עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מה קורה עם Faq-man?

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#1 shareall123

shareall123

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 102 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2008‏, ‎22:31

מישהו יודע מה קורה עם האתר FAQ-MAN.NET?

כבר יותר משבוע הוא בתחזוקה ואין שום הסבר...

אולי מישהו מהמנהלים שם יוכל להסביר (אני יודע שהם גולשים כאן)???

תודה.

#2 faqman.net

faqman.net

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 39 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2008‏, ‎23:35

כמו שנכתב, האתר בתחזוקה במטרה לתקן תקלה טכנית שהתגלתה והפריעה לגלישה נאותה באתר.
עד שהבעיה לא תפתר האתר לא יפתח לגולשים. כרגע יכולים להכנס לאתר רק מנהלי הפורומים ומעלה.
אתכם הסליחה.

נ.ב
כל השמועות שנופוצו כאילו האתר נסגר ע"י א.ל.י.ס הינם משאלת לב של קומץ גולשים המחפשים את רעתו של האתר.

#3 danielk

danielk

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 932 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2008‏, ‎23:52

מחכים שתעלו לאוויר בחזרה.
בהצלחה

#4 shareall123

shareall123

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 102 הודעות

נכתב ב- ‎06/03/2008‏, ‎00:28

כמו שנכתב, האתר בתחזוקה במטרה לתקן תקלה טכנית שהתגלתה והפריעה לגלישה נאותה באתר.
עד שהבעיה לא תפתר האתר לא יפתח לגולשים. כרגע יכולים להכנס לאתר רק מנהלי הפורומים ומעלה.
אתכם הסליחה.

נ.ב
כל השמועות שנופוצו כאילו האתר נסגר ע"י א.ל.י.ס הינם משאלת לב של קומץ גולשים המחפשים את רעתו של האתר.

תודה על העדכון.... בשיא הרצינות דאגתי, מדובר על אתר שהוא דף הבית שלי בחודשים האחרונים!

יש לכם כבר צפי מתי תחזרו לאוויר?

מקווה שתחזרו בהקדם.

#5 SHARELB

SHARELB

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 1 הודעות

נכתב ב- ‎07/03/2008‏, ‎14:37

גם אני מחכה שהאתר יחזור
האתר הכי טוב שהכרתי

מכחה בקוצר רוח

#6 Gadiz

Gadiz

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,812 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2008‏, ‎18:14

מה כ"כ טוב באתר הזה ? !
מה יש בו ? !

#7 shareall123

shareall123

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 102 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2008‏, ‎23:52

מה כ"כ טוב באתר הזה ? !
מה יש בו ? !

קודם כל, מדובר על האתר המקצועי ביותר שיש, עם אחלה סיקורים, הורדות ישירות שעובדות... בניגוד לאתרים אחרים, חבר'ה איכותיים ביותר, מתעדכן במהירות, המון הורדות עם תרגום מובנה.

היום כשהאימיול כבר לא מה שהיה זאת האלטרנטיבה הטובה והאמינה ביותר שיש....

ועוד משהו חשוב, בניגוד לאתרים אחרים הם יודעים לתת קרדיט כמו שצריך למתרגמים!

ומבלי לפגוע באתרים האחרים - מרגישים בחסרונו של האתר הזה כרגע כשהוא סגור!

#8 danielk

danielk

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 932 הודעות

נכתב ב- ‎09/03/2008‏, ‎14:51

ואם אפשר להוסיף, האתר הזה מנוהל ע"י אנשים רציניים מאוד, ולא סתם ילדי כפות.
אפשר לאמר, שמאז שהוא למטה, רואים איך האתרים האחרים "מתעכבים" להם פתאום בהעלאת תרגומים מובנה
להורדות ישירות או שבכלל ישנם סרטים שבכלל לא עולים לרשת עם תרגום מובנה, מעניין....

גנבה ואי מתן קרדיטים למי שצריך הינם דרך פעולה של רוב אתרים כאלו בארץ, אך לא Faq-man.

יהיה נחמד אם האתר הזה יחזור לפעילות כמה שיותר מהר.

#9 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎09/03/2008‏, ‎18:27

אפשר לאמר, שמאז שהוא למטה, רואים איך האתרים האחרים "מתעכבים" להם פתאום בהעלאת תרגומים מובנה
להורדות ישירות או שבכלל ישנם סרטים שבכלל לא עולים לרשת עם תרגום מובנה, מעניין....

גנבה ואי מתן קרדיטים למי שצריך הינם דרך פעולה של רוב אתרים כאלו בארץ, אך לא Faq-man.

כמו שאמרו לך פה זה נכון יש מספר קטן של אתרים איכותיים כמו faq-man, למרות שבזמן האחרון אני רואה רק את idown לאחר שהורדותץנט הדרדר(לפחות לדעתי).
וכן גם אני מחכה שיחזור, למרות שבזמן האחרון אני בעיקר על טורנטים :D.

#10 salem

salem

• רשומים
  • 1,011 הודעות

נכתב ב- ‎09/03/2008‏, ‎20:54

כמו שאמרו לך פה זה נכון יש מספר קטן של אתרים איכותיים כמו faq-man, למרות שבזמן האחרון אני רואה רק את idown לאחר שהורדותץנט הדרדר(לפחות לדעתי).

לא רק אתה חושב שהורדות.נט קצת התדרדרו.

#11 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎15:46

דן סביר להניח שאתה לא זוכר אותי, הייתי בצוות ILPD בשם enigma17, טוב זה לא ממש משנה כרגע. הבעיה העיקרית באתר שלך היא שבזמן האחרון, או בזמן האחרון לפני שהיתיאשתי והפכתי ללא פעיל באתר שלך, היו הרבה בעיות בהורדות. הרבה אנשים שלא היה להם שום ניסיון או ידע הצתרפו לצוות האתר משום שאנשים כמו ג'אד עזבו אותו, ככל הנראה הייתם צריכים יותר תמיכה, והבעיה היית שהם פשוט לא ידעו מה לעשות: כל השיחרורים שלהם היו פגומים בין אם זה היה סרט שלא היה מסונכרן היטב, הכוונה היא שהשחרור המקורי קיבל ניוק, או אם לסרט לא היה תרגום בכלל. לאחר מכן לאט לאט הצוות התחלף, או לפחות אנשים שם לקחו חופשה קטנה, לא יודע, אבל מהסיבה הזאת היו עוד אנשים חדשים בצוות וזה המשיך אם אותם בעיות עד שלבסוף היתיאשתי ופשוט לאט לאט הפסקתי להיכנס, אני עדיין נכנס פה ושם.
שמע סך הכל האתר בסדר אבל אם הייתם אולי מגיעים לרמה שהיה בILPD או אולי למה שהיה ממש בהתחלה, שיחרורים טובים ללא שום בעיות ובלי יוצאי דופן, אולי זה היה מגדיל לכם את הקהילה אבל אני לא מומחה לזה.

#12 BuBBa1991

BuBBa1991

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 41 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎17:46

דן סביר להניח שאתה לא זוכר אותי, הייתי בצוות ILPD בשם enigma17, טוב זה לא ממש משנה כרגע. הבעיה העיקרית באתר שלך היא שבזמן האחרון, או בזמן האחרון לפני שהיתיאשתי והפכתי ללא פעיל באתר שלך, היו הרבה בעיות בהורדות. הרבה אנשים שלא היה להם שום ניסיון או ידע הצתרפו לצוות האתר משום שאנשים כמו ג'אד עזבו אותו, ככל הנראה הייתם צריכים יותר תמיכה, והבעיה היית שהם פשוט לא ידעו מה לעשות: כל השיחרורים שלהם היו פגומים בין אם זה היה סרט שלא היה מסונכרן היטב, הכוונה היא שהשחרור המקורי קיבל ניוק, או אם לסרט לא היה תרגום בכלל. לאחר מכן לאט לאט הצוות התחלף, או לפחות אנשים שם לקחו חופשה קטנה, לא יודע, אבל מהסיבה הזאת היו עוד אנשים חדשים בצוות וזה המשיך אם אותם בעיות עד שלבסוף היתיאשתי ופשוט לאט לאט הפסקתי להיכנס, אני עדיין נכנס פה ושם.
שמע סך הכל האתר בסדר אבל אם הייתם אולי מגיעים לרמה שהיה בILPD או אולי למה שהיה ממש בהתחלה, שיחרורים טובים ללא שום בעיות ובלי יוצאי דופן, אולי זה היה מגדיל לכם את הקהילה אבל אני לא מומחה לזה.

אתה צודק, כשILPD היה הייתי משתמש שם והסרטים שמה היו מעל כל רמה כאילו הקידודים והורדות.נט פחות טובה מILPD אבל עדיין טובה כך או כך...

#13 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎18:32

bubba1991
זה תמיד תלוי למה משווים את הקידוד, מול אלה של ג'אד למשל או שארק (היה בDDL-IL),אולי גם sup מIDOWN, מה שיש כיום בהורדות.נט זה,בלי לעליב, גרוע לדעתי. בהורדות.נט לא עושים סלקציה במעלים, מישהו רוצה לעלות שיעלה מה שירצה אם זה טוב או לא העיקר שיראה כאילו יש דברים, ככה נראה שההנהלה חושבת. באתרים אחרים לעומת זאת, אולי שחרורים בדאון-רב וגם בדרך כלל idown, אם אתה לא יודע לעשות את העבודה כדאי שתפרוש כי שם לא מתפשרים על איכות הקידוד והסנכרון.

