עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מלחמה?

• אנא התחבר בכדי להגיב
241 תגובות לנושא זה

#1 torecsucks2

torecsucks2

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 15 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎15:31

שלום חברים,

ראשית כל ברצוני לציין שאני מפרסם הודעה זאת כאן מאחר והינה מיועדת לצוות Torec,
אך ברצוני ליידע אתכם, תומכי האתר על המצב הנוכחי שנוצר.

ביום חמישי שוחררו 2 פרקים של אבודים. פרקים ראשונים של העונה החדשה.
פרק 2 שוחרר לפני פרק 1 (סיבה לא ברורה).
שלוגי מצוות QSUBS מתרגם את הסדרה אך גם עמוס נמני מתרגם את הסדרה מעונה 2.
לכולם זה ידוע, לפחות לכל צופי הסדרה. תרגומי עמוס נמני תמיד הועלו לאתר טורק.
אבודים תמיד שוחררה ביום שישי בבוקר ומאחר ועמוס שומר שבת, הוא משחרר תרגומים במוצ"ש/ראשון
ולכן התרגום שלו עולה אחרי שלוגי.

באופן מפתיע הפרקים שוחררו ביום חמישי, וכנראה ישוחררו באופן קבוע ביום חמישי.
עמוס נמני התחיל לעבוד על פרק 2 מן הסתם כי הוא שוחרר ראשון, ושלוגי חיכה לפרק 1.
שלוגי סיים ושחרר את פרק 1 ועמוס נמני שחרר את פרק 2.

עמית יקיר מצוות QSUBS התכתבה עם טכנו מצוות טורק במסנג'ר והנה עיקרי ההתכתבויות:
עמית אמר/ה (19:04):
עד כה נמנענו מלקחת סדרות לכם

‏‏עמית אמר/ה (19:05):
סדרות שהחבר'ה שלי מאוד רצו
לצערי שברתם את הכללים היום

‏‏‏‏TecNodRom אמר/ה (19:30):
עמוס אינו מהצוות
והוא תמיד העלה את התרגום שלו:\

עמית אומר/ת (19:34):
כן, אבל לא במקומנו

‏‏‏‏TecNodRom אומר/ת (19:34):
טוב...
אם כבר התחלנו לדבר
ראיתי שהעלית את הסנכרון של איציק גור לסרט שלך, איך הסכמת לדבר כזה?

עמית אומר/ת (19:35):
אני העליתי
מה לא טוב?

‏‏‏‏TecNodRom אומר/ת (19:35):
מוזר:\

ועוד רשמתי לו קרדיט
למרות שתיקנתי לו את הסנכרון

שכחת את שם הקבוצה... בילד יתעצבן כשיראה את זה מאוד:\

והוספתי שורות
לא בסדר?
לא ידעתע שהוא מאצלכם
ובילד יכול לקפוץ לי
אתה מוזמן לומר לו

עמית אומר/ת (19:41):
גל כועס
תזהיר את בילד

מספר דברים בנוגע להתכתבות הנ"ל:
עמית חושבת שאם עמוס תרגם וסיים לפני שלוגי, הוא לא יעלה את התרגום לטורק אלא יחכה בסבלנות לתרגום של שלוגי שיעלה לטורק ורק אז הוא יעלה את התרגום שלו. (וואלה..)
עמית חושבת שאם עמוס עצמאי , מתרגם בלעדית לטורק (כלומר מעריך רבות את הבמה שלו בטורק ומעניק לטורק פרסום בלעדי ולעצמו פרסום מועדף), אז הוא נחשב בטורק וזו פגיעה בהם כצוות טורק
עמית משקרת בהתכתבות הנ"ל כאשר אמרה "עד כה נמנענו מלקחת סדרות לכם" מאחר והם תרגמו מספר סדרות של טורק - פרסום בהמשך.

עכשיו 2 חוקים ברורים אצלי בהתנהלות (עקרונות):
בלעדיות בטורק - כאשר מתרגם מעלה תרגום חדש בלעדי לטורק, מן הסתם אני לא אעלה תרגום אחר רגיל כדי לא לפגוע באותו מתרגם שמעניק בלעדיות לטורק וכן כדי לתת לו עדיפות על פני אחרים בבמה הגדולה בארץ.
מחיקת תרגומים - כל עוד מדובר בתרגום קיים בטורק שהינו סביר בהחלט ולא גרוע והורס צפיית הגולש, איננו מוחקים תרגומים. עובדה לכך הינה תרגום לפרק 1 של אבודים. עמוס תרגם אותו והעלה אותו אחרי שלוגי. התרגום של שלוגי קיים בטורק. לא נמחק.

עמית יקיר הנכבדת יודעת היטב שתרגום בלעדי בטורק נשאר לבד ולא מתווסף לו תרגום רגיל (לא בלעדי) וזאת היא יודעת כיוון שהיתה בעצמה בצוות טורק.
כמו כן, התכתבתי עם עמית בפרטי לאחר שטכנו מסר לי את ההתכתבות וההודעה המחממת לב שעמית מסרה לי (שאני יכול לקפוץ) והיא הבטיחה לי מלחמה.
אמרתי לה היטב שאני לא אתחיל מלחמה אך אם תהיה אחת - אגיב במלוא הכוח ולא אשתוק כמו בשאר המלחמות והסכסוכים שהיו בעבר.
החוצפה כאן היא שהיא לא בטורק יותר, הם מקללים אותי, את צוות טורק ואת אתר טורק חופשי אצלם בפורום ועדיין חושבים שיש להם איזושהי זכות החלטה באתר טורק? לא יודע אם לצחוק או לבכות...

בהתכתבות הנ"ל מדובר על תרגום של עמית ועל איציק גור מצוות טורק.
מדובר בתרגום של הסרט "לילות ברודנטה" שעמית יקיר תרגמה בגרסת TS.
איציק גור מצוות טורק לקחת האחריות וסנכרן את הסרט לגרסת ה-DVDRIP.
הוא אפילו לא שם לעצמו קרדיט בקובץ התרגום.
עמית יקיר לקחה לו את הסנכרון, הוסיפה שורות והעלתה את התרגום לאתר סרטים בלי קרדיט לאיציק גור מצוות טורק:

החשיבה אותו כעצמאי למרות שכתוב בעמוד התרגום בטורק שהוא מצוות טורק.
בנוסף, למרות שטכנו הבהיר בפניה שהוא מצוות טורק היא לא טרחה בכלל לתקן זאת.
כאשר קרדיט אחד שלה או חבריה לצוות לא תקין בטורק, היא ישר מתנפלת עלי או על אחרים בטורק כדי שיתקנו.
אבל לתקן טעות אישית שלה, היא לא מזיזה את האצבע כדי לתקן.

מי גונב למי סדרות???

אני מודיע באופן רשמי שאם מישהו יימצא שמתרגם מצוות Torec גנב סדרה לצוות QSUBS אני מוסר לו את אתר טורק בחינם!!!

היו לפעמים הצעות לתרגם סדרה שצוות אחר מתרגם אבל תמיד הגבתי אותה התגובה - בשום פנים ואופן לא.
כמו כן היו עשרות תרגומים ששלחו לסדרות פופולאריות יותר ופופולאריות פחות של צוות QSUBS ואחרים שתורגמו על ידי עצמאיים ולא אישרתי אותם ואף פניתי
לכל אחד מהם וביקשתי שיפסיק לתרגם כי מתרגמים את אותן סדרות.

אבל מי גנב למי סדרות ומתי??
טורק לא גנבו לאף אחד סדרה. אתם מוזמנים לחפש, לבדוק ולשאול.

אבל צוות QSUBS כן גנב לטורק סדרות. גל פיניש בכבודו ובעצמו, הבן אדם שיכול להיות אבא של רוב גולשי טורק מתנהג כמו ילד בן 5.
הוא תרגם לטורק 2 פרקים של הסדרה "סטארגייט אטלנטיס" עונה 5 פרקים 7-8 בתאריכים 07.09.2008 ו-14.09.2008 - להלן תמונות מסך מאתר 'סרטים':

[לחצו על התמונה להגדלה מלאה בעמוד חדש]

אם תשימו לב, שם המתרגם הוא כביכול עצמאי בכינוי hsiniflg.
אם תהפכו את סדר האותיות מהסוף להתחלה תקבלו את הכינוי glfinish.
כמו כן, מי שהעלה את התרגומים הוא ***** שזה הכינוי האנונימי של גל פיניש באתר סרטים.
(השורה למעלה צוזנרה על-ידי הנהלת הפורום כאן. בילד, אתה מתבקש לא לפרסם מידע רגיש על אנשים,
לא היית רוצה שיעשו לך את אותו הדבר)

כמו כן, דודו (dvodvo123) תרגם את פרק 8 של הסדרה "המחסה" (גרסת אינטרנט) שתורגמה בקביעות על ידי חזי מצוות טורק:

עוד לא סיימתי. נותרה הסדרה "קליפורניקיישן" שיוסף מצוות טורק תרגם את עונה 1, ופתאום בעונה 2 ברק וסאבבי מצוות QSUBS החליטו לתרגם 3 פרקים ואז התייאשו והפסיקו.

אז תגידו לי בבקשה, מי גונב למי סדרות?

חשוב לציין שטכנו וחזי רצו להגיב בנושא גניבת התרגומים שלהם על ידי גניבת סדרה של צוות QSUBS אך אני שכנעתי אותם בסוף לא לעשות דבר ולתרגם כרגיל. להתעלם. הכי טוב.
ובכן, עד היום.

צוות QSUBS, יותר נכון גל פיניש לקח יוזמה ותרגם 3 סדרות במהלך הסופ"ש והיום. 2 מהן שייכות לצוות טורק ואחת של עמוס נמני.
להלן תמונות מסך של התרגומים מאתר 'סרטים':

CSI זירת הפשע:

House האוס:

Ugly Betty בטי המכוערת:

את שלושת התרגומים תרגם גל פיניש הגאון המלומד של צוות QSUBS.

מלחמה לא הסתיימה ומלחמה נוספת מתחילה

אצלכם בתקשורת 'עופרת יצוקה' הסתיימה. היכן שאני נמצא, ממש לא הסתיים ואני עדיין בקושי בבית והמון שעות בבסיס במשמרות ארוכות מאוד.
לא אספר את כל בעיות חיי, אבל אציין שסבלתי מספיק במלחמה (ככה אני קורא למבצע ארוך טווח שמחק חלק נכבד מעזה), הן מהמפקדים והן מהתנאים והזלזול.
אם הם רוצים שתדאג לפי פקודה שתגיע לבסיס בשעה 21:00 למשל, ואתה מסיים ביום למחרת ב-21:00, למה שהם לא ידאגו לך להסעה מחוץ לבסיס לאוטובוסים?!
העיקר הסעה לבסיס דואגים לך (באיחור של שעה)...צה"ל יודע להפציץ טוב טוב בניינים ואנשים, אבל לדאוג לאנשים שמתפעלים הכל, הוא לא יודע וזה יילמד ב"ה בדיוני לקחים בעתיד.

יש בי הרבה בפנים, בבטן שאני יכול להוציא עכשיו על צוות QSUBS וזה אכן ייצא, לאט לאט, בשלבים (למדתי מצה"ל...) ובהתאם לפעולות הצד השני.
הם רוצים לגנוב לנו סדרות, ללכלך עלי ועל עמוס נמני בפורום שלהם (כן, פתחו דיון 3 עמודים עלי ועל עמוס נמני ועל כמה שאנחנו חלאות אדם)...
אבל היי, טורק הוא הבמה הכי גדולה בסצינה ואם אני קובע משהו באתר - הוא נקבע לרוב הסצינה. פגיעה אחת בקיו באתר ואני פוגע בהם קשות.

הם מזלזלים בכוח של אתר טורק. מזלזלים וייפגעו כתוצאה מכך.
השלב הראשון הוא לסנכרן להם המון סרטים וסדרות. גם אם הם סנכרנו כבר, אסנכרן מחדש.

אציין משהו חשוב אחד - כרגע אני לבד במערכה. צוות QSUBS פוגעים בצוות טורק, באתר טורק ואני אתחיל להגיב.
לצערי הרב אם אשאר לבד במערכה, אינני חושב שיש טעם בפורומים או בצוות Torec כי אינני מתכוון להילחם למען אחרים, בשביל אחרים ולהגן על כולם אם כולם 'זורקים' או מזניחים אותי במערכה הזאת.
הרי אם אין את צוות טורק קיו לא יכולים לפגוע בי בכלל. הם פוגעים בי דרך צוות טורק. כמו לפגוע באבא דרך הילד...

אתם תומכי אתר יקרים, אני כותב הודעה זו כאן כדי שתהיו מודעים להשפעות שיהיו כאן בסצינה. הולך להיות מכוער כי אעשה הכל מכוער.
הייתי בלבנון השנייה, השתתפתי במבצע בעזה... עברתי מספיק חרא בצבא (החיים קצרים) כדי לשתוק ולסבול אנשים כמו קיו שחושבים שהם הקובעים בסצינה.
עד כה שתקתי ולא הגבתי לשום מהלך בשום צורה במלחמות שהיו עם קיו או סכסוכים מסוימים. כעת הכל הולך להשתנות.

ממש לא אכפת לי מי בעד או נגד המהלך. בסופו של יום אני נלחם נגדם ולא אף אחד אחר. QSUBS אלה שהתחילו את המלחמה, והם בעצם גנבו לטורק סדרות ולא ההיפך. העובדות מדברות בעד עצמן.
להציע רעיונות כמו 'הסכם שלום' לא ילך. לא עם קיו. אם לא ידעתם, הם רבו עם אקסטרים ועכשיו התחילו להשלים כי רק בגלל זה עמית התחילה לאיים וכו'...
הם לא יכולים על כולם ביחד. אז הם רוצים ללכת על צוות טורק. עלי אין להם כלום. כלומר, לא יכולים לפגוע בי.
עמית רק מאיימת לפרסם איומים שלי עליה... כאילו אכפת לי. אני החלטתי - לא עושה חשבון לאף אחד. מצידי לאיים פיזית על הילדים שלה. ממש לא מעניין אותי.
לא סופר אף אחד ואני ממש לא ערס, אבל מספיק להיות דרדס והגיע הזמן להיות גרגמל.

אז שתהיו מודעים מה הולך להיות בסצינה. הודעות, ציטוטים ולוגים הולכים להתפרסם ברבים. הולך להיות מאוד מכוער.
המתרגמים שאהבתם, או אוהבים (קיו) לא יישארו אצלכם בראש באותה צורה. אתם תתחילו לחשוב שוב פעם כשתראו מה הם כותבים בפרטי כשאף אחד לא יודע על כך.

מי שרוצה להילחם נגד קיו, לעזור לי ולטורק, מוזמן לפנות אלי במסנג'ר, במייל או בהודעה פרטית. צריך לשים סוף לסולם שקיו טיפסו עליו יותר מדי.
בואו נתאחד, נוכל לטפל בקיו ולהוריד אותם מהסולם הגבוה שהם טיפסו עליו במשך השנים!! תרגום וסנכרון יתקבל בברכה!!

כאשר הזמן הנכון יגיע, הודעה זו תפורסם בפומבי, בצורה קצת שונה עם יותר עובדות, הוכחות שייפגעו קשות בצוות QSUBS המובחר והמהולל שחושב שהוא מלאך
כי הוא מתרגם הרבה מאוד תרגומים... אבל בני אדם הם ממש לא...טוב, גם אני לא.. אני חלאת אדם כנראה....לפי דבריהם...

לסיום אציין שאני לא אתן לאף אחד, אבל לאף אחד, בין אם זה חבר או אויב, לפגוע בי, בצוות טורק או באתר טורק. פגיעה כזו, ישירה או עקיפה תתקבל בתגובה חזקה.
אני כבר הפסקתי לשחק משחקים והגיע הזמן להעלים את קיו מהרשת (או לפחות את אתר סרטים).

את אתר סרטים כבר העלמתי מתוצאות החיפוש של Google. אם הגעתי עד לגוגל, לאן אי אפשר להגיע?

גלישה נעימה,
בילד

נ.ב
הורדתי היום 15GB של סרטים שצוות QSUBS תרגמו והולכים להיות מסונכרנים באהבה לעמית יקיר!!

#2 Stricken

Stricken

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 236 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎15:33

NO U!
תמונה שפורסמה

#3 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎15:35

קראתי את הרוב ,ובכל אופן,לא יודע מה אלו המלחמות האלו כי אני לא מתרגם,סך הכל בחור שנהנה מאוד מהתרגומים של שניכם כבר שנים
אפשר לפתור הכל ,קטן עליכם.

#4 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎15:59

תשמעו,אני מאוד נהנה מהתרגומים שלכם ואני מאוד מעריך את מה שאתם עושים,אבל אתם לא חושבים שאתם לוקחים את זה יותר מידי רחוק?(שני הצדדים).

#5 eeeee

eeeee

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 451 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:05

בנאדם הזוי.

#6 royall

royall

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,379 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:16

אני לא מבין איפה זה פורסם הפוסט הזה?

או שכאן הוא מופיע לראשונה והכותב הוא בילד?
אם אני אני משום שאני אני ואתה אתה משום שאתה אתה, אז אני אני ואתה אתה.
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB

(אני)

#7 danielk

danielk

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 932 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:16

עמית, גם אני אבא לילדים - אם הזבל הזה יעיז לפגוע באחד הילדים שלך, אל תתביישי,
פני אליי בפרטי ונדאג למצוא את הכלב הזה ולשים אותו מתחת לאדמה.

בילד, גם אני הייתי במלחמת לבנון 2, ואת רוב השרות הצבאי הסדיר עשיתי בלבנון גם -אז מה?
בגלל שאכלתי חרא מותר לי הכל? אתה במקרה הטוב אולי טבח או עובד רס"ר(זה שמנקה את השירותים)
לא משהו שהייתי מתגאה בו.

אמרת שתרגומים ישארו, אלה אם הם ברמה נמוכה מאוד, לדוגמא - למה התרגום הזה
עדיין קיים באתר שלך? למה? העיקר שיהיה. אני בטוח שאפילו לא בדקת את הרמה שלו.
מה לא עושים תמורת עוד קליק, אה?

כמה חבל לדעת שיש אנשים שתומכים בך, שמשלמים לך כסף על הנבזות, רשעות והרודנות שלך.
אתה אומר שהעלמת את אתר ***** ממנוע החיפוש ****, גם בזה אתה מגאה? אתה מאפשר תחרות?
אני לא אתפלא אם אתה הוא זה שעומד מאחורי כל נפילות השרת פה.

ועדיין, אחרי הבטה קלילה בפורום פה ואצלך, לא ניראה לי שיש בכלל מקום להשוות איזה פורום פעיל יותר.

המלחמה הזאת שאתה יוזם, מעולה לגולשים. אני בטוח שכל צוות Q יתגייס למערכה ויתרגם כל דבר שבא לו ומתחשק לו.
אבל אצלך באתר כמובן, יהיה אסור לאמר זאת. כי אתה, אתה פוחד מתחרותיות.
אין לי ספק מי האיש הבא שלך לכנסת. ליברמן! אין נאמנות, אין אזרחות!

#8 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:19

שלום חברים,

ראשית כל ברצוני לציין שאני מפרסם הודעה זאת כאן מאחר והינה מיועדת לצוות Torec,
אך ברצוני ליידע אתכם, תומכי האתר על המצב הנוכחי שנוצר.

ביום חמישי שוחררו 2 פרקים של אבודים. פרקים ראשונים של העונה החדשה.
פרק 2 שוחרר לפני פרק 1 (סיבה לא ברורה).
שלוגי מצוות QSUBS מתרגם את הסדרה אך גם עמוס נמני מתרגם את הסדרה מעונה 2.
לכולם זה ידוע, לפחות לכל צופי הסדרה. תרגומי עמוס נמני תמיד הועלו לאתר טורק.
אבודים תמיד שוחררה ביום שישי בבוקר ומאחר ועמוס שומר שבת, הוא משחרר תרגומים במוצ"ש/ראשון
ולכן התרגום שלו עולה אחרי שלוגי.

באופן מפתיע הפרקים שוחררו ביום חמישי, וכנראה ישוחררו באופן קבוע ביום חמישי.
עמוס נמני התחיל לעבוד על פרק 2 מן הסתם כי הוא שוחרר ראשון, ושלוגי חיכה לפרק 1.
שלוגי סיים ושחרר את פרק 1 ועמוס נמני שחרר את פרק 2.

עמית יקיר מצוות QSUBS התכתבה עם טכנו מצוות טורק במסנג'ר והנה עיקרי ההתכתבויות:
עמית אמר/ה (19:04):
עד כה נמנענו מלקחת סדרות לכם

‏‏עמית אמר/ה (19:05):
סדרות שהחבר'ה שלי מאוד רצו
לצערי שברתם את הכללים היום

‏‏‏‏TecNodRom אמר/ה (19:30):
עמוס אינו מהצוות
והוא תמיד העלה את התרגום שלו:\

עמית אומר/ת (19:34):
כן, אבל לא במקומנו

‏‏‏‏TecNodRom אומר/ת (19:34):
טוב...
אם כבר התחלנו לדבר
ראיתי שהעלית את הסנכרון של איציק גור לסרט שלך, איך הסכמת לדבר כזה?

אני העליתי
מה לא טוב?

מוזר:\

ועוד רשמתי לו קרדיט
למרות שתיקנתי לו את הסנכרון

שכחת את שם הקבוצה... בילד יתעצבן כשיראה את זה מאוד:\

והוספתי שורות
לא בסדר?
לא ידעתע שהוא מאצלכם
ובילד יכול לקפוץ לי
אתה מוזמן לומר לו

עמית אומר/ת (19:41):
גל כועס
תזהיר את בילד
-
-
-
-
-
-
לסיום אציין שאני לא אתן לאף אחד, אבל לאף אחד, בין אם זה חבר או אויב, לפגוע בי, בצוות טורק או באתר טורק. פגיעה כזו, ישירה או עקיפה תתקבל בתגובה חזקה.
אני כבר הפסקתי לשחק משחקים והגיע הזמן להעלים את קיו מהרשת (או לפחות את אתר סרטים).

את אתר סרטים כבר העלמתי מתוצאות החיפוש של Google. אם הגעתי עד לגוגל, לאן אי אפשר להגיע?

גלישה נעימה,
בילד

נ.ב
הורדתי היום 15GB של סרטים שצוות QSUBS תרגמו והולכים להיות מסונכרנים באהבה לעמית יקיר!!

אהבתי, עמית!

ובילד, יעבריין מקלדת שכמוך.
שונאים אותך כל כך שתזהר שהמסך שלך לא יתפוצץ פתאום.

לך חפש עצים להתחכך עליהם. אופס, אתה לא יוצא מהבית :wink:

רק בגלל שאני תחת הקבוצה לא אומר לך מה אני חושב עליך, אבל זה מתחיל ומסתיים בהרבה :ביפ:

ורק תזכור, כל כלב בא יומו.

נ.ב
נראה לך שנקרא כל מה שכתבת? חח

נ.נ.ב
הפעם הראית תפרצוף המסריח והאמיתי שלך.

#9 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:24

השלב הראשון הוא לסנכרן להם המון סרטים וסדרות. גם אם הם סנכרנו כבר, אסנכרן מחדש.
...
...
...

בילד, אתה דביל.

#10 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:34

אצלכם בתקשורת 'עופרת יצוקה' הסתיימה. היכן שאני נמצא, ממש לא הסתיים ואני עדיין בקושי בבית והמון שעות בבסיס במשמרות ארוכות מאוד.
לא אספר את כל בעיות חיי, אבל אציין שסבלתי מספיק במלחמה (ככה אני קורא למבצע ארוך טווח שמחק חלק נכבד מעזה), הן מהמפקדים והן מהתנאים והזלזול.
אם הם רוצים שתדאג לפי פקודה שתגיע לבסיס בשעה 21:00 למשל, ואתה מסיים ביום למחרת ב-21:00, למה שהם לא ידאגו לך להסעה מחוץ לבסיס לאוטובוסים?!
העיקר הסעה לבסיס דואגים לך (באיחור של שעה)...צה"ל יודע להפציץ טוב טוב בניינים ואנשים, אבל לדאוג לאנשים שמתפעלים הכל, הוא לא יודע וזה יילמד ב"ה בדיוני לקחים בעתיד.

תשמע אח שלו, כדאי לך לפנות ליעוץ למה זה לא נשמע טוב...

#11 ~Moshe~

~Moshe~

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• Q-Subber
  • 7,777 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:47

לא סופר אף אחד ואני ממש לא ערס,
אבל מספיק להיות דרדס.

תמונה שפורסמה

vP2tUvM.gif

#12 6th Finger

6th Finger

בעל החוש השישי

• חבר של כבוד
  • 1,044 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:51

אם, לטענתך, טורק הוא הבמה הכי גדולה בסצינה, אז מדוע לא פרסמת את ההודעה הזו שם?

!I'm Kickin' Ass and Takin' Names

תמונה שפורסמה

#13 Aviran.

Aviran.

WwW.DtpiL.com

• רשומים
  • 375 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:55

כאשר הזמן הנכון יגיע, הודעה זו תפורסם בפומבי, בצורה קצת שונה עם יותר עובדות, הוכחות שייפגעו קשות בצוות QSUBS המובחר והמהולל שחושב שהוא מלאך
כי הוא מתרגם הרבה מאוד תרגומים... אבל בני אדם הם ממש לא...טוב, גם אני לא.. אני חלאת אדם כנראה....לפי דבריהם...

לפי מה שאמרת פה כבר מיזמן היית צריך הודעה בצורה קצת יותר קשה עם "עובדות"..
לא יודע מה עם השאר אני מחכה לראות את העובדות האלה בוא נראה אם אתה עומד במילה שלך
עם הכינוי שלך אני חייב להסכים

בהצלחה דרדס תמונה שפורסמה

אם היית חכם תאמין לי הית מתאחד עם קיוסאבס וסרטים וזה היה רק טוב לכולם אבל כנרה יש לך אגו גדול מדי

#14 GuYoZ

GuYoZ

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 550 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎16:59

לכותב האשכול שלום,
לשלוח לך בפרטי את המספר טלפון של ער"ן?
או הקו הלבן?

#15 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎17:00

ולכן התרגום שלו עולה אחרי שלוגי. באופן מפתיע הפרקים שוחררו ביום חמישי, וכנראה ישוחררו באופן קבוע ביום חמישי.

הפרקים תמיד שוחררו בימי חמישי.
הפרקים יצאו בימי שישי רק בעונה הקודמת.

עמוס נמני התחיל לעבוד על פרק 2 מן הסתם כי הוא שוחרר ראשון, ושלוגי חיכה לפרק 1. שלוגי סיים ושחרר את פרק 1 ועמוס נמני שחרר את פרק 2.

לא רק משקר, גם מטעה את ה"תומכים שלו" בפורום נסתר.
לצורך העניין, הבהרה קטנה - התרגומים שלנו לשני הפרקים שוחררו כשעה לפני התרגום של עמוס.

הייתי בלבנון השנייה, השתתפתי במבצע בעזה... עברתי מספיק חרא בצבא (החיים קצרים)

עברת מספיק חרא? היית בלבנון השנייה?
אתה ג'ובניק צ'ונג... על מה אתה מדבר?!

שוב תודה לך מקרב לב על תרומתך לקהילה הישראלית.

#16 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎17:04

בילד הדביל,

לא קראתי עד הסוף כי אין לי זמן כעת לשטויות שלך חתיכת אפס, אבל אני מזהירה אותך: אם שם ילדיי יעלה אפילו בדימיונך המעוות (אני מבינה שטרם
החלפת כדורים), אני אישית מטפלת בך והאמן לי שיש לי אמצעים (במסגרת החוק) טובים יותר ממך חתיכת שמוק.
איימת לפוצץ לי את המכונית ושתקתי, איימת לפרסם אותי בחדשות הערב שתקתי והמשכתי בהתכתבות מנומסת איתך. את ילדיי תעזוב בצד, אתה קולט?
חתיכת חולה נפש. מי הוציא אותך מהמחלקה הסגורה?!
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#17 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎17:04

מישהו עוד שם לב לזה לזה שהוא קרא לעצמו TorecSucks?
כאילו מה הקטע, בילד, יש לך פיצול אישיות?

כמו שכבר נאמר מקודם באמת מזל שגם אני מייצג את הצוות ולא יכול להגיד את מה שאני באמת חושב עליך ועל כל הדשן התעשייתי שקשור באתר שלך.
וגם חבל שאני מבזבז כוח על כתיבת ההודעה הזאת, כי היא ממש לא שווה בשביל להתייחס לתת אדם שאתה.

איך אתה בכלל מעיז לאיים ברצח? אתה נורמלי?
תקווה שלא יתלוננו עליך במשטרה. משם הדרך לזיהוי הכתובת שלך קל מאוד ולידיעתך, אפשר לשבת שנים בכלא על עבירה שכזאת.

#18 eeeee

eeeee

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 451 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎17:10

מישהו עוד שם לב לזה לזה שהוא קרא לעצמו TorecSucks?
כאילו מה הקטע, בילד, יש לך פיצול אישיות?

כמו שכבר נאמר מקודם באמת מזל שגם אני מייצג את הצוות ולא יכול להגיד את מה שאני באמת חושב עליך ועל כל הדשן התעשייתי שקשור באתר שלך.
וגם חבל שאני מבזבז כוח על כתיבת ההודעה הזאת, כי היא ממש לא שווה בשביל להתייחס לתת אדם שאתה.

איך אתה בכלל מעיז לאיים ברצח? אתה נורמלי?
תקווה שלא יתלוננו עליך במשטרה. משם הדרך לזיהוי הכתובת שלך קל מאוד ולידיעתך, אפשר לשבת שנים בכלא על עבירה שכזאת.

נראה לך באמת שהוא בעצמו פרסם את זה פה, חכם גדול?

#19 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎17:11

דבר ראשון, כפיים על שם המשתמש היצירתי torecsucks2.
אם אתה חושב ש-torec sucks, למה שאנחנו לא נחשוב?

אני מבין שאתם רבים,
לא ממש אכפת לי של מי "הייתה" הסדרה קודם,
מי הוציא קודם,
מי הטעה את הציבור וכל השאר.
אני אומר את מה שאני רואה:
יש תרגום של שלוגי, יש תרגום של נמני.
התרגום של שלוגי יותר טוב ושוחרר לפני התרגום של נמני.
עכשיו המנהל של עמוס, אומר:
"עמית רק מאיימת לפרסם איומים שלי עליה... כאילו אכפת לי. אני החלטתי - לא עושה חשבון לאף אחד. מצידי לאיים פיזית על הילדים שלה. ממש לא מעניין אותי."
בסדר כל הריבים שלכם, אבל אין גבול לטמטום?
אתה יודע שעכשיו יכולים להתלוננן עליך למשטרה,
לחסום לך את האינטרנט לחודשים ואפילו לשים אותך בכלא?
זה שווה את הסיכון שבזה?
בסדר, זה מעצבן אותך, אבל ככה?

אני הכי שונא אנשים כאלה:
ערסים שחושבתים את עצמם,
מציקים לכולם ולוקחים קשה (וחופרים) על כל ריב קטן.

#20 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎17:11

אני לא מייצג את הצוות..
אז אני יכול לומר מה שבא לי..

אתה אפס.
ומגיע לך להירקב בגהינום על כל מה שאתה עושה לצוות הנפלא שפה.

ילדים?? פיצוצי מכוניות???
אתה מרגיש במאפיה..

לך כתוב תסריט לסרט מד"ב במקום לתרגם..
שמוק!

וגנדלף..חח..
גם אני ראיתי..

ומסתבר שיש לו פיצול אישיות כפול..חח
כי זה "טורק סאקס 2" חחחחחחח

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים