שעורך דין ידוע נמצא גם הוא מת כשהמילה "תאוות בצע" רשומה על קיר ביתו בדם, מבין סומרסט שהפרישה שלו תאחר לבוא. הרוצח משתמש בשבעת החטאים הקטלניים בשיטת הרצח שלו ואחרי "גרגרנות" ו"תאוות בצע" עוד יבואו: "תשוקה", "עצלות", "יהירות", קנאה", ו"זעם" חקוקים בדמויותיהן של גופות. הבמאי המוערך דיוויד פינצ'ר (החדר) מביים ביעילות את אחד המותחנים הפסיכולוגיים המוצלחים מאז שתיקת הכבשים. הסרט היה מועמד לפרסי BAFTA ואוסקר

יש עוד כמה, עם מישו אהב את ההמלצות שלי ורוצה עוד כמה שיגיד (:
יש לי מלא D:

עוד משו, כל התקצירים לקחתי מדונקי... אז קרדיט למי שהביא את התקצירים שם. (:

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.