#14 salem

salem

• רשומים
  • 1,011 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎18:40

לא רק אתה חושב שהורדות.נט קצת התדרדרו.

התוכלו להסביר לי באיזה מובן הוא התדרדר ?
כבעל האתר הורדות.נט אני רואה בסטטיסטיקות של האתר שיש לנו כ30% כניסות יותר לאתר בחודש האחרון ובתקופה האחרונה לגמרי , אז אבקש הסבר בקשה .

זה לא אתם זה פשוט התוכן/עיצוב, לא יודע לא מתחבר כ"כ לאתר
ואני לא אוהב בכל איזה שרת הורדות שאתה בטח תגיד "אבל מה לעשות זה מי שהעלה ואם הוא עלה על השרת הזה אז אין מה לעשות" נכון אין מה לעשות פשוט יש איזה שרת גיי שאני נורא שונא אותו, פלייאפלוד משהו כזה, שונא את השרת/אתר הזה.
חוץ מזה בהצלחה.

#15 Reborn

Reborn

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎13/03/2008‏, ‎11:11

בהחלט צריך להצדיע לאתר faq-man, כל פעם שנכנסתי התפלאתי מחדש. עבודה פשוט יפה ונוחה! :D :D
ועכשיו, שבזמן האחרון הוא לא נמצא בהחלט מרגישים את החסרון.
והלוואי שיחזרו כמה שיותר מהר בעז"ה!

בזמן האחרון התחלתי לחפש להוריד כל מיני סרטים (אף פעם לא הייתי אחד שצופה הרבה.. ועכשיו התחלתי יותר) והתפלאתי לראות שסרטים מוכרים פחות או יותר, כמו "מה נשים רוצות" או "סאות'פארק:הסרט" וכו'.. אז אי אפשר למצוא אותם בשום מקום וגם לא באתרים היותר מוכרים כמו idown ו-horadot.net. (יש את אלה המבוססים פורומים. ששם קצת יותר קשה למצוא).
אני לא יודע לגבי faq-man אם זה קיים שם או לא.. אבל עדיין.
בכל אופן, האתרים האלו לא מסודרים, למשל אין שום קטגוריות או אולי תגיות.. וזה מסבך את העניין למצוא משהו..
הרבה אתרים צריכים ללמוד מאתרים בחו"ל שיודעים להיות מסודרים ונוחים להפליא.

#16 badboy

badboy

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 1 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎00:32

עכשיו אני רגוע כי אני נכנס כל יום לראות אם יש חדש ודיי ניבהלתי לראות שהמצב לא משתנה ,
אז אני מקווה שתחזרו לפעילות רגילה בהקדם האפשרי ,זה באמת אחד האתרים הכי רציניים שקיימים
היום גם מבחינת איכות האנשים שיש שם, הקידודים הכי טובים ,הורדות ישירות ומהירות וצוות מצויין .

#17 Ozborn

Ozborn

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 501 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎12:56

מישהו יודע מתי האתר צפוי לחזור?

למה הוא כבר מלא זמן סגור
תמונה שפורסמה

#18 Reborn

Reborn

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎15:39

למה הוא כבר מלא זמן סגור

קרא למעלה ותדע למה הוא סגור.

#19 Ozborn

Ozborn

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 501 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎18:31

למה הוא כבר מלא זמן סגור

קרא למעלה ותדע למה הוא סגור.

קרא למעלה ותדע מה שאלתי
שאלתי מתי הוא צפוי לחזור ולא למה הוא סגור
תמונה שפורסמה

#20 shareall123

shareall123

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 102 הודעות

נכתב ב- ‎19/03/2008‏, ‎07:40

אתכם הסליחה.

נ.ב

לצערי, נראה לי שאתר FAQ-MAN סוגר את שעריו (-זאת רק השערה, אני מקווה שאני טועה!!!)

אם יש תקלה טכנית כ"כ קשה שלוקח כמעט חודש לתקן אותה ועדיין לא מודיעים לגולשים כלום....עוד משהו מסתתר פה...

נכון שאנחנו לא מנהלים באתר אבל יש גולשים (כמוני) שהאתר היה דף הבית שלהם ורצוי ליידע גם אותנו מה קורה או לפחות מה הצפי לחזרתו של האתר.

הודעה זו היא לא ביקורת נגד האתר, להיפך, האתר חשוב לי ואני מייחל שיחזור במהרה... אבל גם אנחנו חלק מהקהילה ומאוד מעוניינים לדעת מה קורה איתו.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים